www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (184 dagen geleden)
Bedrijf:

Orange Business Services Flexible SD-WAN ondersteunt Getinge met meer flexibiliteit om de gezondheidssector te helpen

  • SD-WAN speelt in op behoeften van een groeiend en meer verspreid personeelsbestand 
  • Snelle connectiviteit versnelt de digitale transformatie 
Getinge, een toonaangevende wereldwijde leverancier van medische technologieproducten en -systemen, kiest voor Orange Business Services om een Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) te implementeren. Deze oplossing ondersteunt de netwerkprestaties, verbetert de beveiliging en ondersteunt de cloud-first-strategie van de in Zweden gevestigde multinational.
 
De Orange Flexible SD-WAN-oplossing verbindt meer dan 100 Getinge-locaties wereldwijd, waardoor het beheer en de werking van de infrastructuur wordt vereenvoudigd. Bovendien biedt het netwerk flexibiliteit, schaalbaarheid en end-to-end-zichtbaarheid teneinde de gebruikers- en klantervaring te verbeteren.
 
Vanwege de wereldwijde pandemie heeft Getinge delen van zijn productie- en ondersteuningsmodellen aangepast met betrekking tot de productie van geavanceerde ventilatoren en bijbehorende apparaten. Dankzij het flexibele SD-WAN kan het bedrijf snelle veranderingen op de markt beter ondersteunen en zijn groeiende wijdverspreide personeelsbestand volledig ondersteunen. Orange verzorgt ook Getinges cloud- en internetbeveiliging.
 
SD-WAN: een essentiële tool voor een cloud-first-strategie
 
Een cloud-first-strategie kan invloed hebben op het netwerk. Flexibele SD-WAN biedt veilige toegang tot de cloud, waardoor verkeer vanaf de dichtstbijzijnde link naar het internet kan stromen. De Orange SD-WAN-oplossing biedt Getinge efficiënte, veilige en volledig geautomatiseerde end-to-end netwerkbeheer van eindgebruikers tot cloud gebaseerde applicaties tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.
 
“Flexibele SD-WAN van Orange Business Services heeft ons geholpen een veerkrachtige, veilige cloud gebaseerde infrastructuur op te bouwen waarmee we de veranderende zakelijke uitdagingen op een onvoorspelbare markt kunnen aanpakken. Snel veranderende verkeerspatronen in het netwerk vereisten een toekomstbestendige oplossing om de gezondheidszorgapparatuur effectief te ondersteunen – zowel tijdens de huidige pandemie als daarna.” aldus Ludovic Batal, CIO, Getinge.
 
“Getinge bevindt zich op een sterk transformationeel pad met zijn SD-WAN-infrastructuur. We zijn verheugd dat het bedrijf Orange heeft gekozen als partner op deze spannende reis om zijn activiteiten naar de cloud te verplaatsen. Het bieden van efficiënte, flexibele en veilige netwerkdiensten is de sleutel tot deze transformatie ”, zegt Fabrice de Windt, senior vice president Europe, Orange Business Services.Over Getinge
Met de vaste overtuiging dat elke persoon en gemeenschap toegang moet hebben tot de best mogelijke zorg, voorziet Getinge ziekenhuizen en biowetenschappelijke instellingen van producten en oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van klinische resultaten en het optimaliseren van workflows. Het aanbod omvat producten en oplossingen voor intensieve zorg, cardiovasculaire procedures, operatiekamers, steriele herverwerking en life science. Getinge heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst en de producten worden in meer dan 135 landen verkocht.
 
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren. Dit omvat de 27.000 werknemers, de activa en expertise van de Orange Group, haar technologie-en zakenpartners en een pool van nauwkeurig geselecteerde start-ups. Orange Business Services opereert bij meer dan 3.000 multinationale ondernemingen en twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk.
 
Ga voor meer informatie naar www.orange-business.com of volg ons op LinkedInTwitter onze blogs.
 
Orange is een van 's werelds meest toonaangevende telecommunicatie-exploitanten met een omzet van 42 miljard euro in 2019 en 257 miljoen klanten wereldwijd op 30 september 2020. Orange is genoteerd aan Euronext Paris (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange het nieuwe strategische plan "Engage 2025", ondersteund met sociale en ecologische verantwoording. Terwijl de acceleratie in groeigebieden, zoals B-to-B-services en het plaatsen van data en AI centraal staan bij innovatie, is de hele Orange Group een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever.
 
Orange en alle andere Orange-product-of servicenamen die in dit materiaal zijn opgenomen, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
 
Perscontacten:
Maxine de Wilde, Burson Cohn & Wolfe, maxine.de.wilde@bcw-global.com , +316 513 514 85
Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086
Laatste van Orange Business Services  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 184 dagen
Orange Busines.. contact  

Logo Orange Business Services

Orange Busines.. sociaal  


Orange Busines.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl