www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (150 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Cito maakt strategische keuze voor toekomstbestendige software van Thinkwise

Apeldoorn, 17 december – Het Centraal Instituut voor Toetsontwikkeling (Cito) kiest voor het Thinkwise Platform om een toekomstbestendig softwareplatform te realiseren, waarmee hun applicaties snel en eenvoudig kunnen meebewegen met ontwikkelingen in het onderwijsveld. Thinkwise biedt Cito met de low-code software een structurele oplossing doordat het Thinkwise Platform onafhankelijk is van technologie en applicaties snel en eenvoudig aan te passen zijn. Hierdoor kan de software probleemloos meebewegen met nieuwe technologische ontwikkelingen.

Uitgebreid onderzoek
Om aan te tonen dat Thinkwise technologisch en functioneel optimaal aansloot op de wensen van Cito, liet Cito een aantal technische concepten uitgebreid toetsen. De Proof of Value gaf aan in hoeverre de organisaties elkaar begrepen en welke waarde het Thinkwise Platform kon bieden. Daarnaast liet Thinkwise met een Proof of Concept zien wat de technologische mogelijkheden zijn en dat het concept werkte.

“De samenwerking gedurende dit traject is als zeer positief ervaren,”zegtPieta Rozema, managerIV/ITvan Cito. “Er is een balans in de relatie en eenzelfde drive om er een succes van te maken. Met het Thinkwise Platform is Cito klaar voor de toekomst “

Samenwerken
Tijdens het toetsingstraject dacht Citoactief mee over uitbreidingen aan hetThinkwise Platform.Zo verrichtte Thinkwise een aantal aanpassingen op gebieden alsidentity access management en de gebruikersinterface, welke nu integraal onderdeel worden van het platform,zodatalleandere klanten hier ook van kunnen profiteren.Hetfeit dat beide partijen elkaar op deze manier versterken, gaf eengevoel van vertrouwen.

“Wij zijn trots dat Cito voor het Thinkwise Platform heeft gekozen om hun applicaties te moderniseren,” zegt Robert van der Linden, CEO van Thinkwise. “Cito is een zeer gewaardeerde nieuwe partner die wij graag bijstaan in het behalen van hun doelstellingen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

###

Over Cito
Het Centraal Instituut voor Toetsontwikkeling (Cito) is dé Nederlandse kennisorganisatie op het gebied van toetsen, meten en volgen. Cito (1968) is gevestigd in Arnhem en er werken bijna 500 mensen. Ga voor meer informatie naar www.cito.nl.

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.
Laatste van Thinkwise  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 150 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl