Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2520 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (117 dagen geleden)
Bedrijf:

New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

Amsterdam – Avaap (www.avaap.com) is misschien niet de naam die direct een belletje laat rinkelen. Toch is Avaap een van ’s werelds de grootste Infor-systeemintegrators. En sinds kort zijn we ook een Benelux-vestiging geopend in Amsterdam, om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

“Wij willen direct contact met onze klanten in de belangrijkste landen van Europa. Dit brengt ons dichter bij de markt. Onze internationale klanten verwachten wereldwijde support. Avaap is immers Infor Alliance Partner en inmiddels vijf keer Infor Partner van het Jaar. Wereldwijd! En in 2020 hebben we in Europa de Partner Excellence Award (2020) gewonnen. Allemaal gouden plakken dankzij de uitmuntende inzet van al mijn collega’s” legt Martijn van Westerlaak als projectmanager bij Avaap, uit.

Avaap is een branchegerichte, cross-platform technologiemanagement en adviesbureau o.a. gespecialiseerd in Infor, Infor Birst, Tableau, Snowflake en Workday. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edison (New Jersey; USA), met kantoren over de hele wereld. Het Europese Hoofdkantoor is gevestigd in het VK en sinds kort is er ook een Benelux-vestiging in Amsterdam! “Dit is een belangrijke stap voor Avaap en zorgt ervoor dat wij altijd bij onze klanten in de buurt zijn. Ons succes is gericht op drie pijlers: werknemersbetrokkenheid, innovatie en uitstekende klantervaring. Wij werken met passie, doelmatig, eigenaarschap en een gedeelde missie om de beste technologiepartner te zijn voor al onze klanten”.

Branches en ervaring
“Wij hebben al bij meer dan 300 partijen (profit & non-profit) ERP of Business Intelligence oplossingen geïmplementeerd. Wij helpen ook onze klanten om flexibeler te zijn en meer te richten op data. Een datacratie te worden, waarbij alle beslissingen gemaakt worden op basis van data i.p.v. onderbuikgevoel. Avaap beschikt over een deskundig advies- en consultancyteam met ruime ervaring in food and beverage (zuivel, AGF, feed, FMCG, meat, bio, convenience, (niet) gedestilleerde dranken), gezondheidszorg, productiebedrijven, distributie en warehousing, petrochemie, pre-press en mode. Van MKB/KMO tot grote internationale organisaties” aldus Martijn.

Implementatie en organisatieveranderingen
Een implementatie gaat meestal hand-in-hand met een organisatieverandering. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden. Martijn van Westerlaak: “Onze klantgerichte aanpak en innovaties en op best practices gebaseerde implementatiemethodologie stellen organisaties in staat, om in korte waarde te halen uit software-investeringen. Vaak al na enkele weken”.

Vaak worden juist de organisatieveranderingen over het hoofd gezien. Uit onderzoek blijkt ook dat dit de voornaamste reden is dat ERP-implementaties niet succesvol zijn. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden.

Blijf concurrerend met onze Managed Services
Avaap's Managed Services (AMS) stelt bedrijven in staat om zich te focussen op hun core-business. Wij werken samen met uw (key) gebruikers aan een grotere tevredenheid over hun Infor of Business intelligence -oplossing. Wij ondersteunen van Infor-software op locatie, of in de cloud en laten uw medewerkers gebruik maken van de expertise uit ons wereldwijde team. Daarmee kunnen uw medewerkers zich weer focussen op het eigen werk.

Meer informatie over Avaap kunt u vinden op onze vernieuwde website (www.avaap.com) en uiteraard zijn wij ook actief op LinkedIn, YouTube, Instagram en Facebook.


EINDE PERSBERICHT

Over Avaap
Avaap is een branchegerichte, cross-platform technologiemanagement en adviesbureau gespecialiseerd in Infor, Tableau, Workday en andere toepassingen. Met kantoren over de hele VS en over de hele wereld heeft Avaap diepgaande expertise in onder andere onderwijs, overheid, gezondheidszorg en productie. De nadruk op het succes van de klant, persoonlijke en professionele groei en gepassioneerde collega's maken van Avaap een geweldige plek om te werken. Avaap heeft vele onderscheidingen verdiend voor haar bedrijfscultuur en is een actieve deelnemer aan bedrijfsfilantropie. Organisaties variërend van middelgrote tot grote ondernemingen hebben met Avaap samengewerkt.

Om meer te weten te komen, bezoek www.avaap.com, bel met 06 57 35 38 04 of bekijk onze social mediakanalen:

Laatste van Avaap  
New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town
Geplaatst:
Verstreken tijd: 117 dagen
Avaap contact  

Logo Avaap

Avaap sociaal  


Avaap tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com