Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (73 dagen geleden)
Bedrijf:

Smart Building Operator TPEX International biedt volledige Smart Buildings Technologie ‘As a Service’ aan, gebaseerd op de EcoStruxure productlijn

Unieke wereldwijde samenwerking tussen TPEX International en Schneider Electric

AMSTERDAM 21 januari 2021 – Het in Amsterdam gevestigde TPEX International wordt ’s werelds eerste EcoStruxure Building Operations Expert partner van de multinational Schneider Electric. De samenwerking biedt gebouweigenaren en assetmanagers een geïntegreerde productlijn, 24x7 beheer en volledige operationele exploitatie vanuit de cloud van slimme gebouwen die op basis van een ‘pay-per-use’ en ‘as a service’ zal worden aangeboden.

Gedreven vanuit de eisen in het bouwbesluit (Parisproof, BENG) en vanuit gebruikersperspectief die meer comfort, een gezonder gebouw en een hogere productiviteit vragen, dienen gebouwen steeds vaker te worden ontworpen als slimme gebouwen.  In deze gebouwen worden grote hoeveelheden sensoren en complexe digitale infastructuren geïnstalleerd. Productiviteit, duurzaamheid en een gezond gebouw is vandaag de dag ook de topprioriteit van eigenaren en asset managers. Die slimme technologie heeft betrekking op bijvoorbeeld apparatuur voor toegangscontrole, beveiliging, liften en verlichting, maar ook CO2, temperatuur en luchtvochtigheid binnen de panden. Robuuste systeem-integratie en dagelijks operationeel beheer is essentieel om al deze individuele systemen met elkaar te laten samenwerken. Met haar aanpak verzekert TPEX dat alle technologie in een slim gebouw volledig tot zijn recht komt en de doelstellingen (lagere operationele kosten, duurzaamheid en een gezonder gebouw) op langere termijn ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. TPEX beschikt daarvoor over een eigen Slimme Meldkamer voor 24/7 actieve monitoring van alle technologie (waaronder het gebouw beheer systeem, de sensoren, de IP backbone, etc.) en stuurt als ketenregisseur alle installateurs en onderhoudspartijen aan.

EcoStruxure

Het EcoStruxure platform van Schneider Electric is open, modulair en schaalbaar waardoor het zich gemakkelijk laat koppelen met technologie van andere aanbieders. Vaak worden slimme gebouwen opgeleverd met moderne en intelligente software (bijvoorbeeld een gebouwbeheersysteem), maar deze omgeving wordt dan niet of onvoldoende gebruikt na de oplevering en tijdens de day-to-day exploitatie van het gebouw. Een slim gebouw heeft dagelijkse monitoring en bijsturing nodig om de gewenste hoogste prestaties te kunnen halen. Door inzet van AI-analyse tools van Schneider Electric en de 24x7 Operatie van TPEX kunnen gebouwen nu beter worden gemonitord dat zal leiden tot betere prestaties en lagere kosten.

Debby Slofstra, Country President Schneider Electric Nederland: “Voor Schneider Electric betekent de samenwerking met TPEX dat we gezamenlijk het beheer van slimme gebouwen in de vorm van geïntegreerde dienstverlening kunnen aanbieden. Onze producten worden nu ingezet als onderdeel van een 24x7 dienstverlening  van TPEX en zullen realtime worden gemonitord waardoor de prestaties op energiegebruik en wellbeing gerealiseerd en verbeterd worden. Door toevoeging van onze AI producten als Building Advisor en Energy Advisor op het gebouwbeheersysteem, kunnen uitgebreide analyses worden gedaan op de exploitatie van de resultaten van het gebouw. Dit zal leiden tot efficiëntere en duurzamere gebouwen”

Robert Rosier, CEO & founder van TPEX: “Samen met Schneider Electric kunnen wij ervoor zorgen dat de potentie die slimme gebouwen hebben, ook echt wordt gerealiseerd. Dat betekent een meer duurzamere exploitatie, een gebruikservaring van een hoger niveau en een aantrekkelijker rendement over een langere termijn. Daarnaast zullen we vanuit de samenwerking de EcoStruxure-technologie ook “As a Service” en als “pay-per-use” gaan aanbieden, vanuit de cloud en volledig gefinancierd over de exploitatieperiode van het gebouw. Wij worden de eerste partij die de EcoStruXure producten zo gaan aanbieden, dus ook aan gebouwontwikkelaars en installateurs.”


Over TPEX

Sinds 2010 zet TPEX de meest modere technologie in om gebruikers van gebouwen de beste verblijfservaring te bieden en eigenaren/financiers van onroerend goed het optimale rendement. Dat doet TPEX o.a. met actief 24/7 beheer inclusief video-observatie, toegangsdetectie en monitoring op afstand van alle meet- en regelfuncties van de installaties in een pand. TPEX is een Smart Building Operator en draagt zorg voor de dagelijkse monitoring van alle actieve gebouwgebonden systemen en stuurt ook het gehele onderhoudsproces aan. TPEX werkt hierbij nauw samen met onderhoudspartijen en creëert één holistisch beeld, afgezet tegen de doelstellingen van het gebouw. 


Over Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Met aanwezigheid in meer dan honderd landen, is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement (medium voltage, low voltage en secure power) en automatiseringssystemen. We leveren geïntegreerde efficiënte oplossingen waarbij we energie, automatisering en software combineren.  In ons wereldwijde ecosysteem, werken we samen met het grootste partner-, integrator- en ontwikkelaarsnetwerk op ons open platform om real-time controle en operationele efficiëntie te realiseren.  
We geloven dat onze mensen en partners Schneider tot een succesvolle organisatie maken. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie en aanvullend illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:

TPEX International BV
Frank Vos
frank.vos@tpex.com

Cognito Media
Richard Neve
richard.neve@cognitomedia.nl
+31 (0)6 22 48 37 66 / +31 (0)754 64 64

Schneider Electric

Gert Pater
gert.pater@se.com
Laatste van TPEX International  
TPEX International sluit strategisch partnership met Securitas voor invulling van haar Smart Building Operations dienstverlening

Smart Building Operator TPEX International biedt volledige Smart Buildings Technologie ‘As a Service’ aan, gebaseerd op de EcoStruxure productlijn
Geplaatst:
Verstreken tijd: 73 dagen
TPEX Internati.. contact  

Logo TPEX International

  +31 88 1269 300
  info@tpex.com
  www.tpex.com
TPEX Internati.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl