Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (100 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Webfleet Solutions en Lytx bieden samen geïntegreerde videotelematica-oplossing

Telematicaleveranciers Webfleet Solutions en Lytx bieden een geïntegreerde en op video gebaseerde oplossing voor meer veiligheid van bestuurder en voertuig

  • Door de expertises op het gebied van videotelematica en wagenparkbeheer te bundelen, helpt de gecombineerde oplossing bestuurders en andere weggebruikers te beschermen.
  • De volledig geïntegreerde WEBFLEET Video-oplossing zal vanaf april 2021 toegankelijk zijn via het WEBFLEET-platform, die één enkele interface-ervaring biedt.
Amsterdam, 26 januari 2021 – Webfleet Solutions, leverancier van telematica en onderdeel van Bridgestone, werkt samen met Lytx, een wereldwijde leverancier van videotelematica-oplossingen voor wagenparken, om een geïntegreerde en op video gebaseerde oplossing aan te bieden. Voor WEBFLEET Video werd de cameratechnologie van Lytx geïntegreerd in het fleetmanagementsysteem van Webfleet Solutions. Gebruikers zullen zowel hun voertuigen als hun camera's in het voertuig kunnen benaderen en beheren via WEBFLEET, het bekroonde platform voor wagenparkbeheer, die één enkele interface-ervaring biedt.

WEBFLEET Video combineert de voertuig- en rijgegevens van Webfleet Solutions met de geavanceerde cameratechnologie van Lytx op basis van machine vision (MV) en kunstmatige intelligentie (AI). Gebruikers krijgen zo de volledige context van hoe hun wagenpark op de weg functioneert. Dit geeft de gebruiker meer inzicht in kritieke gebeurtenissen, waardoor hij ongevallen kan voorkomen, de veiligheid voor de bestuurder kan vergroten, de efficiëntie van het wagenpark kan verbeteren en de frequentie en kosten van verzekeringsclaims kan verlagen.

De combinatie van video- en telematicagegevens stellen zowel de bestuurders zelf als wagenparken op een aantal manieren veilig. WEBFLEET gebruikt bijvoorbeeld gegevens over rijgedrag, zoals stationair draaien of hard remmen, om bruikbare inzichten en real-time feedback te bieden die chauffeurs helpen veiliger en duurzamer te rijden. Met de toevoeging van Lytx' videotechnologie hebben wagenparkbeheerders nu een beter inzicht in de oorzaken van het rijgedrag. Dit kan chauffeurs beschermen tegen foutieve verzekeringsclaims en hen stimuleren om bij te dragen aan meer verkeersveiligheid.

"We zijn verheugd onze expertise te bundelen om wereldwijd nog meer klanten uit te rusten met eersteklas oplossingen", zegt Damian Penney, Europees vice-president bij Lytx. "Veel wagenparkbeheerders maken vandaag gebruik van meer dan één technologie, wat heel wat kan zijn om mee te jongleren. Dankzij de integratie van WEBFLEET Video krijgen klanten naadloos toegang tot toonaangevende, op video gebaseerde inzichten in bestuurdersgedrag en vlootbeheer.” 

"We zijn ervan overtuigd dat Lytx de juiste partner is om onze volledig geïntegreerde video-oplossing in WEBFLEET te introduceren. Samen kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van de wagenparken die we bedienen met meer veiligheid en efficiëntie. WEBFLEET Video zal ook duidelijke bewijzen leveren in geval van verkeersincidenten. Dit beschermt de chauffeur tegen frauduleuze claims, terwijl bedrijven ook lange juridische procedures kunnen vermijden en onjuiste schade- of letselclaims kunnen weerleggen", zegt Taco van der Leij, Vice-president van Webfleet Solutions Europe.

Over Webfleet Solutions, een bedrijf van Bridgestone:
Webfleet Solutions
is een van 's werelds grootste leveranciers van telematicaoplossingen, gewijd aan wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected car services. Haar belangrijkste Software-as-a-Service oplossing WEBFLEET wordt gebruikt door bedrijven van alle groottes om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algemene efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast biedt Webfleet Solutions diensten aan voor de verzekerings-, verhuur- en leasingsector, auto-importeurs en bedrijven die inspelen op de behoeften van zowel bedrijven als consumenten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en levert diensten aan chauffeurs in meer dan 100 landen, waardoor zij beschikken over het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk in de branche en het breedste aanbod aan sectorspecifieke toepassingen en integraties met derden. Webfleets klanten profiteren elke dag van de hoge normen op het gebied van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde service, die in november 2018 opnieuw is geauditeerd. Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA ("Bridgestone"), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, een wereldleider op het gebied van duurzame mobiliteit en geavanceerde oplossingen. Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg ons op Twitter @WebfleetNews. Ga voor meer informatie over Bridgestone in EMIA naar www.bridgestone-emia.com en Bridgestone newsroom.

Over Lytx:         
Lytx
is een toonaangevende leverancier van op machine vision en kunstmatige intelligentie gebaseerde videotelematica-, analyse-, veiligheids- en productiviteitsoplossingen voor commerciële wagenparken, de publieke sector en de buitendienst. Hun oplossingen maken gebruik van de kracht van video om chauffeurs en wagenparken veiliger, efficiënter, productiever en winstgevender te maken, zodat ze kunnen gedijen in de huidige concurrerende omgeving. De aanpasbare diensten en programma's omvatten chauffeursveiligheid, risicodetectie, vlootopsporing, naleving en brandstofbeheer. Met behulp van 's werelds grootste chauffeursdatabase, samen met eigen machine vision en kunstmatige intelligentie technologie, helpt Lytx duizenden wagenparken en meer dan 1,3 miljoen chauffeurs wereldwijd te beschermen en te verbinden. Ga voor meer informatie over Lytx-telematicasystemen naar https://www.lytx.co.uk, @LytxUK op Twitter, LinkedIn, de Facebook-pagina of YouTube-kanaal.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie over dit bericht of over Webfleet Solutions kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl


Laatste van Webfleet Solutions  
Onderzoek wagenparkbeheerders: 75% is bezorgd dat slecht rijgedrag leidt tot reputatieverlies

Onderzoek Webfleet Solutions: 69% van alle Nederlandse bedrijfswagens kan door elektrische alternatieven worden vervangen

Webfleet Solutions en Lytx bieden samen geïntegreerde videotelematica-oplossing
Eerste Online Community Summit van Nederland start 17 mei

Red Hat wil het eerste gecertificeerde Linux-platform voor wegvoertuigen leveren

Thales en Senetas lanceren quantum bestendige netwerk encryptie-oplossing

Techone neemt De Krachtcentrale uit Arnhem over

Bynder's 2021 State of Branding Report: marketeers ontvankelijker voor automatisering binnen branding

Banking Circle verwerkt zes procent van Europese B2C e-commercebetalingen

Zenda Support biedt sourcingdienst voor vast bedrag per maand

Vertiv lanceert volgende generatie UPS-systeem voor kritische toepassingen

myBrand biedt organisaties 360 graden klantbeeld met SAP Marketing Cloud

Warbout Distributie stelt Jakko Tol aan als commercieel directeur

Sophos introduceert enige XDR-oplossing in de sector die Native Endpoint, Server, Firewall en E-mailsecurity synchroniseert

Tanium introduceert certificeringsprogramma voor klanten en partners

Extra waakzaamheid geboden voor thuiswerkers tijdens World Password Day 2021

Worldcom Confidence Index februari 2021: de publieke en energiesector zien grootste stijging in vertrouwen van CEO’s en CMO’s

Dell Technologies APEX verandert de manier waarop we technologie gebruiken

Dell Technologies verhoogt waarde van data aan de edge

VONQ introduceert Labor Market Insights-platform om HR-teams en recruiters te ondersteunen tijdens de aanhoudende pandemie

Robuuste mobiele apparatuur maakt overgang naar industrie 4.0 mogelijk

ThoughtSpot Everywhere maakt als low-code platform interactieve data-apps mogelijk met search en AI-gestuurde analytics

ThoughtSpot neemt Diyotta over en breidt ecosysteem uit voor Modern Analytics Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 100 dagen
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Red Hat
Logo Thales
Logo Bynder B.V.
Logo Banking Circle
Logo Zenda Support
Logo Vertiv
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Pure Storage
Logo Zyxel
Logo Fellowes Benelux
Logo Ictivity
Logo PinkRoccade Hosting Services
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91049 persberichten
- 5969 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10237 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl