www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Motional kiest BlackBerry QNX voor zelfrijdende auto’s

Amsterdam, 9 februari 2021 – BlackBerry is gekozen door Motional om de QNX® Black Channel Communications-technologie toe te passen in zelfrijdende voertuigen. Motional is de eerste klant van BlackBerry die QNX Black Channel Communications gebruikt voor zelfrijdende autosystemen. De technologie zorgt ervoor dat de beveiligingssystemen van Motional veilig data kunnen uitwisselen binnen de systemen van hun voertuigen.

"De veiligheid van onze voertuigen is de topprioriteit van Motional", vertelt Junsung Kim, Vice President Infrastructure Software bij Motional. "We kijken ernaar uit om de BlackBerry QNX Black Channel Communications-technologie in te zetten bij de ontwikkeling van onze zelfrijdende voertuigen. Het benadrukt onze toewijding op het gebied van veiligheid nog verder.”

"We zijn vereerd om bij te dragen aan het succes van Motional, marktleider in het ontwikkelen van veilige zelfrijdende voertuigen”, zegt John Wall, SVP en Co-Head bij BlackBerry Technology Solutions. "QNX Black Channel Communications-technologie ondersteunt Motional’s missie om‘ safety first ’-systemen te leveren, in een tijdperk waarin vervoer zonder bestuurder in rap tempo evolueert.”

QNX Black Channel Communications-technologie is ISO 26262 ASIL D gecertificeerd, de functionele veiligheidsnorm van de auto-industrie. Deze is gebaseerd op de vereisten voor veilige datacommunicatie, geïdentificeerd in IEC 61508 en de beperkende maatregelen die zijn gedefinieerd in AUTOSAR End-to-End communicatiebeschermingsprofielen.

De technologie van BlackBerry maakt de talloze knooppunten van datacommunicatie in embedded systemen volledig veilig. Door de data die wordt uitgewisseld te bevestigen met essentiële veiligheidscontroles, beschermt het de datacommunicatie tegen systematische softwarefouten, willekeurige hardwarefouten en tijdelijke fouten. Allemaal terwijl de technologie helpt bij het automatisch voorkomen van schade als gevolg van deze fouten, met minimale impact op de systeemprestaties. De QNX-technologie van BlackBerry is tegenwoordig geïmplementeerd in ruim 175 miljoen voertuigen die in gebruik zijn.

Ga naar BlackBerry.com voor meer informatie over BlackBerry-producten en -diensten voor de auto-industrie.BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten aan organisaties en overheidsinstellingen wereldwijd, die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Het bedrijf beveiligt meer dan 500 miljoen eindpunten, waaronder 175 miljoen auto's op de weg. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf AI en machine learning in om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals endpointsecurity-management, encryptie en geïntegreerde systemen.Voor meer informatie, bezoek BlackBerry.com en volg het bedrijf via @BlackBerry.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof, Marjolein van Aarle of Evi van Lieshoud van LEWIS:
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail:blackberryNL@teamlewis.com
Laatste van BlackBerry  
Volvo Group kiest BlackBerry QNX voor Dynamic Software Platform

Scania zet BlackBerry QNX in bij nieuwste vrachtwagens

BlackBerry komt met stimuleringsfonds voor innovatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
BlackBerry contact  

Logo BlackBerry

BlackBerry sociaal  


BlackBerry tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl