www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2510 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (42 dagen geleden)
Bedrijf:

PriceHubble breidt uit naar Nederland en start samenwerking met Yellowtail

Amsterdam/ Zürich, 14. Januari 2021 - Het PropTech-bedrijf PriceHubble zet zijn internationale uitbreiding voort en opent een nieuwe locatie in Nederland. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf, dat sinds 1 januari 2021 opereert onder de naam PriceHubble Netherlands B.V., staat onder leiding van algemeen directeur Thomas Berghaus. De opening is tegelijkertijd ook de start van een samenwerking met Yellowtail, onderdeel van het Conclusion ecosysteem en een van de toonaangevende aanbieders van digitale softwareoplossingen voor de financiële sector in Nederland.

Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands, legt uit: “De vastgoedmarkt in Nederland groeit al jaren en de sterke instroom zal dit effect verder versterken, vooral op het gebied van woningontwikkeling. Dit maakt het tot een van de meest aantrekkelijke locaties in Europa voor investeerders. Door meer transparantie te creëren, helpen we spelers in de hele waardeketen van de vastgoedmarkt om de markt aan te boren en in de toekomst succesvol te zijn."

In Nederland heeft PriceHubble in Yellowtail een sterke partner gevonden. Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven software- oplossingen voor financiële dienstverleners. Samen met PriceHubble kunnen in de toekomst nieuwe oplossingen worden geboden, die naast financieel overzicht en advies ook digitale vastgoedtaxaties en andere relevante woningdata integreren. Een adviseur integreert hierbij financieel advies met relevante woninginformatie voor zijn klant.

De digitale oplossing voor vastgoedwaardering van PriceHubble bepaalt de, statistisch gezien, meest waarschijnlijke markt- en huurprijs van een huis of appartement op basis van het PriceHubble-model. Door gebruik van machine learning en artificial intelligence kan een veelvoud aan verschillende vastgoedgegevens geanalyseerd worden. Deze gegevens worden vervolgens omgezet in algoritmen. Zo worden altijd de actuele en meest nauwkeurig geschatte waarden bepaald en op een aantrekkelijke manier gedeeld met de klant.

"Met deze samenwerking zullen we het sterke netwerk van partners en klanten van Yellowtail in de toekomst nieuwe kansen bieden op het gebied van klantenwerving, consultancy en langdurige klantenservice", zegt Berghaus.

“Bij Yellowtail werken we aan slimme digitale en datagedreven oplossingen voor de financiële sector. Wij geloven dat het hypotheekproces voor consumenten onderdeel uitmaakt van een veel grotere klantreis, namelijk het vinden en kopen van een huis. Door met PriceHubble samen te werken zijn we in staat om innovatieve bedieningsconcepten te realiseren waarbij de zoektocht naar een nieuwe woning en hypotheekadvies naadloos worden geïntegreerd. Deze unieke integratie is gebaseerd op datagedreven digitale oplossingen en hebben al succes geboekt in het buitenland. We zijn dan ook trots dat wij PriceHubble als partner kunnen helpen de Nederlandse markt te betreden.” Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail.

Berghaus studeerde International Economics in Göttingen en voltooide zijn MBA aan Imperial College in Londen. Hij is sinds 2012 werkzaam in de vastgoedfinancieringssector, waaronder vijf jaar als Senior Product Manager bij Interhyp in Duitsland, waar hij grote samenwerkingsverbanden met onder meer banken en verzekeringsmaatschappijen ondersteunde. Daarna werkte hij eerst bij apoBank en tot voorkort bij DSL Bank (Deutsche Bank Group), waar hij verantwoordelijk was voor digitalisering in vastgoedfinanciering. "Met Thomas Berghaus hebben we iemand gevonden voor onze nieuwe entiteit die, naast zijn jarenlange ervaring op het gebied van financiën en hypotheken, ook een uitstekend netwerk in de sector met zich meebrengt", zegt Julien Schillewaert, CEO van PriceHubble AG.

Dit jaar viert PriceHubble zijn 5e verjaardag. Met de opening van de nieuwe locatie is het bedrijf al vertegenwoordigd op zes locaties wereldwijd met kantoren in Zürich, Parijs, Berlijn, Wenen, Amsterdam en Tokio. "Met de markttoetreding in de Benelux-landen zetten we onze internationale expansie voort en versterken we onze leidende marktpositie in Europa", zegt Schillewaert. De eerste stap is met name te focussen op Nederland en België.

Over PriceHubble
PriceHubble is een Zwitsers PropTech-bedrijf dat gespecialiseerde en zeer nauwkeurige vastgoedproducten aanbiedt op basis van Big Data en machine learning. De producten omvatten bijvoorbeeld vastgoedtaxaties, analyses, waarde prognoses of gebouwsimulaties, die een transparante basis bieden voor verdere vastgoed- en investeringsbeslissingen. Alle PriceHubble-producten maken indruk met hun aantrekkelijke designs en eenvoudige bediening. De digitale oplossingen van PriceHubble zijn gericht op alle spelers in het B2B-segment van de gehele waardeketen van de vastgoedsector (banken, vermogensbeheerders, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en makelaars). PriceHubble is actief in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Japan en Nederland en heeft wereldwijd 90 mensen in dienst. Zie www.pricehubble.com voor meer informatie.

Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands.
Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands.Contactpersoon voor persvragen over PriceHubble:

PriceHubble AG
Antje Heber
Manager PR & Marketing
T: +49 163 17 33 117
antje.heber@pricehubble.com  

Over Yellowtail
Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan15 jaar digitale en data-gedreven software- oplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Yellowtail is onderdeel van Conclusion.
Zie voor meer informatie www.yellowtail.nl

Contactpersoon voor persvragen over Yellowtail:

Yellowtail
Stefanie Kammeraad-Poelmann
Marketing Manager
T: +31 (0)6 543 26556
skammeraad@yellowtail.nl
Laatste van PriceHubble  
PriceHubble breidt uit naar Nederland en start samenwerking met Yellowtail
ALLEENINKT.NL GAAT 8 RETAILONDERNEMERS HELPEN

Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Citrix-onderzoek: Bedrijven lopen toptalent mis als werken op afstand niet permanent wordt omarmd

Europese consumenten zijn teleurgesteld in digitale vernieuwing

Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

TIE Kinetix introduceert real-time disaster recovery dienstverlening voor bedrijfskritische data
Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Northwave en q.beyond gaan strategische samenwerking aan in Duitsland

Siemens, IBM en Red Hat lanceren hybrid cloud-initiatief om sneller waarde te halen uit industriële IoT-data

Het belang van OTP en 2FA (ook voor thuiswerkers)

Pega komt met verbeteringen voor low-code ontwikkeling van mobiele apps

BOYS WITH BRAINS BREIDT UIT IN BENELUX

Deze bedrijven maken succesvol gebruik van digitaal machtigen

Shoppen en inloggen zonder wachtwoord? Met iDIN kan het.

KONE versterkt zijn partnerschap met Orange Business Services en migreert zijn contact center infrastructuur naar de cloud

BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting

Veeam brengt V11 uit, met meer dan 200 verbeteringen, dat ransomware en dataverlies elimineert en tegelijkertijd één platform biedt voor moderne databescherming

Post-corona: Studenten willen mix van online en live colleges, docenten moeten werken aan hun digitale skills

Gemeente Amsterdam verlengt elektronische facturatie overeenkomst met TIE Kinetix
Geplaatst:
Verstreken tijd: 42 dagen
PriceHubble contact  

Logo PriceHubble

PriceHubble sociaal  


PriceHubble tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Cloud ÉÉN
Logo BarTrack
Logo Maunt
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Northwave
Logo MCS B.V.
Logo RoSecure
Logo PQR B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Ictivity
Logo Barracuda Networks
Logo Unisys
Logo Arrow Electronics
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90462 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9755 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl