www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

SentinelOne neemt Scalyr over om XDR en beveiligingsanalyse verder te ontwikkelen

Big Data-platform levert autonome XDR upload-, analytics- en orkestratiemogelijkheden voor de gehele organisatie

Amsterdam, 10 februari 2021 - SentinelOne, ontwikkelaar van het autonome cybersecurity-platform, kondigt de overname aan van Scalyr, een cloud-native, cloud-scale data-analytics-platform. Met deze overname kan SentinelOne gegevens van iedere resource opnemen, correleren, doorzoeken en er actie op ondernemen. Hiermee wordt het meest geavanceerde geïntegreerde XDR-platform geleverd voor realtime mitigatie van dreigingen binnen een organisatie en de cloud.

Met de overname lost SentinelOne een van de grootste uitdagingen op in het leveren van een volledig geïntegreerd XDR-platform: het opnemen en verwerken van alle operationele data in realtime vanuit een security-first-perspectief. Volgens Gartner "is het bouwen van een effectieve XDR uitdagender dan het lijkt. Gebrek aan gegevensverzameling, veelgebruikte gegevensformats en API's, evenals producten die zijn gebouwd op legacy database-structuren, maken het moeilijk om beveiligingstools te integreren, zelfs binnen het productportfolio van dezelfde leverancier."

Het SaaS-platform van Scalyr, dat is geboren in de cloud, kan de volledige belofte van XDR waarmaken. Scalyr kan enorme hoeveelheden machine- en applicatiegegevens in realtime opnemen door data schema-vereisten uit het opnameproces en indexbeperkingen uit de query's te elimineren. Hierdoor kunnen organisaties gegevens analyseren, opvragen en er actie op ondernemen met ongeëvenaarde snelheid en kosteneffectiviteit. Dit biedt SentinelOne-klanten autonome, realtime en indexvrije dreigingsanalyse en -mitigatie die verder reikt dan het endpoint - voor het gehele bedrijfs- en cloud attack surface - iets wat niet mogelijk is met de huidige door mensen aangedreven en schematisch beperkte cybersecurity-producten.

"Door de overname van Scalyr lost SentinelOne een van de grootste data-uitdagingen in de branche op voor het leveren van volledig geïntegreerde XDR-mogelijkheden. De big data-technologie van Scalyr is perfect voor use cases van XDR, waarbij terabytes aan gegevens over meerdere systemen worden opgenomen en met machinesnelheid worden gecorreleerd, zodat beveiligingsprofessionals beschikken over bruikbare informatie om dreigingen autonoom te detecteren, erop te reageren en te verminderen", zegt Tomer Weingarten, medeoprichter en CEO, SentinelOne. “Dit is een grote sprong voorwaarts voor onze branche - terwijl andere next-gen producten volledig afhankelijk zijn van SIEM-integraties of OEM's voor point-in-time datacorrelatie en respons, biedt SentinelOne klanten op unieke wijze proactieve operationele inzichten vanuit een security-first perspectief. De combinatie van de data-analyse van Scalyr met onze AI-mogelijkheden luidt een nieuw tijdperk in van snelle preventie, detectie en respons op aanvallen binnen de onderneming."

Realtime gegevensopname en -correlatie is de volgende generatie van detectie
Met Scalyr als de big data-engine van het Singularity XDR-platform, herdefinieert SentinelOne autonome bescherming. Scalyr vergroot het bereik van gegevensbronnen en creëert een realtime data lake voor het opnemen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens van elk technologisch product of platform - inclusief Microsoft, AWS, Google, CrowdStrike en meer - evenals interne bedrijfsgegevensbronnen. Diverse XDR-data, in combinatie met SentinelOne's AI-gedreven Storyline-technologie, verbindt automatisch ongelijksoortige data tot rijke stories en identificeert op autonome wijze kwaadaardig gedrag, met name technieken die worden vertoond door geavanceerde langdurige, doelgerichte dreigingen, waaronder APT-malware zoals Sunburst.

Scalyr is opgericht door de maker van Google Docs, Steve Newman, en is het eerste cloud-native, cloud-scale data-analytics-platform in de branche voor logmanagement en -observatie. Scalyr verzamelt petabytes aan gestructureerde en ongestructureerde machinegegevens en slaat deze op, en is geoptimaliseerd voor high-cardinality en high-dimensionality data: gegevens zoeken en opslaan tegen lage kosten en hoge snelheden. Scalyr wordt gebruikt door grote merken zoals NBC Universal, CareerBuilder, TomTom, Lacework, Zalando, Tokopedia en Asana voor het beheer van grootschalige data-operations.Over SentinelOne
SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk. Kijk voor meer informatie op www.sentinelone.com en op @SentinelOne, LinkedIn en Facebook.Voor meer informatie

SentinelOne
Judith Veenhouwer
E-mail: judithv@sentinelone.com

Deepr
Nini Joostens / Marjan Schrader / Winnie Silvertand
E-mail: sentinelone@deepr.nl
Laatste van SentinelOne  
SentinelOne ontdekt malware-campagne gericht op macOS-ontwikkelaars via misbruik Run Script-feature

O’Neill beschermt volledige IT-omgeving met SentinelOne

SentinelOne officiële cyberbeveiligingspartner van Aston Martin Cognizant Formula One-team
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
SentinelOne contact  

Logo SentinelOne

SentinelOne sociaal  


SentinelOne tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers