www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (201 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Telindus zorgt met Cisco SecureX voor cybersecurity op maat

Gemeente Maastricht eerste klant die met SecureX de digitale weerbaarheid versterkt

Utrecht Telindus zorgt voor cybersecurity op maat met Cisco SecureX. SecureX is een cloud-native cybersecurityplatform dat inzicht biedt in alles wat er in de IT-infrastructuur van een organisatie gebeurt. Door de toenemende complexiteit van IT-infrastructuren, security-oplossingen en cyberdreigingen neemt de behoefte aan een dergelijk platform toe. Bedrijven die SecureX gebruiken zijn in staat cyberincidenten sneller te detecteren en te reageren waardoor het beveiligingsniveau wordt verhoogd. Telindus kan naast de inrichting van het platform ook het volledige beheer uit handen nemen, zodat IT-medewerkers zich kunnen focussen op het enablen van de business. Daarnaast profiteren organisaties van de branche- en securitykennis van de strategische IT-partner.

Optimaal inzicht in actuele incidenten
SecureX is een centrale beheermodule voor de security-oplossingen van Cisco. Het platform biedt volledig overzicht van alle informatiestromen en het kan gemakkelijk geïntegreerd worden met bestaande IT-infrastructuren. Binnen het platform kunnen taken zoals beveiligingsanalyse, dreigingsdetectie, beleidsbeheer en sanering, en vervolgens het toepassen van orchestratiemogelijkheden geautomatiseerd worden. Tevens zijn incidenten beter te prioriteren waardoor er op de juiste incidenten geanticipeerd wordt. Tot slot is het mogelijk middels beschikbare API’s om ook andere oplossingen te koppelen. Het cloud-native cybersecurityplatform SecureX wordt meegeleverd met alle Cisco Security-producten.

De gemeente Maastricht is een van de eerste organisaties die SecureX inzet. Peter Bungenstock, Infrastructuur Architect bij de gemeente, geeft aan veel waarde te hechten aan de integrale benadering van cybersecurity. “Met SecureX beschikken we over een compleet platform van waaruit we alle security-oplossingen beheren en veel verschillende taken kunnen automatiseren. Dat werkt erg efficiënt. Daar komt bij dat we nu beschikken over een totaalbeeld als het gaat om cybersecurity, zodat we dreigingsinformatie kunnen combineren. We weten zo sneller en beter of er sprake is van ‘vreemd verkeer’ op onze netwerken en dat maakt het mogelijk snel en adequaat te reageren. Dit draagt allemaal weer bij aan de digitale weerbaarheid van de gemeente Maastricht.”

Jeroen Hentschke, Security Expert bij Telindus: “Het beveiligen van bedrijfsgegevens wordt steeds complexer. Snel detecteren en reageren zijn cruciaal voor het beperken of voorkomen van schade door cyberincidenten. Door de versnelde digitale transformatie en de toename in het aantal thuiswerkers zien we de behoefte aan vereenvoudiging toenemen. Met SecureX helpen wij klanten om meer uit hun security-investeringen te halen door cybersecurityoplossingen te vereenvoudigen en incidenten inzichtelijker te maken. Door beveiliging via het platform te automatiseren, wordt het gebruik van het netwerk, de endpoints, de cloud en applicaties veiliger. Onlangs is onze samenwerking met Cisco bekroond met de titel Cisco Technology Excellence Partner of the Year: Security Noord-Europa. Met het worden van een SecureX-partner tillen we de samenwerking naar een nog hoger niveau.”

"Afgelopen jaar hebben wij SecureX geïntroduceerd en wij zijn trots dat Telindus onze eerste partner is die onmiddellijk SecureX heeft toegevoegd aan hun portfolio en dat we gezamenlijk de gemeente Maastricht als eerste een compleet platform bieden om hun security-oplossingen te beheren en te helpen met hun automatisatie” aldus Michel Schaalje, Directeur Security Cisco Nederland. “De pandemie heeft aangetoond dat goede security essentieel is. Er is een ongekende versnelling ontstaan in nieuwe manieren van werken, waarbij organisaties hun cybersecurity-aanpak moeten ontwikkelen, zodat onze partners en klanten overal en altijd veilig verbinding kunnen maken, en op elk apparaat. Cisco SecureX biedt het breedste en meest geïntegreerde portfolio in de branche, dat zich uitstrekt over netwerk, endpoint, cloud en applicaties.”
Laatste van Telindus  
Telindus groeit op alle fronten in Giarte IT Xperience Monitor 2021

Helft van C-level executives bekent dat strategische businessplannen in de la verdwijnen

Eurotransplant migreert naar toekomstbestendige infrastructuur met Telindus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 201 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers