www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (218 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

PinkRoccade Hosting Services bouwt aan ijzersterk cybersecurityportfolio met Orange Cyberdefense

Elke dag worden organisaties op de proef gesteld om de kwaliteit van IT hoog te houden. In het nieuws verschijnen regelmatig berichten over cyberaanvallen, wat aantoont dat Nederlandse bedrijven kwetsbaar zijn. Daar komt bij dat organisaties die met privacygevoelige gegevens werken éxtra interessant zijn voor cybercriminelen. Hoe ga je daar als (zorg)organisatie mee om? PinkRoccade Hosting Services vergroot dankzij de partnership met Orange Cyberdefense haar securityportfolio en biedt zo interessante nieuwe diensten voor haar klanten.

Hoe het begon

PinkRoccade Hosting Services werkt al jarenlang met Orange Cyberdefense als leverancier. Zo werken de partijen al ruime tijd samen aan de dienstverlening van een uitgebreid Security Operations Center (SOC) dat standaard onderdeel is van alle diensten die geleverd worden vanuit de Pink Private Cloud van PinkRoccade Hosting Services.

IJzersterk cybersecurity portfolio

Onlangs is de samenwerking bezegeld in een strategisch partnership. Mark Jenster, General Manager bij Orange Cyberdefense: “PinkRoccade Hosting Services is al jarenlang een belangrijke klant binnen onze CyberSOC dienstverlening en wij zijn verheugd dit uit te breiden naar een strategisch partnership. Wij zien in de markt dat er toenemende behoefte is aan gespecialiseerde securitydiensten en bundelen de krachten om PinkRoccade Hosting Services en haar klanten te beveiligen in de digitale wereld. Onze teams werken uitstekend samen en de expertise sluit goed aan waardoor de eindklant end-to-end verzekerd is van een veilige omgeving.” Joost Deckers, managing director bij PinkRoccade Hosting Services: “Door de kennis en diensten van PinkRoccade Hosting Services te combineren met die van Orange Cyberdefense zijn we in staat om een ijzersterk cybersecurityportfolio te introduceren bij onze klanten. Wij bieden klanten één aanspreekpunt en kunnen dankzij onze kennis en ervaring in hun markt een dienst op maat maken.

Van inzicht tot signalering en respons

PinkRoccade Hosting Services houdt in de uitbreiding van haar portfolio rekening met alle facetten van security, van inzicht tot signalering en respons. Joost Deckers: “Zo bieden we bijvoorbeeld een security maturity assessment, waarmee we het securityniveau van een organisatie in kaart brengen. Maar denk ook aan security monitoring en een 24/7 incident respons service, waarbij er op afroep deskundige ondersteuning met internationale ervaring beschikbaar is in het geval van securityincidenten.”
Over Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten aan organisaties over de hele wereld. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen. Wij zijn een bedreigingsonderzoeks- en inlichtingengestuurde beveiligingsprovider die ongeëvenaarde toegang biedt tot huidige en opkomende bedreigingen.

Met een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, meer dan 250 onderzoekers en analisten en 16 SOC's verspreid over de hele wereld en verkoop- en servicesondersteuning in 160 landen, kunnen we wereldwijde bescherming bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen.
Laatste van Orange Cyberdefense  
Nederlander gaat onzorgvuldig om met wachtwoorden

Orange Cyberdefense lanceert MicroSOC: een cybersecurity totaaloplossing voor het mkb

PinkRoccade Hosting Services bouwt aan ijzersterk cybersecurityportfolio met Orange Cyberdefense
Geplaatst:
Verstreken tijd: 218 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Orange Cyberde.. contact  

Logo Orange Cyberdefense

Orange Cyberde.. sociaal  


Orange Cyberde.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers