Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti stelt Erik Randles aan als SVP Global Channels and Alliances

Randles gaat het wereldwijde partnerecosysteem van Ivanti uitbreiden na leidinggevende posities bij VMware en Hewlett-Packard Enterprise SimpliVityedge

Den Bosch, 15 februari 2021Ivanti, het automatiseringsplatform dat elke IT-verbinding slimmer en veiliger maakt, kondigt de benoeming aan van Erik Randles als nieuwe senior vice president van wereldwijde kanalen en allianties. In deze rol gaat Randles zich richten op de groei van Ivanti's relaties en partnerships, en het ontwikkelen van een wereldwijd geïntegreerd partnerecosysteem ter ondersteuning van Ivanti’s hyper-growth strategie. Randles zal later dit jaar ook het wereldwijde partnerprogramma van Ivanti introduceren.

"We zijn toegewijd om een interessant groeiprogramma voor onze partners te ontwikkelen waarmee we gezamenlijk de markt kunnen bedienen. Het doel van ons partnerprogramma is om eenvoud, voorspelbaarheid en winstgevendheid te stimuleren bij het leveren van bedrijfswaarde aan onze klanten via software en diensten," zegt Jeff Abbott, president van Ivanti. "Het Ivanti-team is vereerd Erik te mogen verwelkomen in ons streven om een groter en meer capabel partnerecosysteem op te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Eriks uitgebreide ervaring al onze activiteiten met ons bestaande en toekomstige netwerk zal verbeteren."

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van wereldwijde business development, allianties en channel partner sales-programma's bij zowel publieke als private bedrijven, heeft Randles onderscheidende vaardigheden waarmee hij het wereldwijde partner netwerk van Ivanti kan gaan uitbreiden. Hij heeft zich bewezen door bij toonaangevende technologiebedrijven succesvol betrouwbare relaties met partners op te bouwen en door programma’s te ontwikkelen die de groei van partnerinkomsten vermenigvuldigen.

Randles was hiervoor werkzaam bij VMware, waar hij de wereldwijde business development en allianties leidde voor Vmware’s cloud management SaaS-business. Voordat hij bij Vmware aan de slag ging, leidde Randles partnerorganisaties bij verschillende grote publieke en hyper-growth private bedrijven, waaronder Hewlett-Packard Enterprise SimpliVity, Symantec en Veritas.

"Ivanti begrijpt de nieuwe en complexe IT- en security-uitdagingen waar ondernemingen vandaag de dag voor staan met het beheren en beveiligen van een wereldwijd gedistribueerd personeelsbestand. Dit doet het met een uniek portfolio van geïntegreerde oplossingen, die ontwikkeld zijn om de ‘everywhere workplace’ mogelijk te maken," zegt Randles. "Onze partners spelen een belangrijke rol bij het helpen van onze klanten om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om leiding te geven aan een wereldwijd programma dat partners in staat stelt om meer waarde te leveren aan klanten en hun business met Ivanti efficiënt te laten groeien."

"We zijn verheugd om met Erik en zijn nieuwe team bij Ivanti samen te mogen werken om de significante kans te grijpen die ons partnerschap vertegenwoordigt," zegt Rene Klein, senior vice president van Westcon Europa. "Wij geloven dat de combinatie van Ivanti's geavanceerde security en service management oplossingen met onze gevestigde partnergemeenschap en digitale distributiemogelijkheden kan leiden tot duurzame groei en winstgevendheid voor het kanaal, temeer omdat het tegemoet komt aan de behoeften van de evoluerende hybride werkplek."

"Als belangrijke strategische partner van Ivanti zijn we betrokken bij hun producten en mensen, en Erik is een welkome aanvulling op het team," zegt Nathan George, president bij Flycast Partners, Inc. "Hij brengt veel partnerervaring met zich mee en is uniek gekwalificeerd om ervoor te zorgen dat de partners van Ivanti een belangrijk onderdeel blijven vormen van Ivanti's strategie. We verwachten geweldige dingen van Erik!"

Randles zal de Ivanti 2021 Q1 virtual channel summit hosten, waar hij meer zal delen over Ivanti's partnervisie en -programma's. Voor meer informatie over Ivanti's wereldwijde partners, bezoek deze pagina.

###

Over Ivanti
Het Ivanti-automatiseringsplatform maakt elke IT-verbinding tussen apparaten, infrastructuur en mensen slimmer en veiliger. Van pc's en mobiele apparaten tot virtuele desktopinfrastructuur en het datacenter, Ivanti ontdekt, beheert, beveiligt en onderhoudt IT-middelen van cloud tot edge in de hele onderneming - en levert tegelijkertijd gepersonaliseerde werknemerservaringen. In de 'everywhere enterprise' stromen bedrijfsgegevens vrijelijk tussen apparaten en servers, waardoor werknemers in staat zijn om productief te zijn waar en hoe ze ook werken. Het hoofdkantoor van Ivanti is gevestigd in Salt Lake City, Utah en heeft kantoren over de hele wereld. Voor meer informatie, ga naar www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.
Laatste van Ivanti  
Ivanti breidt het Ivanti Neurons Platform uit met automatiseringsmogelijkheden voor HR en Facility Managers

Onderzoek toont aan dat overbelaste IT-teams de strijd tegen phishing verliezen

Ivanti ziet ‘Summer of Security’ als historisch moment voor IT-beveiliging
Geplaatst:
Verstreken tijd: 167 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl