www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (178 dagen geleden)
Bedrijf:

iQibt ontwikkelt een nieuw financieel systeem voor Rijksdienst Caribisch Nederland op basis van de nieuwste SAP technologie

De Meern, 3 februari 2021. De Shared Service Organisatie van de Rijksdienst voor Caribisch Nederland (RCN) vernieuwt haar financiële systeem op basis van de nieuwste SAP Cloud technologie; S/4HANA Cloud Extended Edition. Financieel overheidsexpert iQibt verzorgt de implementatie van het systeem.

Het hoofdkantoor van RCN dat gevestigd zit op Bonaire, is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken. RCN voert de financiële bedrijfsvoering uit voor alle overheidsinstellingen op Bonaire, Sint-Eustachius en Saba. Aangezien het huidige bedrijfsvoeringsysteem niet meer aan de innovatiewensen voldeed, besloot het RCN een minicompetitie uit te zetten onder de mantel van de Europese Aanbesteding Software Pakketten 2019 (EASP 2019).

Innoveren en vooruit blijven kijken
Heinrich Alberto, Senior Inkoopadviseur RCN licht toe: “Ons huidige systeem gebruiken wij al sinds de oprichting van RCN en is inmiddels 11 jaar oud. Ook het contract zou inmiddels verlopen. Voor ons een logisch moment om het systeem te gaan vervangen. We hebben gekeken naar de wensen van alle 12 diensten die aanwezig zijn op het eiland. Op basis daarvan besloten wij de uitvraag op transparante wijze in de markt te zetten. De gekozen SAP-oplossing van iQibt dekt de wensen en draagt bovendien bij aan de missie en visie van RCN voor de toekomst. Een toekomst waarin wij innoveren, vooruitkijken en kunnen inspelen op de wensen van de huidige en dus ook toekomstige markt.”

Snelle start
Het project start al snel, medio januari 2021 met een go-live op 1/1/2022. Door de huidige situatie en maatregelen is het kernteam genoodzaakt om de kick-off van het project vanuit de thuisbasis uit te voeren. In de toekomst zal het kernteam vanuit iQibt afreizen naar Bonaire en zullen de werkzaamheden deels op locatie en deels remote plaatsvinden.

Richard Legierse, Partner bij iQibt: “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking. Inmiddels hebben wij als iQibt al meerdere SAP S/4HANA implementaties binnen de Publieke sector begeleid. Dat we nu RCN mogen doen is een mooi compliment voor ons als financiële overheidsexpert en voor iedereen die meewerkte aan de projecten. Het komende jaar gaan wij er samen met SAP voor zorgen dat deze erkenning ook wordt waargemaakt.”  

Geert de Vet, Director Public Sector bij SAP vertelt: “We zijn zeer verheugd dat RCN voor onze oplossing heeft gekozen. RCN streeft voortdurend naar innovatie en samen met iQibt mogen wij hier nu een bijdrage aan leveren. We kijken ernaar uit om met elkaar op de juiste wijze in te spelen op toekomstige ontwikkelingen."

# END

Vragen?
Neem contact op met Richard Legierse
marketing@iQibt.nl of 085 – 876 8695

Over iQibt
iQibt startte in mei 2010 en staat voor ‘Quality in Business & Technology’.
iQibt biedt consultancyservices en heeft een focus op SAP- en Pega-oplossingen voor overheid, verzekeraars en banken. Enkele klanten waarvoor iQibt werkzaam is: ICC, Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK), DUO, FDC (5F), Achmea, ING, a.s.r., provincie Noord-Brabant, provincie Utrecht, provincie Noord-Holland. Met 50 SAP-specialisten in huis, behoort iQibt tot de grootste SAP-consultancy partij binnen de publieke sector. Om die specialistische focus te kunnen blijven bieden, startte iQibt in 2018 haar zusterbedrijf INNOV8iON. INNOV8iON focust zich technologie services als Full Stack Development, Integratie, UX en innovatieve technologieën op basis van SAP Fiori, Cloud en SAP Leonardo.
Laatste van iQibt B.V.  
iQibt ontwikkelt een nieuw financieel systeem voor Rijksdienst Caribisch Nederland op basis van de nieuwste SAP technologie

iQibt breidt dienstverlening uit met SAP VAR-status

IT-Dienstverlener iQibt behaalt in één keer de ISO 9001 en ISO 27001 certificering
Geplaatst:
Verstreken tijd: 178 dagen
iQibt B.V. contact  

Logo iQibt B.V.

  085 – 876 8695
  info@iqibt.nl
  www.iqibt.nl
iQibt B.V. sociaal  


iQibt B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl