www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2512 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

LANCOM voor de vijfde keer op rij VPN-kampioen in techconsult Professional User Rating 2021

LANCOM opnieuw beste VPN-aanbieder in gebruikersonderzoek

Aken – De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems is de duidelijke koploper in het nieuwste "Professional User Rating Security Solutions (PUR-S)"-onderzoek van onderzoeksbureau techconsult. Dit is de vijfde keer op rij sinds 2017 dat LANCOM de titel van kampioen op het gebied van VPN-oplossingen (Virtual Private Network) in de wacht heeft gesleept. Het bedrijf is opnieuw met een ruime marge de algehele winnaar geworden van het grootste gebruikersonderzoek van Duitsland op het gebied van IT-beveiliging.

In de evaluatie van de oplossing kreeg LANCOM hoge scores voor de werking van zijn VPN-routers, -gateways en -clients. Vooral de prestaties, de betrouwbaarheid en het onderhoud droegen hieraan bij, net als het scala aan functies. De gebruikers bevestigen consequent de topprestaties van LANCOM in alle onderzochte disciplines. Van netwerktoegangscontrole en authenticatiemogelijkheden, via logging en QoS-functies, tot het brede scala aan ondersteunde encryptiestandaarden en de mogelijkheden voor gebruik op mobiele apparaten.

Over het geheel genomen zijn de VPN-oplossingen over de hele linie overtuigend: gebruikers bevelen ze zonder aarzeling aan en zouden ze ook op elk moment weer kopen.

De algehele tevredenheid komt ook tot uiting in de beoordeling van de fabrikant. Zowel het uitgebreide netwerk van verkooppartners, het hoge competentieniveau van de verkoopadviseurs als het ontwerp van op maat gemaakte, individuele aanbiedingen worden door de gebruikers met topscores beloond. Daarnaast zijn er ook nog hoge cijfers voor onder meer service & support, innovatievermogen en duurzaamheid.

Raphael Napieralski, die het onderzoek namens technconsult uitvoerde noemt het resultaat iets bijzonders: "LANCOM is de eerste fabrikant die vijf keer op rij in de Champions-sectie komt. Dat is een indrukwekkende prestatie – net als de soevereine en duidelijke manier waarop de titels werden gewonnen."

"Het resultaat is gewoon geweldig!”, zegt Dr. Tarik Erdemir, Vice President VPN & SD-WAN bij LANCOM Systems. “De mening van de gebruikers is voor ons bijzonder belangrijk. De analyse is een prachtige bevestiging van onze bedrijfs- en portfoliostrategie."

Ook Ralf Koenzen, oprichter en CEO van LANCOM Systems, is blij met het resultaat: "De regelmaat waarmee we nu als PUR-kampioen worden geëerd, is een fantastische erkenning voor ons gehele LANCOM-team! We zullen de komende jaren hard blijven werken aan het behouden van deze topscores."

De VPN-oplossingen van LANCOM worden gebruikt in bedrijven en instellingen van elke omvang. Voor veel bedrijven hebben ze sinds het begin van de Corona-pandemie ook een fundamentele rol gespeeld bij het behouden van de bedrijfscontinuïteit. Ze hebben mobiele gebruikers en thuiswerkplekken veilig en betrouwbaar verbonden met bedrijfsmiddelen.

Voor de onafhankelijke gebruikersstudie heeft onderzoeks- en analistenbureau techconsult in het najaar van 2020 meer dan tweeduizend representatieve online interviews met de IT-managers van klanten afgenomen. De enquête kijkt naar alle noemenswaardige beveiligingsproviders die actief zijn in Duitsland. Een gedetailleerd overzicht van de resultaten is te vinden op de website van LANCOM: https://www.lancom-systems.com/pur

Over LANCOM Systems:
LANCOM Systems GmbH is een leidende Europese fabrikant van netwerk- en security-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Het portfolio bevat hardware (WAN, LAN, WLAN, Firewalls), virtuele netwerkcomponenten en cloud-gebaseerd software-defined networking (SDN). De ontwikkeling en productie van software en hardware vinden voornamelijk plaats in Duitsland, evenals de hosting van het netwerkbeheer. LANCOM besteedt veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf garandeert dat zijn producten vrij zijn van ‘achterdeuren’ en is lid van “IT Security Made in Germany”, een initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken.

LANCOM werd opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Würselen bij Aken. Klanten zijn onder meer mkb, overheidsinstellingen, instituties en grote bedrijven uit de hele wereld. Sinds de zomer van 2018 is het bedrijf een zelfstandige dochteronderneming binnen de in München gevestigde technologiegroep Rohde & Schwarz.

Over PUR Security Solutions:
De „Professional User Rating: Security Solutions 2021“ (PUR S) is een onafhankelijke gebruikersenquête, uitgevoerd door onderzoeks- en analistenbureau techconsult. Meer dan tweeduizend bedrijven werd gevraagd om IT-beveiligingsoplossingen uit zes productgroepen te evalueren, waaronder „Virtual Private Network“. Leveranciers kregen een bedrijfsscore en technologie/oplossingsscore en werden beoordeeld aan de hand van meer dan vijftig criteria in veertien subcategorieën.

Over techconsult:
Als onderzoeks- en analistenbureau is techconsult al 25 jaar de partner voor aanbieders en consumenten van digitale technologieën en diensten. Analyses aan de gebruikerszijde geven inzicht in de probleemgebieden en toekomstvisies van de bedrijven. Meer dan twintigduizend interviews per jaar met zakelijke en IT-beslissers zorgen voor een realistisch beeld. Aan de hand van een voortdurende screening van de producten en diensten van de aanbieders vindt een op succes gericht strategie- en implementatieadvies plaats. Via digitale platforms voorziet techconsult zakelijke en IT-beslissers al vele jaren van vakspecifieke evaluatietools voor probleemgebieden en positioneringsanalyse. techconsult GmbH wordt geleid door de directeur en oprichter Peter Burghardt in Kassel. Het bedrijf heeft een vestiging in München en maakt deel uit van de Heise Groep
Laatste van LANCOM Systems  
LANCOM XS-6128QF: nieuw vlaggenschip voor het Aggregation Switch-portfolio

LANCOM Management Cloud is best beoordeelde netwerkbeheeroplossing in Professional User Rating IT Operations

LANCOM voor de vijfde keer op rij VPN-kampioen in techconsult Professional User Rating 2021
Rose Mensink treedt toe tot Fullstaq als CMO

Uniserver levert de nieuwe ‘cloudmotor’ van Soluno BC

RobotWise organiseert tijdens de voorjaarsvakantie gratis dag voor leerlingen van Amstelveense basisschool

Loopbaansector heeft last van lage werkloosheid
T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd

Nederlandse digitale innovator Sam Media wint Meffy Award met VR-streamingdienst Mobio360

ALLEENINKT.NL GAAT 8 RETAILONDERNEMERS HELPEN

Gedateerde roostersoftware zorgt voor stevige omzetverliezen

Zyxel roept mkb op een effectieve cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen

Red Hat verbetert Kubernetes voor traditionele en cloud-native applicaties met nieuwste versie Red Hat OpenShift

Ruim kwart ondernemers vertrouwt extraverte fiscaal-professional niet

Vijf mogelijke vormen van autolease

Citrix-onderzoek: Bedrijven lopen toptalent mis als werken op afstand niet permanent wordt omarmd

Logistiek dienstverlener De Rijke Group maakt orders verwerken volledig digitaal met low-code platform van Mendix

Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Europese consumenten zijn teleurgesteld in digitale vernieuwing

Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

TIE Kinetix introduceert real-time disaster recovery dienstverlening voor bedrijfskritische data
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
LANCOM Systems contact  

Logo LANCOM Systems

  +49 (0) 2405 49936-243
  pers@lancom.eu
  www.lancom.eu
LANCOM Systems sociaal  


LANCOM Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90474 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9765 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com