www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (265 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Haal meer plezier uit je PS5® en Xbox®: optimaliseer je online verbinding

Bunnik, 26 januari 2021 – In december hebben veel mensen de nieuwe generatie PlayStation of Xbox onder de kerstboom gevonden of gekregen met Sinterklaas. Met deze gamingconsoles speel je direct je favoriete games. En het kan nog beter: met een sterkere verbinding in huis!

Het is altijd een feestje als je een nieuwe spelcomputer krijgt. Maar het feest duurt niet lang als je vervolgens te maken hebt met een slecht thuisnetwerk. Dan heb je al snel vertragingen, hoor je vrienden half en is echt gamen eigenlijk niet mogelijk. Dat ligt zelden aan de console. Het probleem is de router die het eenvoudigweg niet aankan om alle WiFi-ontvangers in huis van een goede verbinding te voorzien. En een tweede probleem is vaak de afstand tussen de router en de console, wat tot vertraging leidt.

Hoe zit het met de online connectie in huis?
Als er problemen zijn met de online verbinding thuis, moet je eerst controleren of de internetverbinding wel voldoende is voor modern gamen. Het goede nieuws hier: de basisvereisten voor puur gamen zijn niet zo hoog. Een verbinding met een snelheid van 16 Mbps maakt soepel online gamen mogelijk in combinatie met voicechat. Maar hier spelen twee factoren een rol die de snelheid kunnen beperken:
  • In het merendeel van de huishoudens wordt het netwerk waarschijnlijk door meer apparaten gebruikt.
  • Downloads van games of updates profiteren duidelijk van extra bandbreedte en worden aanzienlijk versneld.
Een verbinding met minimaal 50 Mbps is daarom in de praktijk aan te raden. Dit geldt met name voor huishoudens waar naast gaming ook bijvoorbeeld veel videostreaming wordt gebruikt.

Het probleem: de muren
Als de online connectie niet aan de verwachtingen voldoet, zijn daar vaak twee redenen voor: een te grote fysieke afstand tot de router en storende muren. Deze laatste vormen een tweeledig probleem. Ten eerste verzwakken ze WiFi-signalen en maken ze het ook moeilijk om Ethernet-kabels te leggen door de muren heen. Zeker bij een huurwoning is het moeilijk om toestemming te krijgen voor boorwerkzaamheden. Om nog maar te zwijgen over de kosten. Bovendien kunnen LAN-kabels slechts in een zeer klein aantal gevallen op een mooi weggewerkte manier over grote afstanden worden gelegd. Dat is jammer, want een internetverbinding via een kabel wordt voor veel gameliefhebbers als de beste keuze beschouwd.

De voor de hand liggende compromisoplossing is om de console via WiFi te verbinden met repeater-ondersteuning. In veel gevallen staat een dergelijke configuratie een verbinding toe die voldoende is om te gamen. Het is echter helaas gevoelig voor interferentie, korte storingen en een hogere ping.

De oplossing: Powerline
Gelukkig is er voor al deze problemen een eenvoudige oplossing. Moderne Powerline-technologie lost het probleem van muren op, verbetert de ping en maakt gamen leuker. Dat komt omdat Powerline-oplossingen gewoon bestaande elektriciteitsleidingen gebruiken als een datasnelweg. Kleine adapters, die elk stopcontact in een netwerkcontactdoos veranderen, zijn hier het enige dat nodig is. Een adapter wordt rechtstreeks op de router aangesloten en voert het internetsignaal naar het lichtnet. Extra adapters kunnen vervolgens willekeurig in stopcontacten in het hele appartement of in het hele huis worden geplaatst en kunnen worden gebruikt als internettoegangspunt. Stabiel, via een kabel verbonden en absoluut toekomstbestendig met een Powerline-transmissiesnelheid tot 2.400 Mbps.

devolo zorgt voor echt gameplezier
Het Duitse bedrijf devolo is de pionier en innovator op het gebied van Powerline-technologie. De netwerkspecialist uit Aken zorgt sinds 2002 voor betere verbindingen en biedt nu met de devolo Magic-productserie prestaties die voor moderne gameconsoles meer dan voldoende zijn. De gaminghoek in huis kan daarom optimaal worden aangesloten, zelfs als deze ver van de router verwijderd is. Een ander voordeel van een devolo-netwerk is de slimme aansturing van het dataverkeer in huis, waarbij gaming automatisch prioriteit krijgt als realtime applicatie.

Afhankelijk van het gekozen model bieden devolo Magic-adapters ook de modernste mesh-wifi en fungeren dan als ultramoderne wifi-accesspoints die ook ideaal zijn voor mobiele apparaten.De productserie devolo Magic
De devolo Magic 2 LAN triple is vooral interessant voor gamingfans, omdat het met drie Gigabit LAN-poorten een allround oplossing is voor elke entertainmenthoek. Hij is verkrijgbaar als losse adapter voor € 79,90 of als starterkit met twee adapters voor € 139,90.

Iedereen die de combinatie van Powerline en mesh-wifi op prijs stelt, kiest voor Magic 2 WiFi next. Naast twee geïntegreerde Gigabit LAN-poorten bieden deze adapters extreem stabiele wifi met multi-user MIMO-technologie voor gelijktijdige ondersteuning van meerdere apparaten. devolo Magic 2 WiFi next is verkrijgbaar als starterkit met twee adapters voor € 199,90, als multiroom-kit met drie adapters voor € 299,90 of los voor € 129,90. Een andere eersteklas combi-oplossing is Magic 1 WiFi, dat bij uitstek geschikt is voor entertainmentdoeleinden met wifi-snelheden tot 1.200 Mbps. Hij kost los € 99,90, in een starterkit met twee adapters € 149,90 en in een multiroomkit met drie adapters € 239,90.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle bovengenoemde producten zijn compatibel met elkaar zodat het thuisnetwerk flexibel kan worden uitgebreid. Bovendien geeft devolo op alle producten drie jaar fabrieksgarantie.Over devolo 
devolo maakt slimme connectiviteit mogelijk en inspireert zowel consumenten als bedrijven om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te omarmen. De thuisnetwerkoplossingen van devolo voorzien elke hoek in huis van zeer snel internet en perfecte mesh-WiFi – via het bestaande elektriciteitsnet. Daarnaast zorgt devolo in de professionele sector voor de totstandkoming van een uitgebreid verbonden Internet of Things. Of het nu gaat om industriële projecten of projecten in de veranderende energiesector: als er behoefte is aan zeer veilige, kwalitatieve datacommunicatie, kunnen partners vertrouwen op devolo. Het bedrijf is opgericht in 2002 en is met eigen vestigingen en via partners vertegenwoordigd in negentien landen. Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Beeldmateriaal in hoge resolutie kan je terugvinden via deze link. Voor meer informatie en/ of reviewmogelijkheden, neem contact met ons op.

Mediacontact
LVTPR
Romy Hazelaar / Sophie Konings
Veilingweg 5
3981 PB  Bunnik
devolo@lvtpr.com
Laatste van devolo  
De nieuwe devolo WiFi 5 Repeater 1200: de slimme WiFi-booster

Olympische Spelen 2021: 4 tips om alles perfect online mee te krijgen

Bijna driekwart van de Nederlanders vindt WiFi net zo belangrijk als water en elektriciteit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 265 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
devolo contact  

Logo devolo

  +31 (0)30 65 65 070
  devolo@lvtpr.com
  www.devolo.nl
devolo sociaal  


devolo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR