www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (124 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor en MphRx lanceren oplossing voor gezondheidszorg die helpt bij het managen van het COVID-19 vaccinatieprogramma

Utrecht, 7 januari 2021 - Infor gaat een wereldwijd strategisch partnerschap aan met MphRx om gezondheidsorganisaties te helpen bij het beheren van Corona-vaccinatieprogramma’s. Ook nu in Nederland de vaccinatiefase is aangebroken, zullen zich nieuwe uitdagingen voordoen die dit partnerschap verwacht op te lossen.

Het COVID-19-vaccinatieprogramma vormt een complexe uitdaging voor gezondheidsorganisaties. Er moet worden toegezien op een vaccin dat kan bestaan uit meerdere doses en de symptomen die bij patiënten moet worden gemonitord. Het is van cruciaal belang dat de gezondheidszorgsystemen oplossingen implementeren die het beheer van vaccins waarborgen om de gezondheid van de gevaccineerde personen te kunnen blijven garanderen gedurende het bestrijden van deze crisis. Dit geldt voor farmaceutische fabrikanten, de gezondheidszorg, de overheid, ziekenhuizen, levenswetenschappelijke organisaties, apotheken en betalers.

Gezondheidszorgorganisaties staan voor de uitdaging om gegevens van verschillende klinische systemen samen te voegen, om effectief prioriteiten te kunnen stellen en vaccinatiegroepen te betrekken bij de inenting. Daarnaast moeten ze zorgen voor opvolging in het geval van meerdere vereiste doses, monitoren van bijwerkingen, meten van her-besmettingen en traceren van werkzaamheden. De oplossing is een platform met krachtige administratieve eigenschappen in combinatie met effectieve communicatiemogelijkheden dat binnen enkele dagen kan worden ingezet, zowel in bestaande klinische systemen als in moderne berichtgevingsomgevingen gericht op patiënten.

Cloverleaf & Minerva
De samenwerking van Infor en MphRx combineert de twee best-in-breed platforms en levert een geïntegreerde en uitgebreide enterprise-oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg - wat op dit moment essentieel is. MphRx's Minerva verzamelt gegevens uit alle informatiesystemen in de gezondheidszorg en zet deze om in een enkelvoudig, uniform, FHIR-gebaseerd patiëntendossier. Als aanvulling op deze mogelijkheid stroomlijnt de Infor Cloverleaf Integration Suite de uitwisseling van klinische gegevens om de resultaten van de gezondheidszorg en de bedrijfsvoering te helpen verbeteren.

Mogelijkheden
De Infor Cloverleaf – MphRx Minerva oplossing biedt een verenigd gezondheidsdossier in de hele organisatie dankzij Minerva’s vendor-neutrale ‘SMART on FHIR-repository’. De oplossing integreert gegevens uit verschillende bronnen in de gezondheidszorg met behulp van de Cloverleaf Integration Suite van Infor en implementeert out-of-the-box klinische web- en mobiele toepassingen. Deze bieden zorgprofessionals een 360-graden beeld van hun patiënten over het hele zorgcontinuüm, ongeacht de klinische omgeving waarin hun informatie is vastgelegd. Minerva stroomlijnt de bedrijfsprocessen om geïnformeerde besluitvorming onder de zorgverleners te versnellen en te helpen bij het garanderen van naadloze zorg. Gebruikers kunnen via white-label, out-of-the-box web- en mobiele webapplicaties consumenten en familieleden in realtime toegang geven tot hun dossier. Daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld afspraken plannen, toegang krijgen tot virtuele zorgdiensten via het internet, gepersonaliseerde zorg verkrijgen of betalingen doen.

"De COVID-19 pandemie heeft ongekende eisen gesteld aan gezondheidsorganisaties over de hele wereld. Het is van het grootste belang dat geïsoleerde platforms, clinici en patiënten worden aangesloten om te voldoen aan de kritische eisen voor versnelde vaccinatieprogramma's", vertelt Jelle Brouwer, Senior Account Executive Healthcare van Infor. "Infor's samenwerking met MphRx geeft organisaties in de gezondheidszorg de mogelijkheid om binnen enkele dagen een krachtig vaccin toe te dienen, aangedreven door snelle en duidelijke klinische communicatie binnen het gehele zorgcontinuüm.”

"De zorgverlening is dynamisch en de pandemie heeft de digitale transformatie in deze sector in een hoog tempo verder versneld. Helaas leven gegevens voor veel organisaties nog steeds in verschillende softwaresystemen die vaak losgekoppeld zijn en zorgen voor obstakels in de zorginnovatie. De huidige uitdaging om onze hele bevolking te vaccineren, zet ons ertoe aan om sneller oplossingen te vinden voor het beheren van de gezondheidszorg op schaal", zegt Varun Anand, Chief Operating Officer en mede-oprichter van MphRx. "We zijn verheugd om ons partner-ecosysteem met Infor uit te breiden om betere en een efficiëntere gezondheidszorg te bieden en de patiënten ervaring te verbeteren."

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sectorspecifieke specialisaties. De organisatie levert missie kritische bedrijfsapplicaties aan ruim 67.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar infor.com

Over MphRx
MphRx is een innovatiepartner voor organisaties die baanbrekend werk verrichten in de volgende generatie van de gezondheidszorg. Het platform biedt de beste interoperabiliteit, betrokkenheid en automatiseringsoplossingen die een nieuwe wereld van virtuele zorg openen. Het is een snel groeiende organisatie op het gebied van gezondheidszorgtechnologie met het hoofdkantoor in New York en kantoren in Australië, het Verenigd Koninkrijk, India, Singapore en Brazilië. MphRx is een ISO 13485, ISO 27001 gecertificeerde organisatie. Dit jaar hebben Frost en Sullivan een Global Digital Transformation Platform Enabling Technology Leadership Award voor 2020 toegekend aan MphRx. Ga voor meer informatie naar mphrx.com.

Over Minerva
Minerva is een FHIR-gebaseerd, vendor-neutraal innovatieplatform van MphRx en is ontwikkeld om zowel patiënten als bedrijven te ondersteunen. Het platform neemt zorgorganisaties mee naar een nieuwe wereld van omnichannelzorg, voorbij de digitale transformatie. Minerva wordt in meer dan 20 landen ingezet en beheert meer dan 460 miljoen patiëntendossiers met miljoenen gebruikers. Dankzij het platform hebben grote zorgsystemen gegevens uit de gezondheidszorg verzameld en workflows in complexe en diverse technologische omgevingen beheerd met behulp van een unieke leveranciersneutrale aanpak. Minerva voldoet aan de HIPAA, GDPR en andere wereldwijde wetten op het gebied van gegevensbescherming. Ga voor meer informatie naar mphrx.com.
Laatste van Infor  
Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare

Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 124 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers