www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (67 dagen geleden)
Bedrijf:

Orange kondigt de opening van 9 Orange 5G Labs aan om 5G gebruik onder economische spelers tot leven te brengen

Volgens een onderzoek dat Orange heeft uitgevoerd met GlobalWebIndex, verwacht 72% van bedrijven dat hun operator het testen, experimenteren en snel ontwikkelen van 5G zal ondersteunen. Het Orange 5G Labs Initiative geeft gehoor aan deze vraag en streeft ernaar om het begrip onder economische spelers over de kansen, waarde en nut van 5G te vergroten. In deze labs kunnen ze hun huidige oplossingen en services testen en nadenken over mogelijke nieuwe gebruiken. Dit alles zal plaatsvinden in een omgeving die co-innovatie stimuleert en verandering van bedrijfsmodellen en -processen mogelijk maakt.
 
We geloven dat 5G zakelijke competitie en regionale ontwikkeling zal aandrijven. Dit is waarom Orange betrokken is bij een co-innovatie aanpak die zich focust op 5G om het gebruik van de toekomst te creëren. Lokale aanwezigheid dicht bij deze spelers is een cruciaal onderdeel van het Orange 5G Labs Initiative, om zo de digitale transformatie van economische spelers te kunnen ondersteunen en ervoor te zorgen dat iedereen in staat is om te profiteren van de potentie van 5G” zei Michäel Trabbia, Chief Technology & Innovation Officer van Orange.
 
Orange 5G Lab – locaties dichtbij lokale ecosystemen
 
Orange lanceert dit initiatief door de opening van een echt netwerk aan Orange 5G Labs in Frankrijk en in het buitenland in 2021. Het netwerk zal worden ingezet in de regio’s om optimaal aan de behoeften van de lokale autoriteit en bedrijven – start-ups, SMEs, grote bedrijven in alle sectors - te voldoen.  
 
In Frankrijk zullen zeven locaties alle bedrijven en lokale autoriteiten bedienen, onafhankelijk van hun sector. De Orange 5G Labs in Châtillon (regio Parijs) worden vandaag geopend. De andere locaties zullen geleidelijk worden geopend in zes andere Franse plaatsen: Lille, Lyon-Charbonnières, Marseille, Paris-La Défense, Rennes en Toulouse.
 
Een aantal locaties zullen zich specialiseren in een bepaald vak maar zullen zich niet beperken tot dit gebied. Bijvoorbeeld, het Lyon lab, dat zich bevindt op de Campus Région du Numérique in Charbonnières-les-Bains, zal zich focussen op Industry 4.0 en de Cœur Défense locatie in het Customer Innovation Centre zal zich toeleggen op de grootste klanten van Orange Business Services.
 
Het initiatief zal tijdens de eerste helft van 2021 ook worden ingevoerd in Europese landen waar de Group al een aanwezigheid heeft. In Bukarest, Roemenië zal een Orange 5G Lab worden geopend in samenwerking met de University Politehnica of Bucharest om de ontwikkeling van commerciële projecten, onderzoek en innovatie te stimuleren.
 
In België zal het lab zich vestigen bij de Orange Industry 4.0 Campus in de haven van Antwerpen. In dit Orange 5G Lab zullen verschillende use-cases die al zijn ontwikkeld in samenwerking met industriële partners in de haven, zoals de augmented worker of critical communication systems, worden gedemonstreerd.
 
Daarnaast zal eind februari in Spanje een 5G challenge worden georganiseerd voor start-ups en ontwikkelaars om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. De winnaars zullen worden ondersteund door het Orange 5G Lab Initiative, onder andere door het bieden van toegang tot experts en 5G apparatuur in Frankrijk.
 
Diensten en ondersteuning voor economische spelers
 
De diensten die worden aangeboden zijn gebaseerd op:
  • Een programma om te leren over (de toepassingsmogelijkheden van) 5G door demonstraties en activiteiten. Het wordt aangevuld door een website – 5glab.orange.com en een serie van thematische en leerzame webinars.
  • De kans voor de betrokken spelers om hun producten en diensten te testen in een echte 5G omgeving voordat deze worden toegepast in een commerciële omgeving. Ze zullen gebruik kunnen maken van de 5G apparatuur van de toekomst (augmented reality glasses, virtual reality headsets, routers, 5G apparaten, 5G modules). Naast de 5G omgeving zullen sommige Orange 5G Labs ook Edge computing functionalities aanbieden om bijvoorbeeld services met een kortere responsetijd te testen.
De bedrijven zullen worden ondersteund door Orange technische, netwerk- en productexperts en het gehele Orange 5G Lab ecosysteem met synergiën en extra hulpmiddelen. Naast de fysieke locaties zal er ook virtuele digitale toegang worden verleend om alle relevante spelers een kans te bieden om op een effectieve manier op afstand te kunnen samenwerken.
 
Bedrijven die geïnteresseerd zijn, ongeacht of ze Orange klanten zijn, kunnen contact opnemen met hun gewenste contactpersoon of zichzelf aanmelden op de 5glab.orange.com website.
 
Het Orange 5G Lab Initiative is een concreet voorbeeld van de recentelijk gelanceerde 5G communicatiecampagne van Orange: “Het meest innovatieve aspect van 5G is wat we ermee zullen doen”.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 67 dagen
Orange Busines.. contact  

Logo Orange Business Services

Orange Busines.. sociaal  


Orange Busines.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com