www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: DelanoPR

Nieuwste universiteit U.NXT biedt werkervaring met Sioux, Rabobank en Eyewish

Nederland krijgt er deze zomer een nieuwe universiteit bij. U.NXT opent komend studiejaar zijn deuren in het Microlab in Eindhoven met een Engelstalige driejarige bachelor en eenjarige masteropleiding Creative Business Studies. “Wij willen de meest praktijkgerichte (universitaire) opleiding worden”, zegt medeoprichter Dorien Verdier. “We onderscheiden ons door online leren en bedrijfschallenges te koppelen aan het noodzakelijke flexibele curriculum. Ook leggen we veel focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo zijn studenten van nu klaar voor de uitdagingen van morgen.”

“Voor de banen van de toekomst heb je een nieuwe manier van onderwijs nodig. Omdat traditionele opleidingen met volle collegezalen en vaste lespatronen niet flexibel genoeg zijn om op de snel veranderende markt aan te sluiten dachten we: dan beginnen we zelf een opleiding.” Aldus Verdier. Het curriculum van de nieuwe opleiding is gevuld met de beste lesprogramma’s van universiteiten over de hele wereld. Studenten volgen deze online, door middel van MOOC’s (Massive Online Open Courses). Het andere gedeelte van het programma bestaat uit challenges: echte opdrachten in samenwerking met internationaal opererende bedrijven als Sioux, Rabobank, Eyewish en Studio Why.

Beste vakken en persoonlijke coaching
De nieuwe universiteit U.NXT heeft een programma op het snijvlak van creativiteit, technologie, data, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en business. Vakken die nodig zijn voor banen van de toekomst. De inhoud wordt overgebracht via persoonlijke learning experience platforms, een mix van opdrachten, video’s, boeken en presentaties uit de praktijk. Studenten kunnen leren waar, wanneer en wat ze willen, op eigen tempo; heel anders dan een uren durend zoompraatje van een professor. De voortgang wordt bewaakt en gestimuleerd door persoonlijke en professionele coaching, zo worden deze zogenaamde ‘learning analytics’ met de studenten besproken. Daarnaast bieden de coaches natuurlijk ook de beste persoonlijke en professionele begeleiding voor leiderschapsvaardigheden en vitaliteitsmanagement .

Online en offline
Ruim twee jaar lang is gebouwd aan de inhoud, opbouw en lancering van de nieuwe universiteit U.NXT. Studenten ontmoeten elkaar live in Eindhoven en studeren in hun eigen digitale werkomgeving. Ze ontmoeten elkaar in kleine groepjes tijdens de live challenges en kunnen 24 uur per dag terecht in Microlab, een prettige werkomgeving op Strijp-S, het nieuwe bruisende hart van Eindhoven. Effectief gezien leren ze de ene helft online en de andere helft zijn ze op de campus te vinden. Bij deze opleiding telt de 50% praktijkervaring volledig mee op de eindlijst. Zo verkleint U.NXT de kloof tussen organisaties en onderwijs en leiden ze studenten op die gewild zijn bij internationale bedrijven en organisaties. Young professionals met de blik vooruit en zicht op de toekomst, verbonden met de wereld en met beide benen stevig op de grond.

Internationaal diploma en netwerk
Universiteit U.NXT is een private samenwerking met de University of Northampton en SintLucas en is onlangs succesvol geaccrediteerd in Engeland door vijf universiteiten. Studenten ontvangen na hun studie een internationaal erkend Brits bachelor-diploma, compleet met Cap en Gown ceremonie van de University of Northampton. Daarnaast ontvangen studenten ook losse certificaten van alle succesvol afgeronde MOOC’s bij internationale universiteiten. Elke bachelorstudent werkt met ongeveer tien bedrijven samen. Zo is hun zakelijke netwerk uitgebreid en de kans op een baan bijna 100%.

Meer informatie: https://unxt.org/nl/
Laatste van U.NXT  
Nieuwste universiteit U.NXT biedt werkervaring met Sioux, Rabobank en Eyewish
Geplaatst:
Verstreken tijd: 60 dagen
PR contact  

Logo DelanoPR
U.NXT contact  

Logo U.NXT

  +31 683 849 583
  info@unxt.org
  unxt.org/nl
U.NXT sociaal  


U.NXT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers