www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (69 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Uitzonderlijke financiële resultaten in 2020 en goede vooruitzichten voor Unit4 in 2021

  • 43 procent groei van cloud-opdrachten op jaarbasis (Q4: 82% op jaarbasis) en cloud ARR groei van 20 procent.
  • 18 procent groei in totaal aantal opdrachten op jaarbasis (Q4: 20% op jaarbasis).
  • 15 procent inkomensgroei uit cloud-abonnementen in 2020, totaal €97,3 miljoen, met een groei van 12 procent in Q4 ten opzichte van vorig jaar, totaal €26,4 miljoen. 
Utrecht Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag een aanhoudend wereldwijd zakelijk momentum aan en sterke financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020.

Robuuste strategie leidt tot goede resultaten
In 2020 heeft Unit4 belangrijke mijlpalen bereikt in haar driejarige strategie om zowel het bedrijf als haar technologiepropositie te transformeren. De groei van cloud-opdrachten bedroeg 82 procent (op jaarbasis) in het vierde kwartaal en 43 procent (op jaarbasis) voor het hele jaar. De inkomsten uit cloud-abonnementen stegen in het vierde kwartaal met 12 procent op jaarbasis tot 29,6 miljoen dollar en met 15 procent tot 119,9 miljoen dollar in het boekjaar 2020. Het bedrijf meldde 20 procent groei in totale boekingen (op jaarbasis) in Q4 en 18 procent voor het hele jaar.

Mijlpaal in next generation ERP-platform bereikt
Tijdens het Experience4U event in oktober kondigde Unit4 ERPx aan, het resultaat van aanzienlijke investeringen in het leveren van een modern, modulair multitantent cloud ERP platform. De lancering ervan valt samen met de groeiende vraag van organisaties naar meer agile ERP-oplossingen, die hen in staat stellen om de digitale transformatie te versnellen als reactie op de impact van de pandemie. ERPx combineert ongeëvenaarde functionaliteit en tools om organisaties de flexibiliteit te geven om hun digitale toekomst op lange termijn te plannen.

"De pandemie heeft de overstap naar de cloud versneld en organisaties maken haast om digitale diensten en producten te leveren om hun mensen te ondersteunen en klanten aan zich te binden", zegt Mike Ettling, CEO van Unit4. "2020 liet een belangrijk omslagpunt zien in de adoptie van Cloud ERP. Dit heeft geleid tot een drastische toename van de behoefte aan innovatie. Het vereist ook een meer wendbare, dynamische aanpak van het implementeren van ERP-software. In het midden van een wereldwijde pandemie en economische tegenwind, ondersteunen onze bedrijfssoftware en onze people-first, service-centric mind-set, onze klanten niet alleen om te overleven, maar ook om te floreren."

Uitgebreid partner-ecosysteem ondersteunt aanzienlijke groei
De partners van Unit4 speelden, net als voorgaande jaren, ook in 2020 een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Met meer dan 22 nieuwe partners en een dynamisch en groeiend partnerecosysteem, realiseerde Unit4 50 procent groei (versus 2019) in de waarde van contracten via partners. Unit4 kondigde een aantal nieuwe en verlengde partnerschappen aan met Arribatec, Avalara, Embridge Consulting, groupelephant.com, Immedis en Pagero.

Succes bij klanten
Meer dan 200 klanten zijn in 2020 succesvol live gegaan met Unit4-producten, waaronder Algonquin College, GK Gruppen, Habitat for Humanity, Basingstoke and Deane Borough Council, Logan University, Titania, The Norwegian Post, Aramark, Qvantel, Levio, Northamptonshire Police en Surrey County Council in het Verenigd Koninkrijk. De focus blijft voor 2021 gericht op innovatie, toonaangevende technologie en het ondersteunen van klanten bij hun digitale transformatie.

Focus op klantsucces
De benoeming van Michelle MacCarthy als Global Head of Customer Success is een bevestiging van Unit4's focus op klantsucces en het opbouwen van een wereldwijde community. Unit4 heeft geïnvesteerd in een gloednieuw customer care ecosysteem, ontworpen en speciaal gebouwd om een optimale klantervaring te leveren. Deze focus heeft Unit4 geholpen te transformeren en heeft geleid tot een netto omzetretentiegroei tot en met Q4 2020 van 108 procent.

"Dienstverlenende organisaties in het middensegment zijn nu belangrijker voor de economie dan ooit. We zijn er trots op dat we hen ondersteunen bij het opbouwen van veerkracht voor de toekomst", aldus Gordon Stuart, CFO bij Unit4. "Het vierde kwartaal van 2020 was een recordkwartaal en ondanks een uitdagend jaar hebben we veel van onze doelstellingen voor het volledige jaar overtroffen. Terwijl de wereld reageert op de uitdagingen van de wereldwijde pandemie, heb ik er vertrouwen in dat we de infrastructuur, technologie en ambitie hebben om dit groeitraject voort te zetten en het marktaandeel in onze focussectoren in 2021 te vergroten."

"Unit4 heeft een reële kans om de kansen in deze groeiende markt te verzilveren, dankzij haar moderne en modulaire transformatieproducten," zegt Mickey North Rizza, Program VP Enterprise Applications & Digital Commerce Research Practice bij IDC. "Organisaties willen sneller kunnen reageren op de vragen van hun medewerkers en klanten met flexibele applicaties. We zien deze meer modulaire, low-code/no-code benadering van applicatieontwikkeling en -implementatie als integraal voor de toekomst van ERP."
Laatste van Unit4  
Unit4 lanceert ERPx

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates aan met een transactiewaarde van ruim 2 miljard dollar

Unit4 ondersteunt finance afdeling Universiteit Twente met slimme next-generation ERP
Geplaatst:
Verstreken tijd: 69 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unit4 contact  

Logo Unit4

  + 44 (0) 1423 537 837
  www.unit4.com/nl
Unit4 sociaal  


Unit4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl