Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (73 dagen geleden)
Bedrijf:

Macaw presenteert met trots twee nieuwe Sitecore Most Valuable Professionals

Professionals worden erkend voor hun toewijding aan de Sitecore-community

Hoofddorp, 29 januari 2021 - IT-dienstverlener Macaw maakt bekend dat twee van zijn technologieconsultants door Sitecore zijn benoemd tot een 2021 Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’. Serge van den Oever en Ronald van der Plas bevinden zich onder de 170 Technology MVP’s wereldwijd die in het 15e jaar van het programma de titel hebben gekregen.

Een MVP wordt gekozen vanwege zijn expertise van de Sitecore producten, zijn waardevolle bijdrage aan de community en het bieden van een uitstekende klantervaring. De community bestaat uit  12.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 20.000 actieve deelnemers.

“Sitecore ontving de grootste kapitaalinvestering ooit in marketingtechnologie, en dat is voor ons een bevestiging van onze strategie om ons te richten op een partnerschap met deze wereldwijde leider in digital experience management software”, zegt William van der Pijl, CEO bij Macaw. “We zijn erg trots dat we ons Sitecore MVP team verder kunnen uitbreiden om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Hun toewijding, ervaring en kennis springen er echt uit en het is inspirerend te zien hoe ver hun passie reikt. Met Serge, een van onze meest senior technische consultants en een fervent blogger voor de tech community, en Ronald, die Sitecore Content Hub volledig heeft omarmd, zijn we uniek gepositioneerd om elke uitdaging in marketingtechnologie aan te gaan. Onze bedrijfsslogan is niet voor niets: challenged accepted.”

Macaw is sinds 2016 een Sitecore Platinum Implementation Partner en biedt innovatieve digital commerce oplossingen op basis van Sitecore-technologie om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie en om hen te helpen hun digitale marketing, sales en customer experience doelstellingen te realiseren. De IT-dienstverlener, met een hoofdkantoor in Nederland en kantoren in Duitsland en Litouwen, heeft expertise op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence. In september 2020 was het de eerste Sitecore Platinum partner actief op de Nederlandse en Duitse markt die de specialisatie Sitecore Experience Commerce™ kreeg. 

“De 2021 Sitecore MVP's bestaan uit fantastische individuen die tijdens een moeilijk jaar waarin geen ruimte was voor ‘in-person engagement’ een ongelooflijke toewijding hebben getoond aan de Sitecore community”, zegt Tom De Ridder, CTO van Sitecore. “De 284 MVP's hebben de handen uit de mouwen gestoken om via virtuele kanalen hun kennis en inzichten met de community te delen. We zijn bijzonder verheugd om met deze groep het 15e jaar van het programma te vieren.”

Meer informatie over het MVP Programma is te vinden op de Sitecore MVP site: https://mvp.sitecore.com.

Over Macaw
IT-dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing & e-commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw heeft zich gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Klanten kunnen hierdoor profiteren van eersteklas technologie en de uitgebreide kennis en ervaring van de ruim 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Henkel, Levi’s en ONVZ helpen succesvol te zijn.

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jarenlang hoog in de Great Place to Work-ranglijst. Voor meer informatie, zie www.macaw.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw 
Anke van Heerebeek 
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 48203864
Laatste van Macaw  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 73 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90823 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10076 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com