www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (169 dagen geleden)
Bedrijf:

Bij Northwave evenveel mannen als vrouwen in Managementteam

Utrecht, 14 januari 2021 - Cybersecurityspecialist Northwave stelt voor haar activiteiten in Nederland een nieuw managementteam aan. Het MT van Northwave Nederland bestaat nu uit drie vrouwen en drie mannen en dat is uniek voor de sector. Northwave Nederland komt onder leiding van kersverse Algemeen Directeur Pim Takkenberg. Irene Hilhorst is benoemd tot Financieel Directeur. Dennis van Hees volgt Marc de Jong Luneau op als Commercieel Directeur en Christiaan Ottow neemt de positie van Takkenberg over als Directeur Cyber Security en blijft CTO van het bedrijf. Inge van der Beijl, Directeur Behaviour & Training en Talitha Papelard, Directeur Business Security maakten al onderdeel uit van het team.

“Onze interdisciplinaire aanpak steunt in alle opzichten op diversiteit en inclusiviteit. Ik zie het daarom als mijn belangrijkste taak om inclusiviteit en respectvolle interdisciplinaire samenwerking te stimuleren en te faciliteren. Daarom ben ik er trots op dat we nu in Nederland maar ook in Duitsland, managementteams hebben die uit evenveel mannen en vrouwen bestaan. Dat leidt tot meer uitgebalanceerde besluiten en dat is belangrijk voor een snelle, stabiele groei”, aldus Steven Dondorp, CEO en oprichter van Northwave Group.

“Ook in de teams van experts zien we dat steeds meer vrouwen zich bij ons aansluiten. Het is mooi te zien dat we ook in dat aspect een a-typisch bedrijf zijn. In een cultuur waarin de cijfers in dienst staan van de mensen, voel ik mij heel erg thuis”, aldus Irene Hilhorst.

Dennis van Hees vervolgt: “Northwave is een van de vormende bedrijven in cybersecurity. Een herkenbare en zelfbewuste onderneming met een onderscheidende positie. Ik kijk ernaar uit om de salesorganisatie te gaan leiden van een onderneming die traditionele targets ondergeschikt maakt aan de lange termijn waarde creatie voor cliënten en collega’s.”

“Ik vind het een eer om vanaf begin dit jaar leiding te mogen geven aan dit team en de activiteiten van Northwave in Nederland. We zien steeds meer organisaties ervoor kiezen om de complexiteit van security management aan ons uit te besteden. Onze aanpak valt of staat met de beste mensen. Northwave zal daarom altijd een inclusief bedrijf zijn, dat steeds inzet op het welzijn en de ontwikkeling van de vrouwen en mannen die 24 uur per dag aan dek staan om de digitale reis van onze klanten veilig te houden”, dat zegt Pim Takkenberg, Algemeen Directeur Northwave Nederland.

Over Northwave
Opgericht in 2006 is Northwave de interdisciplinaire specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Als enige leverancier in Nederland maakt Northwave het daarmee mogelijk om informatiebeveiliging integraal uit te besteden. Het bedrijf biedt vanuit haar Europese Security Operations Center in Utrecht een compleet pakket van op elkaar afgestemde Cybersecuritydiensten. Security & Privacy as a Service, Security Monitoring & Forensic Investigations, maar ook programma’s voor het borgen van Cyber-veilig gedrag bij medewerkers. Het Computer Emergency Response Team van Northwave heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie & Veiligheid en toestemming voor digitale recherchewerkzaamheden. Bij Northwave werken nu ruim 145 gedreven experts met een missie: “Maak hoogwaardige informatiebeveiliging beschikbaar voor iedereen die afhankelijk is van ICT”. Meer informatie op northwave-security.com
Laatste van Northwave  
Northwave in FT1000 voor 3e opeenvolgende jaar

Northwave en q.beyond gaan strategische samenwerking aan in Duitsland

Bij Northwave evenveel mannen als vrouwen in Managementteam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 169 dagen
Northwave contact  

Logo Northwave

  Marc de Jong Luneau
  + 31 (0) 30 303 1240
  info@northwave.nl
  www.northwave.nl
Northwave sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers