www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2520 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (125 dagen geleden)
Bedrijf:

TIE Kinetix en To-Increase kondigen uitbreiding van samenwerking aan met het leveren van volledig geïntegreerde EDI-oplossing voor Microsoft Dynamics 365

De kant-en-klare, cloud-gebaseerde EDI-oplossing is nu wereldwijd beschikbaar

TIE Kinetix en drievoudig Microsoft Dynamics "Global Outstanding ISV of the Year”, To-Increase, kondigden vandaag aan dat ze hun gezamenlijke aanbod voor een cloud-gebaseerde, end-to-end EDI-oplossing voor Microsoft Dynamics 365 hebben uitgebreid. Nu kunnen Dynamics 365 gebruikers wereldwijd via één contract direct de mogelijkheid om de EDI-implementatie en dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. 

De beslissing om het aanbod uit te breiden vloeit voort uit een zeer succesvolle samenwerking in Nederland, waarbij de oplossing eerst aan lokale klanten ter beschikking werd gesteld. TIE Kinetix biedt nu wereldwijd een kant-en-klare EDI-oplossing aan die geschikt is voor alle Dynamics 365-gebruikers. De oplossing omvat een totaalpakket, inclusief TIE Kinetix's FLOW Partner Automation platform en To-Increase's EDI Studio en Connectivity Studio. Alle onderdelen in één contract. 

"EDI-integratie met ERP-systemen wordt vaak gezien als een zeer technisch IT-project, omdat er veel kleine details en standaarden zijn om aan te voldoen. Maar met deze oplossing is volledige integratie helemaal niet ingewikkeld", zegt Jerry Caous, Technical Productivity Sales Specialist bij To-Increase. "Door onze krachten te bundelen met TIE Kinetix hebben wij alle onnodige uitdagingen uit de weg gehaald en kunnen Dynamics 365-gebruikers voorzien van een totaaloplossing om documenten rechtstreeks vanuit hun ERP elektronisch uit te wisselen."

In tegenstelling tot andere oplossingen die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn, bieden TIE Kinetix en To-Increase een echte end-to-end EDI-oplossing voor Dynamics 365. Dat betekent volledige integratie, waardoor gebruikers van Dynamics 365 niet meer tussen meerdere systemen hoeven te navigeren. En omdat de oplossing kant-en-klaar is, biedt het gecombineerde aanbod een praktisch en kostenefficiënt alternatief voor de traditionele, arbeidsintensieve integratiemethoden.

"De volledige integratie met Dynamics 365 is zeer uniek, vooral als deze wordt aangeboden onder één contract met een duidelijke, all-in prijs", zegt Natascha Heijboer, SVP Global Sales and Partnerships bij TIE Kinetix. "Als de gebruikers op één platform kunnen blijven en niet tussen verschillende systemen hoeven te switchen, wordt alles efficiënter."

Naast een snelle implementatie tegen een aantrekkelijke prijs, breidt de oplossing ook niet-EDI-gerelateerde integratiemogelijkheden uit. Zo werkt de oplossing nog steeds voor Dynamics 365-klanten en leveranciers die geen bestaande EDI-verbinding hebben. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om data te synchroniseren via Master Data Management (MDM) integratie, wat direct binnen het ERP of via een ander systeem van derden kan worden uitgevoerd. 

De totaaloplossing is direct beschikbaar voor alle TIE Kinetix en To-Increase klanten.

Over TIE Kinetix
Bij TIE Kinetix leveren wij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen aan bedrijven, (semi-)overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten. FLOW Partner Automation, ons software platform, stelt de gebruikers in staat om slimmer samen te werken met hun zakenpartners en de communicatie te stroomlijnen door naadloze integratie met elk bestaand (IT-) systeem. Sinds 1987 ondersteunen wij alle EDI- en e-facturatiestandaarden en de communicatiemethoden die hier wereldwijd voor worden gebruikt. Ons internationale team deelt hun expertise en ervaring met onze ruim 2.500 klanten en vereenvoudigen de jaarlijkse uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten via FLOW.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: TIE) en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.TIEKinetix.com/nl en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en Youtube.

Over To-Increase  
To-Increase, opgericht in 2005, levert bedrijfssoftwareoplossingen aan meer dan 2200 klanten uit het middensegment van de markt en het bedrijfsleven in 45 landen. Onze bedrijfsgerichte oplossingen voor Microsoft Dynamics 365 omvatten engineering, productie, service en huur- of lease-oplossingen. We leveren ook klantgerichte oplossingen die bedrijven helpen technologie af te stemmen op strategische doelen, efficiënter te werken en hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bij alle apparaten, bedrijfslocaties en werkomgevingen, helpt het To-Increase aanbod bedrijven hun unieke vereisten te beheersen met gestandaardiseerde technologie die eenvoudig en rendabel te implementeren en te onderhouden is.

To-Increase is de enige drievoudige Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year award winnaar en biedt een indrukwekkend portfolio van industrie-, bedrijfs- en technische productiviteitsoplossingen voor Microsoft Dynamics.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V. 
Patrick van Boom 
De Corridor 5d 
3621 ZA Breukelen 
T: +31-88-369-8000 
E:  info@TIEKinetix.com
W:  www.TIEKinetix.com
Laatste van TIE Kinetix N.V.  
TIE Kinetix presenteert de Spring Release 2021 van het FLOW Platform

TIE Kinetix helpt Nederlands Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de volgende stap te maken met e-procurement

TIE Kinetix benoemt nieuwe Manager Operations voor Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 125 dagen
TIE Kinetix N... contact  

Logo TIE Kinetix N.V.

  +31-88-369-8000
  info@TIEKinetix.com
  tiekinetix.com/nl
TIE Kinetix N... sociaal  


TIE Kinetix N... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com