www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (65 dagen geleden)
Bedrijf:

Unieke bedrijfscultuur en DNA maken Macaw een Great Place to Work

Macaw ontvangt Great Place to Work-certificaat in Nederland en Duitsland

Hoofddorp, 5 februari 2021 – IT-dienstverlener Macaw is voor de eerste keer Great Place to Work Certified in Duitsland en voor de derde keer in Nederland. De resultaten van een onafhankelijk onderzoek onder medewerkers en een analyse van de bedrijfscultuur en het beleid lagen ver boven de norm waardoor Macaw het predicaat van goed werkgeverschap in beide landen mag dragen.

In december 2019 nam Macaw het Duitse B+D Interactive over. Het Duitse fullservicebureau voor digitale communicatie en e-business werd opgenomen in de mensgerichte bedrijfscultuur en de werkwijzen van Macaw. Dat de Duitse vestiging met de eerste gooi naar het certificaat meteen succesvol is, zorgt voor een trots gevoel.   

Waardering
Ronald van Es, CFO van Macaw, licht toe: “Het is geweldig om te zien dat onze cultuur - die gericht is op vertrouwen, samenwerken, welzijn, respect, vitaliteit en ontwikkeling - ook daadwerkelijk door het team zo wordt gewaardeerd. Het onderzoek is namelijk hoofdzakelijk gericht op de beleving van de medewerkers. Het is als het ware een echo van je hele organisatie. Mensen komen bij ons op de eerste plek en dat zie je terug in onze werkgeversvisie; we willen een vertrouwelijke omgeving creëren waarin mensen geïnspireerd worden, zich veilig voelen en met meer energie en een voldaan gevoel de werkdag afsluiten.” 

88 procent van de medewerkers vindt Macaw een leuke plek om te werken
Uit het onderzoek komt naar voren dat medewerkers zich eerlijk behandeld voelen met scores ver boven de negentig procent. 91 procent zegt dat je op collega’s kunt rekenen en 89 procent geeft aan zichzelf te kunnen zijn binnen de organisatie. Maar liefst 88 procent bestempelt Macaw als een leuke plek om te werken, en 84 procent vindt dat ze gestimuleerd wordt om een goede werk-privébalans te realiseren. De algehele score van de Trust Index bedraagt 80 procent en dat is ruim 10 procent boven de norm. 

Vertrouwen 
Van Es vervolgt: “In een jaar met nieuwe uitdagingen, veel minder persoonlijk contact en minder informele praatjes en updates aan de koffiemachine, is het geweldig te zien hoe we met elkaar de schouders eronder hebben gezet en hoe groot het vertrouwen is. Elke collega maakt ons bedrijf tot wie we zijn en de inzet, passie, creativiteit, saamhorigheid en hulpvaardigheid van iedereen zijn voor mij een grote inspiratiebron. Ik ben dan ook ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt en kijk uit naar wat de toekomst ons gaat brengen.” 

Great Place to Work
Great Place to Work werkt vanuit de overtuiging dat een hoge mate van vertrouwen het belangrijkste concurrentievoordeel is voor organisaties. Al meer dan 35 jaar meet de organisatie het vertrouwen in bedrijven door medewerkers een vragenlijst in te laten vullen en de organisatie te laten zien wat ze doen om te groeien. Great Place to Work is inmiddels actief in 60 landen. De bedrijven die meedoen variëren van omvang, leeftijd en industrie, maar ze hebben allemaal één doel voor ogen, namelijk goed werkgeverschap. 

Award
Macaw dingt als gecertificeerde mee voor de ‘Best Workplace Award’ in Nederland. Tijdens de award ceremonie op 8 juni 2021 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.   

Over Macaw
IT-dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing & e-commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw heeft zich gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Klanten kunnen hierdoor profiteren van eersteklas technologie en de uitgebreide kennis en ervaring van de ruim 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Henkel, Levi’s en ONVZ helpen succesvol te zijn. 

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jarenlang hoog in de Great Place to Work-ranglijst. Voor meer informatie, zie www.macaw.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw
Anke van Heerebeek
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 48203864

Voor een infographic over de resultaten, zie: Infographic-Macaw_GPTW-1.pdf.
Laatste van Macaw  
Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Macaw trekt investeerder aan om groeistrategie te realiseren en unieke bedrijfscultuur te behouden

Nieuwe app helpt thuiswerker beter digitaal samen te werken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 65 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers