www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (58 dagen geleden)
Bedrijf:

R-Go tools introduceert pauze-coach R-Go Break

R-Go Tools, ontwikkelaar en producent van ergonomische hulpmiddelen voor gezond beeldschermwerk, introduceert de R-Go Break. De R-Go Break is een persoonlijke pauzecoach om fit te blijven tijdens het werk. Iets wat voor thuiswerkers extra belangrijk is, zo blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse vakbond CNV.

41% van de thuiswerkers blijkt vaker last te hebben van fysieke klachten sinds zij thuiswerken door de coronacrisis. Bijna 1 op de 10 gaat vaker naar de fysiotherapeut sinds ze thuiswerken. 

Thuiswerkers brengen meer uren door achter de computer, zitten langer en nemen over het algemeen minder pauzes. Het plannen van korte pauzes, regelmatig afwisselen van je houding en het doen van oefeningen tijdens je werkdag is van vitaal belang voor je gezondheid. Hiermee voorkom je dat spieren en pezen overbelast raken en stimuleer je een goede bloedcirculatie.

De R-Go Break is een persoonlijke pauzecoach die bestaat uit 3 modules:
- Break coach
- Zit/ sta coach
- Fit coach

Break coach
De Break coach is een hulpmiddel dat je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes.  De Break indicator is geïntegreerd in onze R-Go Break producten. Terwijl je werkt, verandert het LED-lampje op onze muis of toetsenbord van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Deze signalen geven je positieve feedback over je pauzegedrag.
  • De R-Go Break software is aanpasbaar. Zo kun je bijvoorbeeld de pauzefrequentie verhogen in geval van pijn of op advies van je therapeut.
  • De standaard pauzetijden van de R-Go Break software zijn ingesteld volgens de Nederlandse Arborichtlijnen en op advies van ergonomische deskundigen: 30 seconden pauze na elke 10 minuten werk, 5 minuten pauze na elk uur met een dagelijkse limiet van 6 uur beeldschermwerk.
  • Personaliseer je pauzes door bijvoorbeeld een herinnering in te stellen als het tijd is voor een kopje thee, een potje tafeltennis of een wandeling.
  • De R-Go Break software geeft je ook de mogelijkheid om je muis te personaliseren. Zo kun jebijvoorbeeld je muis gebruiken om het volume te verhogen of te verlagen. Je kunt er ook voor kiezen om alle tekst met één simpele klik te selecteren in plaats van te slepen.
  • De R-Go Break software analyseert je werkgedrag en maakt dit zichtbaar in een grafiek. Deze grafiek laat zien hoe intensief je de muis en het toetsenbord gebruikt en de relatie tussen beide. Als je bijvoorbeeld je muis intensief gebruikt, word je geadviseerd om meer gebruik te maken van de sneltoetsen.
Zit/ sta coach
Door tijdens de werkdag regelmatig van houding te veranderen, stimuleer je de bloedcirculatie en voorkom je lichamelijke klachten. Op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik, stuurt de Zit/ sta coach je bureau aan van zittend naar staand of een hoogte daar tussenin (voor gebruik van een sta- kruk of deskbike). Je kunt je pauzes persoonlijk instellen en je elektrische bureau programmeren om omhoog of omlaag te gaan naar de door jouw gekozen hoogte.

De Zit/ sta coach is ontwikkeld in samenwerking met meubelfabrikanten.

Fit coach
Met deze module kun je nog gezonder werken! De Fit coach bied je verschillende oefeningen van fysiotherapeuten aan, die zittend op je bureaustoel of staand kunnen worden uitgevoerd. Met deze oefeningen ben je productiever en blijf je fit tijdens je werkdag.

R-Go Break producten
Onze R-Go Break producten zijn uitgerust met een pauze indicatie LED-lampje. Dit licht verandert van kleur tijdens gebruik, waardoor je een subtiel signaal krijgt wanneer het tijd is om te pauzeren.

Dit geldt voor:
- R-Go HE Break muis
- R-Go Split Break toetsenbord
- R-Go Compact Break toetsenbord
- R-Go Numpad Break

Over R-Go Tools
Wij ontwikkelen ergonomische tools voor gezond beeldschermwerk en leveren wereldwijd via partners. Onze producten kenmerken zich door de unieke combinatie van ergonomie, betaalbaarheid, duurzaamheid en design.

Kijk op onze website www.r-go-break.com voor meer informatie.
Laatste van R-Go Tools B.V.  
R-Go tools introduceert pauze-coach R-Go Break

Langer thuis na Corona door slechte thuiswerkplek?

R-Go Tools helpt u gezond te werken met mobiele devices door introductie van een nieuwe ergonomische muis en laptop-tablet standaard
Geplaatst:
Verstreken tijd: 58 dagen
R-Go Tools B.V.. contact  

Logo R-Go Tools B.V.

R-Go Tools B.V.. sociaal  


R-Go Tools B.V.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl