www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (102 dagen geleden)
Bedrijf:

Yenlo voor derde jaar op rij WSO2 Top Partner of the Year (Europa)

Yenlo is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot de wereldwijde WSO2 Top Partner of the Year (Europe), een award die wordt uitgereikt aan de partner met de succesvolste WSO2-integratieprojecten van het afgelopen jaar. De Nederlandse integratiespecialist ontving tevens de WSO2 Integration Partner of the Year 2020 award. CEO & Co-Founder van Yenlo, Ruben van der Zwan: ‘Dit is een geweldige erkenning voor het werk welke wij verrichten in de digitale transformatie van bedrijven. We zien het als een duwtje in de rug om de wereldwijde WSO2-adoptie te vergroten. Zo laten we mensen verbinding maken met elkaar en helpen we bedrijven om digitaal te transformeren.

Amsterdam, 29 januari 2021 – WSO2, ’s werelds meest toonaangevende enterprise-platform voor het integreren van API’s, applicaties en webservices, reikt jaarlijks awards uit aan partners die de beste oplossingen hebben gerealiseerd op basis van dit open source-platform. Dankzij de intensieve samenwerking met WSO2 en een trits toonaangevende integratieprojecten ontvangt Yenlo – na 2018 en 2019 – ook de Partner of the Year (Europe) award voor 2020. Waar Yenlo vorig jaar tevens de Most Certified Partner-award won, sleepte de integratiespecialist dit jaar ook de Integration Partner of the Year 2020-award binnen.

Drijvende kracht achter digitale transformatie

Ruben van der Zwan, CEO van Yenlo: ‘We werken al ruim 12 jaar samen met WSO2 en ieder jaar wordt de samenwerking intensiever en productiever. De awards sterken ons in ons doel om de WSO2-adoptie te vergroten bij bedrijven wereldwijd. De geavanceerde open source-technologie in combinatie met een strategie van API-first en cloud-first voorkomt lock-ins en geeft organisaties de vrijheid om te innoveren. WSO2 is daardoor de drijvende kracht achter hun digitale transformatie. Zo kunnen ze niet alleen agility, customer intimacy en operational excellence creëren, maar ook nieuwe producten en diensten introduceren.

Meer en meer verbondenheid met WSO2

De corona crisis heeft geleid tot meer verbondenheid via de digitale snelweg, signaleert Van der Zwan. ‘Dankzij de API’s en services die wij realiseren via WSO2 helpen wij organisaties dag in, dag uit om mensen te verbinden: onderling, met bedrijven én met producten, diensten of goederen. Corona heeft de mondiale digitale verbondenheid een enorme boost gegeven en blijft dat de komende jaren ook doen. Kijk naar de platformeconomie. Alleen al op het vlak van API’s en services gaat daarin jaarlijks ruim 5 tot 6 miljard dollar omgezet worden.’

Connext: cloud-oplossingen voor WSO2

In 2018 heeft Yenlo Connext Platform geïntroduceerd. Met deze schaalbare en 24/7 gehoste en beheerde cloud-oplossing, Platform-as-a-Service, beschikken WSO2-experts over een integratieplatform waarop ze zelf koppelingen en integraties kunnen ontwikkelen zonder zich druk te maken over de infrastructuur en onderliggende middleware. Het in 2020 gelanceerde Connext Go! biedt Integration-as-a-Service: als bedrijf word je dag en nacht ontzorgd wat betreft ontwikkeling, beheer, support en infrastructuur van integraties en koppelingen. Uniek: daarvoor geldt een vaste en volledig transparante maandelijkse prijs per integratie.

WSO2: ’s werelds #1 integratieplatform

Dankzij de oplossingen voor API Management, Enterprise Integration, Identity & Access Management en Data Analytics biedt het WSO2-platform ongekende integratiemogelijkheden. Alle gegevens binnen en buiten je organisatie kun je bijvoorbeeld integreren, transformeren en bewaren.

Over Yenlo

Yenlo is de enige wereldwijd opererende Platinum-partner van WSO2 met ’s werelds grootste concentratie van WSO2-experts, verspreid over een netwerk van zeven kantoren in zes landen. Sinds de oprichting in 2007 is Yenlo uitgegroeid tot de meest toonaangevende en ervaren partner van WSO2.  Yenlo is van mening dat organisaties flexibel moeten zijn om een digitaal bureau te kunnen worden om hun relaties met klanten en bedrijfsvoering te optimaliseren en nieuwe diensten, producten en businessmodellen toe te kunnen voegen. Yenlo gelooft dat deze flexibiliteit – in technologie, kennis en financieel – gerealiseerd kan worden door een open source-first, API-first en cloud-first strategie.

Yenlo brengt agility naar organisaties door het leveren van de beste professional services gebaseerd op diepgaande expertise. Onze services variëren van enterprise en solution architecturen tot software-ontwikkeling, operationele support; en WSO2 product support, training en certificatie programma's. Dit is aangevuld door onze pre-built oplossing-as-a-service aanbiedingen, waaronder onze Connext service, een volledig beheerd integratie-platform-as-a-service. Meer informatie: www.yenlo.com en volg Yenlo op LinkedIn en Twitter of in Yenlo’s WSO2 Community.

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie over WSO2 of Yenlo? Of wil je een interview aanvragen met Ruben van der Zwan? Neem dan contact op met:

Yenlo
Marloes Klaver
Office: +31 20 2700 700
Email: marloes.klaver@yenlo.com
Laatste van Yenlo  
ETI and Yenlo Partnership Simplifies Cloud Complexity Helping Clients’ Digital Transformation

Yenlo voor derde jaar op rij WSO2 Top Partner of the Year (Europa)

Yenlo en aomation sluiten Channel Partnership
Geplaatst:
Verstreken tijd: 102 dagen
Yenlo contact  

Logo Yenlo

  +31 2 02 700 700
  info@yenlo.com
  www.yenlo.com/nl
Yenlo sociaal  


Yenlo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers