www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Zoom: het communicatieplatform van GOODBYE 2020

Amsterdam, 29 december 2020 - Zoom Video Communications, Inc. is door festivalorganisator Follow The Beat gekozen als het communicatieplatform voor GOODBYE 2020, het alternatieve online nieuwjaarsfeest voor jongeren. Het digitale festival bestaat uit tientallen verschillende streams waaraan honderden Nederlandse artiesten en organisaties meewerken. Dankzij Zoom kunnen deelnemers aan het gratis event eenvoudig contact leggen met andere online festivalgangers in dezelfde stream. Familie en vrienden kunnen afspreken in aparte ruimtes waar ze de optredens als ze dat willen in besloten kring kunnen volgen.

Via goodbye2020.nl kiezen deelnemers zelf welke optredens ze willen volgen van artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob, Fedde Le Grand, Felix da Housecat, Howard Komproe, Jeangu Macrooy, Sam Feldt, Snelle, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, Tino Martin, Partyraiser, Willie Wartaal en Yellow Claw. Op de 50 streams komen zo goed als alle muziekstromingen aan bod: van Nederlandstalig tot drum & bass, techno tot trance, harde stijlen tot hiphop. Het volledige programma met alle artiesten en de diverse beschikbare live streams zijn terug te vinden op goodbye2020.nl. Inschrijven voor het festival en uitnodigingen versturen is nu al mogelijk via de website.

Dankzij Zoom kunnen tot wel 100.000 jongeren met elkaar in contact komen door tijdens het festival deel te nemen aan de bijbehorende Zoom meetings. Die Zoom meetings worden als live stream beschikbaar gesteld op de festivalsite en zijn hiermee zichtbaar voor iedereen. Follow The Beat neemt met partners de technische organisatie voor zijn rekening en zorgt dat moderators de leukste huiskamers in het spotlicht zetten. Iedere stream heeft zijn eigen openbare meeting, maar deelnemers kunnen via de festivalsite ook besloten meetingrooms openen waar alleen bekenden toegang toe krijgen.

Deelnemen aan de Zoom meetings is zoals altijd extreem eenvoudig: download de app en volg de link in de uitnodiging. Speciaal voor de feestdagen heeft Zoom de tijdlimiet verwijderd voor de gratis versie, die normaal gesproken op 40 minuten staat. Ook gebruikers van de gratis app kunnen daardoor onbeperkt Zoomen van 10:00 uur ’s ochtends op woensdag 30 december tot zaterdag 2 januari om 6:00 uur in de ochtend.

Maarten Schulz, grondlegger van Follow The Beat, bedacht GOODBYE 2020 als alternatief om tijdens de jaarwisseling, ondanks corona, toch met meer dan twee vrienden bij elkaar te kunnen komen. Het event wordt financieel gesteund door de overheid, als extra stimulans om met name jongeren te bewegen tijdens de jaarwisseling fysiek afstand te bewaren. Diverse grote steden en gemeenten hebben het initiatief inmiddels omarmd door lokale streams aan te bieden. De streams van GOODBYE 2020 zijn van 31 december, 17:00 uur tot 1 januari, 05:00 uur te bekijken.Over Zoom
Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) brengt teams samen in een frictieloze video-omgeving zodat ze meer gedaan krijgen. Ons gemakkelijke, betrouwbare en innovatieve video-first communicatieplatform ondersteunt videomeetings, audiomeetings, webinars en chatgesprekken op zowel desktops, telefoons, mobiele apparaten en conferencesystemen. Zoom helpt ondernemingen betere gebruikerservaringen op te zetten met marktleidende integraties met zakelijke apps, en met development-tools waarmee aangepaste workflows kunnen worden opgezet. Zoom is opgericht in 2011, is gevestigd in San Jose, Californië (VS) en heeft wereldwijd lokale kantoren. Bezoek voor meer informatie zoom.us en volg @zoom_us.

Zoom Persdesk
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
Zoom@Clarity.pr
Laatste van Zoom  
Zoom Rooms 'Everywhere Workforce' innovaties vanaf nu beschikbaar

Zoom Phone telt 1 miljoen gebruikers

Zoom: het communicatieplatform van GOODBYE 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Zoom contact  

Logo Zoom

Zoom sociaal  


Zoom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90480 persberichten
- 5910 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9770 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com