www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Infoblox verbetert de beveiliging, interoperabiliteit en betrouwbaarheid van NIOS om werkomgeving te transformeren

NIOS 8.4.8, 8.5.2 en 8.6 voegt extra beveiliging, cloud-automatisering en multi-cloudintegraties toe voor het opzetten van hybride netwerken

Amsterdam, 9 februari 2021 - Infoblox Inc., leider in Secure Cloud-Managed Network Services, kondigt vandaag nieuwe updates aan van zijn prijswinnende Network Identity Operating System (NIOS). Deze nieuwste release biedt klanten DoT/DoH-ondersteuning voor geavanceerde beveiliging, extra cloudintegraties en DevOps-automatisering, DDI-verbeteringen en uitgebreidere mogelijkheden voor service providers. De update stelt organisaties in staat om de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging uit te breiden over on-premises en cloudnetwerken, waardoor de transformatie van de werkomgeving wordt versneld. Al een jaar lang passen organisaties hun netwerken aan naar hybride en multi-cloud omgevingen om de bedrijfsvoering ook tijdens de coronapandemie intact te houden. NIOS 8.4.8, 8.5.2 en 8.6 biedt netwerkbeheerders de tools die zij nodig hebben om de complexiteit van een cloud-first netwerk te beheren. Deze nieuwste NIOS-release pakt de uitdagingen aan door:
  • Geavanceerde bedrijfsbeveiliging via DoT/DoH-ondersteuning om de communicatie tussen een client en zijn lokale DNS-server te versleutelen. Dit helpt DNS-aanvallen en -vervalsingen te voorkomen en blokkeert versleutelde communicatie naar niet-geautoriseerde externe DNS-servers. Bovendien bieden FIPS 140-2 Level 2-maatregelen rolgebaseerde authenticatie en bescherming tegen manipulatie.
  • Meer multi-cloudintegraties en meer flexibiliteit en automatisering in DevOps voor Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Oracle Cloud Infrastructure, Cisco ISE, ACI, Meraki en Viptela, Red Hat OpenShift en VMWare. Deze Infoblox API's en integratie-templates bieden DevOps-teams de mogelijkheid om multi-cloudnetwerken eenvoudig, geautomatiseerd en kostenefficiënt op te zetten.
  • Sterkere DDI door verbeterde DNS-inzet, DNS-scavenging, fysieke en virtuele appliance-koppelingen en Anycast-configuratie. Dit alles verbetert de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties binnen de hybride omgevingen van een organisatie.
  • Meer mogelijkheden voor service providers voor privacy, beveiliging en controle. Service providers kunnen op schaal gebruikmaken van DoT/DoH, beveiligingsbeleid afdwingen voor virtuele DNS Cache Acceleration (vDCA) en URL-filtering inschakelen om alleen het verkeer van de relevante domeinen naar de managed services provider (MSP) te sturen voor inspectie.
"Netwerken worden steeds vaker cloud-first om de bedrijfscontinuïteit ook nu tijdens verstoringen zoals corona te waarborgen", zegt Dave Signori, VP Product Management bij Infoblox. "We gebruiken onze marktleidende DDI-expertise om klanten te helpen hun on-premises netwerken veilig uit te breiden naar cloud-omgevingen. Bij het ontwikkelen van deze NIOS-functies stelden we klantfeedback voorop. Zo kunnen we leveren wat klanten nodig hebben tijdens het transformatieproces van hun werkomgeving."

Infoblox-klanten zijn zeer enthousiast:

Gaylord Palms Resort & Convention Center gebruikt NIOS om zijn DDI-diensten te schalen met de fysieke uitbreiding van hun pand tot het op één na grootste hotel in Florida.
  • "Tot de belangrijkste voordelen van het Infoblox abonnementsmodel behoren kostenbesparingen, flexibiliteit en schaalbaarheid. De technologie van Infoblox helpt ons team te focussen op taken met hoge prioriteit. Daarnaast stimuleert het innovatie en verbetert het onze klantervaringen." - Tom Arnold en Nova Mtunga, netwerkspecialisten
Paddy Power Betfair gebruikt NIOS om pieken in het verkeer tijdens sportevenementen op te vangen. Dit heeft het bedrijf geholpen meer marktaandeel te winnen in de competitieve wereld van online gaming.
  • "Onze Infoblox oplossing heeft echt een positieve bijdrage geleverd aan het bedrijf. Ten eerste stelt het ons in staat verder te groeien - we zijn de afgelopen vijf jaar met grote sprongen gegroeid. Ten tweede stelt het ons in staat belangrijke netwerkoperaties te automatiseren." - Gianlorenzo Cipparrone, Deliver Manager for Systems Management
Rabobank gebruikt NIOS om zijn enorme netwerk te vereenvoudigen. Zo hebben medewerkers en gebruikers altijd betrouwbare toegang tot zijn online diensten.
  • "Infoblox heeft ons geholpen met de uitdaging om te kunnen garanderen dat onze online diensten 24/7 beschikbaar zijn voor onze klanten." - Olav Roes, Senior Service Owner, Network Security and Connectivity
Wilt u meer weten over hoe deze NIOS-versie kan helpen netwerken te moderniseren en te beveiligen? Bekijk hier het datasheet, of schrijf u in voor het webinar over deze NIOS-release op 16 februari om 11:00 uur.Over Infoblox:
Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk. Infoblox is een erkend marktleider met een marktaandeel van meer dan 50 procent in de DDI-netwerkmarkt met 8.000 klanten, waaronder 350 uit de Fortune 500. Meer informatie op https://www.infoblox.com.

Voor meer persinformatie:
Clarity
Tijs Manniën
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: infoblox@clarity.pr
Laatste van Infoblox  
Infoblox: aanvallen op clouddiensten kosten gezondheidszorg miljoenen

Infoblox Evolution Summit helpt partners met succesvolle SaaS-transitie

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Infoblox contact  

Logo Infoblox

  +31 20 354 41 00
  www.infoblox.com
Infoblox sociaal  


Infoblox tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90823 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10075 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers