Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Veeam rapporteert 22 procent groei in 2020 door toenemende vraag naar moderne databeveiliging voor organisaties van elk formaat

Afronding van de overname door Insight Partners, de overname van Kasten, het uitbrengen van 16 grote releases, waaronder de langverwachte Veeam Availability Suite v10, en het enorme succes in de cloud, zorgden ervoor dat Veeam meer dan 400.000 klanten en een recordomzet bereikt

Utrecht, 10 februari 2021 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, presenteert vandaag de resultaten voor het boekjaar 2020. Veeam startte 2020 met het afronden van de overname door Insight Partners, wat op 9 januari 2020 werd aangekondigd, met een waardering van 5 miljard dollar. Deze aankondiging was het startpunt voor een jaar van substantiële groei en succes in alle marktsegmenten, met als hoogtepunt de overname van Kasten, marktleider op het gebied van Kubernetes Backup en Disaster Recovery (DR), in het vierde kwartaal van 2020.

“Zelfs met de onvoorziene uitdagingen en omstandigheden aan het begin van 2020, bleef Veeam zijn snelle groei vasthouden, wat resulteerde in het tweede opeenvolgende jaar met boekingen van meer dan 1 miljard dollar en een stijging van 22% op jaarbasis in annual recurring revenue (ARR)”, zegt William H. Largent, chairman en CEO bij Veeam.

“Het Veeam EMEA-team richtte zich, in een tijd van veranderende technologische eisen en onzekere economische tijden, vooral op eenvoud en consistentie om de toename van 22 procent in ARR op jaarbasis te kunnen bereiken”, zegt Daniel Fried, General Manager en Senior Vice President, EMEA and Worldwide Channels bij Veeam. “We bleven onze Act II-reis leveren en versnellen door de harten van onze klanten te winnen, onze relatie met partners te verdiepen en succesvol over te stappen op een recurring sales-model.”

In 2020 zorgde Veeam’s visie op de hybride cloud voor voortdurende groei naar tot nu meer dan 400.000 klanten. Veeam Backup for Microsoft Office 365 is daarbij Veeam’s snelst groeiende product in de laatste twee jaar, met een groei van 73 procent op jaarbasis. Veeam Backup for Microsoft Office 365 is inmiddels gedownload door meer dan 154.000 organisaties die samen goed zijn voor meer dan 15 miljoen mailboxen. Versie 5, uitgebracht in december 2020, voegde daarnaast speciaal gebouwde back-up en herstel voor Microsoft Teams toe, waardoor het voor veel gebruikers nog makkelijker werd om Teams-data, waaronder hele groepen, specifieke kanalen en instellingen, snel te vinden en te herstellen. Het beschermen van deze data is belangrijker dan ooit nu het massale thuiswerken het afgelopen jaar heeft geleid tot een enorme toename in Microsoft Teams-adoptie. Er zijn inmiddels 115 miljoen dagelijkse gebruikers, wat een toename van 475 procent is ten opzichte van de 20 miljoen dagelijkse gebruikers van twaalf maanden geleden1.

“De overname van Veeam door Insight Partners eerder dit jaar, heeft ons vuur nog verder aangewakkerd”, zegt Danny Allan, Chief Technology Officer en Senior Vice President of Product Strategy bij Veeam. “Later dat jaar kondigde we de beschikbaarheid van Veeam Availability Suite v10 aan, dat meer dan 150 nieuwe features bevatte en daarmee een nieuwe standaard voor databeveiliging werd. Ondanks de vele uitdagingen waar onze werknemers, klanten en partners dankzij de pandemie mee te maken kregen, bleef Veeam gefocust op hun visie en lanceerde 16 grote releases om te voldoen aan de nieuwe back-up- en beveiligingseisen van onze klanten. Terwijl we onze Act II-reis naar de hybrid cloud en containers voortzetten, omarmen en ontwikkelen we nieuwe technologieën. Ik ben erg enthousiast over de aanstaande aankondiging van versie 11 van ons paradepaardje Veeam Backup & Replication, later dit kwartaal. Deze aankondiging zal Veeam’s toewijding om de databeveiliging van onze klanten te moderniseren verder versterken.”

Klant-, product- en partner-highlights in Q4 en 2020:
  • Veeam is door Gartner als ‘Leader’ gepositioneerd in het 2020 Magic Quadrant voor Data Center Backup and Recovery Solutions2. Dit is niet alleen de vierde keer dat Gartner Veeam erkent als leider, het is ook de eerste keer dat Veeam de hoogste positionering heeft bereikt wat betreft uitvoerbaarheid. Veeam was daarnaast ook de enige leverancier die hoger gewaardeerd werd in zowel uitvoerbaarheid als de visie-categorieën. 
  • Verder bewijs van het groeitraject van Veeam werd getoond in de meest recente IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H'203. Veeam werd daarbij als nummer 1 gerangschikt wat betreft marktaandeel op basis van omzet in EMEA. Daarnaast behaalde Veeam op jaarlijkse basis de snelste omzetgroei.
  • Veeam kondigde in 2020 16 grote releases aan (inclusief 25+ updates) met honderden nieuwe mogelijkheden, waaronder: Veeam Backup & Replication v10, Veeam ONE v10, Veeam Backup for Nutanix AHV v2, Veeam Service Provider Console v4, Veeam Backup for Microsoft Azure v1, Veeam Availability Orchestrator v3, Veeam Backup for Microsoft Office 365 en Veeam Backup for AWS v3.
  • Met meer dan 650.000 unieke downloads van Veeam Backup & Replication v10 sinds de release in februari 2020, is het product gemiddeld meer dan één keer per minuut gedownload. Dit onderstreept nogmaals de eenvoud, flexibiliteit en betrouwbaarheid van het product. En met meer dan 150 nieuwe features en verbeteringen, waaronder krachtige NAS-ondersteuning, multi-VM Instant Recovery en verbeterde bescherming tegen ransomware, bevat v10 ook databeveiligingsmogelijkheden die de beschikbaarheid, draagbaarheid en uitbreidbaarheid van Cloud Data Management vergroten.
  • Veeam heeft in 2020 meerdere nieuwe features en verbeteringen gelanceerd die ideaal zijn voor bedrijfsomgevingen, wat geresulteerd heeft in +250 procent groei van grote transacties op jaarbasis.
  • Veeam rekent nu 82 procent van de Fortune 500 en 69 procent van de Global 2000 tot klant, waaronder Airbus Defense & Space, Alpha Bank, Avnet, Broward County Schools (FL), Dassault Aviation, Datev, Deloitte, Engie, Hero MotoCorp, Hertz, IBM Cloud, Pernod Ricard, Penske Australia and New Zealand, Puma, Quinnipiac University, Rabobank, Royal Dutch Shell, Siemens en Wenatchee Valley College. 
  • Veeam Universal License (VUL) - de eerste draagbare licentie die IT-flexibiliteit en workload-mobiliteit voor multi- en hybrid cloud-organisaties mogelijk maakt - is verantwoordelijk voor 56 procent van de groei op jaarbasis.
  • Veeam won in 2020 meer dan 20 awards, waaronder een vermelding op de Forbes 2020 Cloud 100 voor het vijfde opeenvolgende jaar. Deze prestigieuze lijst is een ranking van de top 100 private cloud-organisaties ter wereld en wordt gepubliceerd door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.
  • Veeam’s technology alliance resell agreements met Hewlett Packard Enterprise (HPE), Cisco, NetApp en Lenovo rapporteerde 16 procent groei op jaarbasis. 
Voor meer informatie, bezoek de website: https://www.veeam.com/nl/

[1] Microsoft Teams at 3: Everything you need to connect with your teammates and be more productive, By Jared Spataro, Corporate Vice President for Microsoft 365; https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/03/19/microsoft-teams-3-everything-you-need-connect-teammates-be-more-productive/

[2] Gartner, Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions, Santhosh Rao, Nik Simpson, Michael Hoeck 20 July 2020. Previous titled include Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software

[3] Source: IDC, Semi-Annual SoftwareTracker, 2020H1; Note: EMEA DataOver Veeam Software
Veeam is de leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van backups, het versnellen van hybrid cloud en het beveiligen van data. Veeam heeft meer dan 400.000 klanten wereldwijd, waaronder 82 procent van de Fortune 500-bedrijven en 69 procent van de Global 2000-organisaties. Veeam's 100 procent channel-ecosysteem omvat globale partners, waaronder exclusieve resellers HPE, NetApp, Cisco en Lenovo. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie:  www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter:  @veeam_benelux.Voor meer informatie

Whizpr
Winnie Silvertand / Paul Maris / Martine Korthals
E-mail: veeam@whizpr.nl

Veeam
Lucy Houghton
E-mail: lucy.houghton@veeam.com
Laatste van Veeam Software  
World Backup Day: CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up

Veeam presenteert aanpassingen aan zijn EMEA ProPartner-netwerk

CXO-onderzoek: 58% van alle data backups faalt. Resultaat: gevaar voor dataprotectie en vertraging digitale transformatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 60 dagen
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl