www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (255 dagen geleden)
Bedrijf:

PriceHubble breidt uit naar Nederland en start samenwerking met Yellowtail

Amsterdam/ Zürich, 14. Januari 2021 - Het PropTech-bedrijf PriceHubble zet zijn internationale uitbreiding voort en opent een nieuwe locatie in Nederland. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf, dat sinds 1 januari 2021 opereert onder de naam PriceHubble Netherlands B.V., staat onder leiding van algemeen directeur Thomas Berghaus. De opening is tegelijkertijd ook de start van een samenwerking met Yellowtail, onderdeel van het Conclusion ecosysteem en een van de toonaangevende aanbieders van digitale softwareoplossingen voor de financiële sector in Nederland.

Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands, legt uit: “De vastgoedmarkt in Nederland groeit al jaren en de sterke instroom zal dit effect verder versterken, vooral op het gebied van woningontwikkeling. Dit maakt het tot een van de meest aantrekkelijke locaties in Europa voor investeerders. Door meer transparantie te creëren, helpen we spelers in de hele waardeketen van de vastgoedmarkt om de markt aan te boren en in de toekomst succesvol te zijn."

In Nederland heeft PriceHubble in Yellowtail een sterke partner gevonden. Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven software- oplossingen voor financiële dienstverleners. Samen met PriceHubble kunnen in de toekomst nieuwe oplossingen worden geboden, die naast financieel overzicht en advies ook digitale vastgoedtaxaties en andere relevante woningdata integreren. Een adviseur integreert hierbij financieel advies met relevante woninginformatie voor zijn klant.

De digitale oplossing voor vastgoedwaardering van PriceHubble bepaalt de, statistisch gezien, meest waarschijnlijke markt- en huurprijs van een huis of appartement op basis van het PriceHubble-model. Door gebruik van machine learning en artificial intelligence kan een veelvoud aan verschillende vastgoedgegevens geanalyseerd worden. Deze gegevens worden vervolgens omgezet in algoritmen. Zo worden altijd de actuele en meest nauwkeurig geschatte waarden bepaald en op een aantrekkelijke manier gedeeld met de klant.

"Met deze samenwerking zullen we het sterke netwerk van partners en klanten van Yellowtail in de toekomst nieuwe kansen bieden op het gebied van klantenwerving, consultancy en langdurige klantenservice", zegt Berghaus.

“Bij Yellowtail werken we aan slimme digitale en datagedreven oplossingen voor de financiële sector. Wij geloven dat het hypotheekproces voor consumenten onderdeel uitmaakt van een veel grotere klantreis, namelijk het vinden en kopen van een huis. Door met PriceHubble samen te werken zijn we in staat om innovatieve bedieningsconcepten te realiseren waarbij de zoektocht naar een nieuwe woning en hypotheekadvies naadloos worden geïntegreerd. Deze unieke integratie is gebaseerd op datagedreven digitale oplossingen en hebben al succes geboekt in het buitenland. We zijn dan ook trots dat wij PriceHubble als partner kunnen helpen de Nederlandse markt te betreden.” Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail.

Berghaus studeerde International Economics in Göttingen en voltooide zijn MBA aan Imperial College in Londen. Hij is sinds 2012 werkzaam in de vastgoedfinancieringssector, waaronder vijf jaar als Senior Product Manager bij Interhyp in Duitsland, waar hij grote samenwerkingsverbanden met onder meer banken en verzekeringsmaatschappijen ondersteunde. Daarna werkte hij eerst bij apoBank en tot voorkort bij DSL Bank (Deutsche Bank Group), waar hij verantwoordelijk was voor digitalisering in vastgoedfinanciering. "Met Thomas Berghaus hebben we iemand gevonden voor onze nieuwe entiteit die, naast zijn jarenlange ervaring op het gebied van financiën en hypotheken, ook een uitstekend netwerk in de sector met zich meebrengt", zegt Julien Schillewaert, CEO van PriceHubble AG.

Dit jaar viert PriceHubble zijn 5e verjaardag. Met de opening van de nieuwe locatie is het bedrijf al vertegenwoordigd op zes locaties wereldwijd met kantoren in Zürich, Parijs, Berlijn, Wenen, Amsterdam en Tokio. "Met de markttoetreding in de Benelux-landen zetten we onze internationale expansie voort en versterken we onze leidende marktpositie in Europa", zegt Schillewaert. De eerste stap is met name te focussen op Nederland en België.

Over PriceHubble
PriceHubble is een Zwitsers PropTech-bedrijf dat gespecialiseerde en zeer nauwkeurige vastgoedproducten aanbiedt op basis van Big Data en machine learning. De producten omvatten bijvoorbeeld vastgoedtaxaties, analyses, waarde prognoses of gebouwsimulaties, die een transparante basis bieden voor verdere vastgoed- en investeringsbeslissingen. Alle PriceHubble-producten maken indruk met hun aantrekkelijke designs en eenvoudige bediening. De digitale oplossingen van PriceHubble zijn gericht op alle spelers in het B2B-segment van de gehele waardeketen van de vastgoedsector (banken, vermogensbeheerders, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en makelaars). PriceHubble is actief in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Japan en Nederland en heeft wereldwijd 90 mensen in dienst. Zie www.pricehubble.com voor meer informatie.

Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands.
Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands.Contactpersoon voor persvragen over PriceHubble:

PriceHubble AG
Antje Heber
Manager PR & Marketing
T: +49 163 17 33 117
antje.heber@pricehubble.com  

Over Yellowtail
Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan15 jaar digitale en data-gedreven software- oplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Yellowtail is onderdeel van Conclusion.
Zie voor meer informatie www.yellowtail.nl

Contactpersoon voor persvragen over Yellowtail:

Yellowtail
Stefanie Kammeraad-Poelmann
Marketing Manager
T: +31 (0)6 543 26556
skammeraad@yellowtail.nl
Laatste van PriceHubble  
De UvA/HvA heeft Bergler Flex Solutions (wederom) de recente Europese aanbesteding Inhuur Tijdelijk ICT Personeel gegund

KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Het Rode Kruis biedt veilig vervoer met WEBFLEET
Soliton en NewChannel bieden veilige network en remote access oplossingen

Website Fides Solutions in geheel nieuw jasje

Schneider Electric wint 'Sustainable Infrastructure Vendor of the Year' tijdens de CRN UK Tech Impact Awards

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice

Transitieprofs haalt new kid on the block in IT Service Management naar de Benelux

Barracuda introduceert tool om malware te vinden in Microsoft 365 en datalekken te voorkomen

Coronacrisis geeft inzicht: persoonlijk contact uitermate belangrijk bij goed onderwijs

Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Dijk Natural Collections reduceert deelleveringen met 20% en verhoogt klanttevredenheid en omzet dankzij op low-code gebaseerde order planning tool

Urban Arrow stroomlijnt samenwerking met dealers dankzij portal van Appronto

ROC Mondriaan schakelt SentinelOne in voor schoonmaak na ransomware-aanval

Dataiku door Gartner erkend als Peer Insights Customers’ Choice voor Data Science en Machine Learning Platforms

Nederlands bedrijf Kepler Vision lanceert nieuwe software met dé oplossing voor de zorg van dementiepatiënten in zorginstellingen

Onderzoek Check Point Research: Formbook is populairste malware in Nederland

Mijlpaal: meer dan de helft van online shoppers koopt met smartphone
Geplaatst:
Verstreken tijd: 255 dagen
PriceHubble contact  

Logo PriceHubble

PriceHubble sociaal  


PriceHubble tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl