www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (69 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Veeam breidt Google Cloud partnership uit en vergroot public cloud-ondersteuning met Veeam Backup for Google Cloud Platform

Veeam versterkt hybride cloud-aanbod en biedt klanten brede keuze in platformondersteuning

Utrecht, 3 februari 2021 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, kondigt vandaag de uitbreiding en beschikbaarheid van zijn public cloud-ondersteuning aan. Met de beschikbaarheid van Veeam Backup for Google Cloud Platform biedt Veeam nu ondersteuning voor de drie grootste public cloud providers. Mede doordat de meerderheid van alle organisaties in een hybride- of multi-cloud-omgeving werkt, waarvan 72% met meer dan één public cloud-leverancier, is Google Cloud wereldwijd een van de vijf grootste public cloud-infrastructuurproviders. Met Veeam Backup for Google Cloud Platform biedt Veeam één enkel platform om alle applicaties en data - cloud, virtueel en fysiek - te beschermen, beveiligen en beheren waardoor organisaties hybride cloud-adoptie kunnen versnellen. 

“Veeam erkent het strategisch belang van de cloud voor onze meer dan 400.000 klanten en heeft de focus op het bieden van brede platformondersteuning en keuze”, zegt Danny Allan, Chief Technology Officer en Senior Vice President of Product Strategy bij Veeam. “Nu we onze samenwerking met Google Cloud en de ondersteuning voor de public cloud nog verder uitbreiden, kunnen we onze klanten gezamenlijk ondersteunen via de Google Cloud Marketplace. En nu Veeam onlangs Kasten heeft overgenomen, kunnen klanten nu ook Kastens' K10-datamanagementplatform, speciaal gebouwd voor Kubernetes, aanschaffen via de Google Cloud Marketplace.”

“Nu klanten hun meest kritieke workloads naar de cloud migreren, zijn databeveiliging en -beheer top-of-mind”, zegt Manvinder Singh, Director Partnerships bij Google Cloud. “Met de uitgebreide beschikbaarheid van Veeams' data back-up-oplossingen voor Google Cloud kunnen klanten deze applicaties snel wereldwijd inzetten en beheren terwijl ze daarnaast profiteren van Veeams' mogelijkheden voor databeveiliging.”

Veeam ondersteunt klanten op het gebied van security en databeveiliging door Google Cloud-back-up en herstel te leveren voor het beschermen van applicaties en data. Hierbij worden Google Cloud-native-technologieën gebruikt en geautomatiseerd om het verlies van clouddata snel en betrouwbaar te verhelpen.

Nieuwe functionaliteit van Veeam Backup for Google Cloud Platform omvat:
  • Google Cloud-native: Eenvoudige maar krachtige web-UI, inzetbaar vanuit de Google Cloud Marketplace, start de bescherming van data in slechts minuten; Op beleid gebaseerde automatisering van Google Cloud-native snapshots voor snelle en frequente herstelpunten en snelle full- and file-level herstelopties om verlies van clouddata te verhelpen.
  • Kostenoptimalisatie: Industry-first kostenberekening om service-level objectives (SLO’s) en budgetten op elkaar af te stemmen. Dit voorkomt dat er te veel uitgegeven wordt aan de cloud; back-up naar Google Cloud object storage voor kosteneffectieve retentie en compliance op lange termijn.
  • Security: Overwin security-dreigingen, waaronder ransomware en bedreigingen van binnenuit, door back-up-dataproductie (cross-project/cross-region) te isoleren; pas gelaagde security toe voor bescherming tegen brute force-aanvallen met multi-factor authentication (MFA).
  • Hybrid ready: Flexibel dataformaat en integratie met Veeam Backup & Replication; externe repositories maken eenvoudig herstel buiten Google Cloud mogelijk; maakt gebruik van flexibele Veeam Universal Licensing (VUL) om licentiebeheer te vereenvoudigen en Cloud Mobility mogelijk te maken.
Veeam Backup for Google Cloud Platform is vanaf nu beschikbaar als GRATIS editie (tot 10 Google Cloud workloads kunnen gebackupt worden met ongelimiteerde herstelopties en basisondersteuning) en BYOL editie (VUL met flexibel Cloud Data Management en 24/7 ondersteuning) via de Google Cloud Marketplace.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.veeam.com/nl

[1] 451 Research, part of S&P Global Market Intelligence - COVID-19 Update: 2020 Trends in Managed Services & Hosting
[2] IDC Semi Annual Public Cloud Services Tracker, H1 2020Over Veeam Software
Veeam is de leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van backups, het versnellen van hybrid cloud en het beveiligen van data. Met meer dan 400.000 klanten wereldwijd, waaronder 83 procent van de Fortune 500-bedrijven en 69 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het Veeam-ecosysteem omvat globale partners, waaronder exclusieve resellers HPE, NetApp, Cisco en Lenovo. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie:  www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter: @veeam_benelux.Voor meer informatie

Whizpr
Winnie Silvertand / Paul Maris / Martine Korthals
E-mail: veeam@whizpr.nl

Veeam
Lucy Houghton
E-mail: lucy.houghton@veeam.com
Laatste van Veeam Software  
World Backup Day: CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up

Veeam presenteert aanpassingen aan zijn EMEA ProPartner-netwerk

CXO-onderzoek: 58% van alle data backups faalt. Resultaat: gevaar voor dataprotectie en vertraging digitale transformatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 69 dagen
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers