www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (264 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Jamf uitgeroepen tot ‘Leader’ in het IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management Software for Apple Devices 2021-rapport

Amsterdam, 27 januari 2021 - Jamf, specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, is door IDG gekwalificeerd als ‘Leader’ in het eerste Worldwide Unified Endpoint Management Software for Apple Devices 2021 Vendor Assessment-rapport van de marktanalist.

In het evaluatierapport valt te lezen: “De adoptie van Mac bij bedrijven (meer dan 1.000 werknemers) neemt toe. In VS is de gemiddelde adoptie van macOS devices ongeveer 23procent, vergeleken met 17 procent in 2019, volgens IDC's Enterprise Mobility and Workspace Software Surveys van 2020 en 2019.”

Het rapport vervolgt: “Macs zijn natuurlijk niet de enige Apple-devices die binnen bedrijven gebruikt worden. Volgens een survey van IDC uit 2020 zijn iPhones goed voor bijna de helft (49%) van het aantal gebruikte smartphones bij Amerikaanse bedrijven, terwijl iPads in de meerderheid zijn onder de zakelijk gebruikte tablets. De sterke groei van Apple devices - macOS devices, maar ook van iPhones, iPads en Apple TV - in het bedrijfsleven betekent dat veel organisaties anders moeten gaan nadenken over hun aanpak rond de uitrol, het beheer en de beveiliging van endpoints.”

Het Apple Enterprise Management-platform van Jamf is de enige schaalbare oplossing die de volledige levenscyclus van Apple binnen organisaties automatiseert, inclusief uitrol, beheer en beveiliging. Daarbij wordt de bekende Apple-gebruikerservaring verder geoptimaliseerd, terwijl IT-teams alles op afstand kunnen doen.

Volgens het IDC-rapport onderscheidt Jamf zich onder andere op de volgende punten:
  • De unieke focus van het bedrijf op Apple en daarmee het vermogen om consistent op dezelfde dag nog compatibel te zijn en ondersteuning te bieden wanneer er nieuwe versies verschijnen van de besturingssystemen, inclusief macOS, iOS, iPad OS, tvOS en watchOS.
  • Een sterk ecosysteem van integraties met sectorspecifieke oplossingen en Jamf-producten die workflows creëren voor iPads en iPhones in industriesectoren, zoals de gezondheidszorg, retail, transport en onderwijs.
  • Sterke Mac-beheerfuncties, gecombineerd met identity- en securityproducten voor Mac.
“Sinds 2002 richt Jamf zich er specifiek op om organisaties te helpen succesvol te zijn met Apple. En de vraag naar Apple is nog nooit zo groot geweest. Wij vinden dat eindgebruikers het verdienen om die technologie voor hun werk te gebruiken die ze graag willen. Daarom hebben security- en IT-teams een technologiepartner nodig die voorziet in de unieke behoeften van dit ecosysteem”, zegt Dean Hager, CEO van Jamf. “We er trots op dat we zijn uitgeroepen tot Leader in het Apple Enterprise Management-rapport van IDC. Maar nog belangrijker: we zijn vereerd dat we onze ruim 47.000 klanten iedere dag helpen om succesvol te zijn met Apple.”

Download hier een samenvatting van de IDC MarketScape Unified Endpoint Management Software for Apple Devices 2021 Vendor Assessment.

Over IDC MarketScape
Het IDC MarketScape vendor assessment-model geeft een overzicht van het concurrentievermogen van ICT-leveranciers in een smart markt. De onderzoeksmethodologie hanteert een grondige scoringsmethodologie op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, die resulteert in een grafische illustratie van de positie van iedere leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT- en telecomleveranciers op een zinvolle wijze kunnen worden vergeleken. Dit raamwerk geeft inkopers van organisaties een 360-graden overzicht van de sterke en zwakke punten van zowel huidige als potentiële leveranciers.

Over Jamf
Jamf, de standaard op het gebied van Apple Enterprise Management, breidt de bekende Apple-ervaring uit naar bedrijven, scholen en overheidsinstellingen, met zijn software en via Jamf Nation, ’s werelds grootste online community van IT-beheerders die zich specifiek focussen op Apple. Kijk voor meer informatie op www.jamf.com.

Contactpersonen voor de pers
Jamf Persdesk, jamf@mcspr.nl, tel. 023 562 82 08
Laatste van Jamf  
Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice

Dit zijn de machtigingen waar iOS apps het meest om vragen

Single Login voor Jamf Setup en Jamf Reset vereenvoudigt beheer van gedeelde iPhones en iPads
Geplaatst:
Verstreken tijd: 264 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Jamf contact  

Logo Jamf

Jamf sociaal  


Jamf tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#