Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (12 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Amagi selecteert GTT voor ondersteuning van Cloud Managed Broadcast services voor TV en streaming media

Amsterdam, 13 januari 2021 - GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), de toonaangevende internationale leverancier van cloud-netwerken voor multinationals, kondigt vandaag aan dat Amagi, een wereldwijde SaaS-speler op het gebied van broadcast- en streaming-technologie, het netwerk van GTT gaat gebruiken voor zijn cloud-managed broadcast services voor klanten in de VS en Europa. 

Amagi transformeert de manier waarop de media- en omroepsector content levert aan kijkers over de hele wereld. De diensten helpen klanten de transitie te maken van een fysiek on-premises bedrijfsmodel naar een flexibele, veilige en cloud-gebaseerde aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Amagi’s flexibele cloud-infrastructuur, waarmee klanten live lineaire uitzendingen van hoge kwaliteit kunnen creëren en distribueren. Amagi is een baanbrekende B2B SaaS-leverancier voor de media- en entertainmentindustrie die al zijn technologie gebaseerd heeft op een public cloud-infrastructuur. 

Srinivasan KA, medeoprichter van Amagi: “De broadcast-industrie ondergaat momenteel een grote verandering. Het afgelopen jaar heeft gezorgd voor een stroomversnelling door de plotselinge verschuiving van werken op kantoor naar werken op afstand. Amagi’s cloud-platform zorgt ervoor dat klanten hun media-activiteiten op afstand in de cloud kunnen beheren, waardoor grote flexibiliteit ontstaat zonder verlies van zichtbaarheid en controle. GTT’s cloud netwerkdienst geeft klanten direct veilig toegang tot hun cloud-platform, waardoor hun content profiteert van de lage latentie en hoge weerbaarheid van GTT’s internationale Tier 1 netwerk.”

GTT levert aan Amagi:
  • Verscheidene ethernet-connecties vanuit Londen naar toonaangevende TV-exploitanten in de VS en Europa.
  • Directe verbindingen met het wereldwijde videonetwerk van GTT, wat bestaat uit 100+ video PoP’s en 100% QoS infrastructuur-diensten voor uitzendingen met lage latentie, lage jitter en hoge resolutie. 
  • De mogelijkheid om incidenteel de videodiensten van Amagi’s London Broadcast Distribution Nodes in te zetten voor bekende internationale locaties, zoals grote TV studio's, stadions en satellite downlink stations. 
  • Dedicated Tier 1 internettoegang voor Amagi’s Broadcast Distribution Nodes in Amsterdam en London voor toegang tot de public cloud-hosted SaaS diensten. 
“We zijn trots dat we Amagi mogen ondersteunen bij de levering van hun toonaangevende diensten aan omroepen, tv-netwerken en streaming-platformen die gebruik maken van de cloud”, zegt Tom Homer, GTT senior vice president EMEA. “Amagi’s sterke cloud-technologie, ondersteund door GTT’s netwerkconnectiviteitsplatform, betekent een veilige, flexibele en schaalbare dienst voor omroepen die hun uitzendingen op afstand in de cloud willen beheren, zonder in te leveren op prestaties en controle.” 

Klanten van Amagi zijn onder andere CuriosityStream, Discovery, Fox Networks, MGM, NBCUniversal, PeopleTV, Tastemade, Tegna, Vice TV and Warner Media.Over Amagi
Amagi is een next-gen media-technologiebedrijf dat cloud broadcast en streaming TV-oplossingen biedt aan TV-netwerken, contenteigenaren en streaming TV-platforms. Amagi stelt contenteigenaren in staat live lineaire kanalen te lanceren, te distribueren en te gelde te maken op Free-Ad-Supported TV- en SVOD-platforms. Amagi biedt ook 24x7 cloud managed services die eenvoud, geavanceerde automatisering en transparantie bieden voor de gehele broadcast-operatie van traditionele TV-netwerken. Amagi levert meer dan 400 kanalen met implementaties in ruim 40 landen. Amagi heeft kantoren in New York, Los Angeles, Londen, New Delhi en Bangalore. Voor meer informatie over Amagi kunt u terecht op www.amagi.com.

Over GTT
GTT verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten. Bezoek www.gtt.net voor meer informatie over GTT (NYSE: GTT).

GTT Persdesk
Tijs Manniën
+31 (0)23 555 34 24 
gtt@clarity.pr 
www.gtt.net
Laatste van GTT Communications  
GTT verbetert managed securitydiensten met Fortinet Security Fabric

Amagi selecteert GTT voor ondersteuning van Cloud Managed Broadcast services voor TV en streaming media

GTT lanceert Cloud Connected PSTN-dienst voor Cisco Webex op wereldwijde Tier 1 IP-netwerk
Geplaatst:
Verstreken tijd: 12 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
GTT Communicat.. contact  

Logo GTT Communications

  +44 (0)20 7489 7200
  www.gtt.net
GTT Communicat.. sociaal  


GTT Communicat.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90191 persberichten
- 5882 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9527 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl