Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (63 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Mendix World 2021, 's werelds grootste low-code conferentie vindt plaats op 7-9 september

App-makers en innovators in business en tech komen samen om kennis te delen en de toekomst van software-ontwikkeling te ontdekken

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel plaatsvindt van 7 tot 9 september. De conferentie is het belangrijkste evenement van het jaar om alles te horen over de mogelijkheden van low-code applicatie-ontwikkeling met Mendix. Organisaties die actief zijn in verschillende sectoren presenteren hier hun ervaringen met het Mendix-platform. Zij laten zien hoe ze software-ontwikkeling versnellen en applicaties creëren die de bedrijfsvoering verbeteren, helpen snel processen te digitaliseren en de customer engagement een boost geven.

De wereldwijde pandemie toonde de noodzaak aan om in iedere branche sneller te digitaliseren, of het nu gaat om het overwinnen van logistieke uitdagingen, het ondersteunen van werken op afstand of om het starten van nieuwe kanalen voor medewerkers- en klantbetrokkenheid. Mendix World laat de voordelen van low-code zien door domeinspecialisten vanuit de business en IT-professionals samen te brengen, en zo oplossingen te creëren die sneller waarde opleveren en effectiever zijn dan ooit.   

Pre-registratie geopend
Mendix World 2021 is hét evenement voor IT- en management, ontwikkelaars, enterprise-architecten, branchepartners, bedrijfsanalisten, citizen developers en alle anderen die betrokken zijn bij de digitale toekomst van hun organisatie. De pre-registratie is nu geopend. Door alvast te registreren blijf je ook op de hoogte van nieuwe sprekers en het laatste nieuws over het evenement. 

Vorig jaar legde Mendix World de lat voor virtuele conferenties al hoog. De mix van live evenementen, interactieve sessies en on-demand presentaties door klanten, partners en platformexperts van Mendix, gaven de aanwezigen een schat aan kennis die ze direct in hun organisatie konden inzetten. 

Hoogtepunten Mendix World 2020
Tijdens de 78 sessies hoorden de aanwezigen hoe hospitality-bedrijf Hutten IoT-sensoren en een door Mendix gebouwde mobiele app gebruikt om een 100% contactloze betaaloplossing te creëren waarmee de bedrijfsrestaurants op een veilige manier bezocht kunnen worden. Ze zagen hoe PostNL haar logistieke systeem voor het verzenden en volgen van pakketten door heel Nederland opnieuw heeft getransformeerd. En ze hoorden hoe de stad San Antonio reageerde op de pandemie door de hulp bij huisvesting in minder dan twee weken te digitaliseren. Zo kregen burgers waarvoor de huisvesting gevaar liep veel sneller de noodzakelijke hulp.

Andere verhalen, van praktische tips tot strategische transformaties, werden gedeeld door de Port of Amsterdam, Love’s Travel Stops, Continental, Siemens, Trane Technologies, Brigham Young University en een reeks andere industrie- en overheidsbedrijven. De sessies van Mendix World 2020 kunnen nog steeds online worden bekeken.

"Dit is het evenement dat ontwikkelaars bijwonen om hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Zakelijke en IT-leiders zijn aanwezig om de digitale impact van hun organisatie te vergroten", zegt Pranshu Tewari, CMO van Mendix. “Hier zie je hoe low-code de toekomst vormgeeft, niet alleen van software-ontwikkeling, maar van de hele digitale propositie van bedrijven. Low-code zoals Mendix het toepast, integreert alles. Het is een spannende toekomst, die we laten zien tijdens Mendix World."

Deelnemers, sponsors, sprekers
  • Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van Mendix World op 7-9 september, kan zich nu vooraf registreren. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.
  • Sponsor Showcases laten demo's zien van oplossingen van Mendix-partners. Zij zijn experts in het gebruik van low-code om zakelijke problemen op te lossen en ondernemingen te transformeren. Interesse in sponsoring? Neem dan contact op met mendixworld@mendix.com.
  • Eind februari volgt een oproep voor sprekers. Wie inventief met low-code werkt, kan dan zijn verhaal indienen voor het digitale podium van Mendix World.
Kijk hier voor meer informatie over Mendix World.

Achtergrond
In een door een pandemie ontwrichte wereld is software de nieuwe levensader van ons dagelijks leven en de lijm die de wereldeconomie bijeenhoudt. Traditionele software-ontwikkeling duurt echter veel te lang en levert vaak niet de gewenste business resultaten op en sluiten niet aan bij de behoeften van gebruikers. Zelfs vóór Covid-19 waren er wereldwijd niet genoeg professionele software-ontwikkelaars om alle software te bouwen die momenteel nodig is. De wereldwijde pandemie heeft de al heersende software- en bedrijfscrisis versneld. Low-code software-ontwikkeling biedt hiervoor een oplossing. Low-code van Mendix is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die citizen en professionele ontwikkelaars in staat stelt om meer dan 10x sneller cloud-native applicaties te maken, zowel voor web als mobiel, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgedreven logica; allemaal via een intuïtieve grafische gebruikersinterface. Voor meer informatie over hoe Mendix helpt bedrijven te transformeren kijk op: www.mendix.com.

Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst. Het ‘Go Make It’ platform van Mendix wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 organisaties.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 63 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau