www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (75 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Rockwell Automation voegt nieuwe functionaliteit toe aan de FactoryTalk® InnovationSuite™

De nieuwe release van de industriële IoT-oplossing FactoryTalk® InnovationSuite™, powered by PTC, vereenvoudigt integratie van IT/OT, edge-to-cloud analyse en machine learning.

Rockwell Automation heeft nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de FactoryTalk® InnovationSuite™, powered by PTC, om de digitale transformatie van industri?le bedrijven te vereenvoudigen en te versnellen. Het gaat onder meer om geautomatiseerde IT/OT-integratie en mogelijkheden voor het creëren van een schaalbaar digitaal proces.

Het nieuws volgt op de recente aankondiging dat PTC en Rockwell Automation hun strategische samenwerking verlengen en verder uitbreiden. Hiermee reageren ze op de sterke marktdynamiek en de snelle acceptatie van het softwarepakket InnovationSuite door de industrie. Sinds de lancering in 2018 heeft InnovationSuite met succes in 21 landen een reeks hoogwaardige oplossingen opgeleverd voor grote, internationale bedrijven in de automotive industrie,  Consumer Packaged Goods, de gezondheidszorg, de olie- en gassector en de farmaceutische industrie.

Arvind Rao, director Product Management bij Rockwell Automation zegt: “De behoefte aan digitale transformatie is behoorlijk toegenomen nu onze klanten steeds sneller innoveren, hun arbeidsproductiviteit verhogen en hun werkzaamheden optimaliseren. Dankzij de nieuwe mogelijkheden van FactoryTalk InnovationSuite gecombineerd met ons uitgebreide partnerecosysteem kunnen we onze leidende positie op het gebied van technologie en oplossingen uitbreiden en voldoen aan de behoeften van onze klanten, die eenvoud, schaalbaarheid en domeinexpertise vragen.”

De FactoryTalk InnovationSuite is de eerste uitgebreide softwaresuite voor digitale transformatie in de industrie. De suite is volledig geïntegreerd met Industrial Internet of Things (IIoT), edge-to-cloud analytics, manufacturing execution systems (MES) en augmented reality (AR); allemaal noodzakelijke technologie?n voor de Connected Enterprise. FactoryTalk InnovationSuite maakt het gemakkelijk om snel innovatieve oplossingen te ontwikkelen en operationeel te maken.

Don Busiek, senior vice president, strategic alliances bij PTC zegt: “We zijn blij dat we met het team van Rockwell Automation samenwerken aan de volgende generatie van ons InnovationSuite-aanbod.  Omdat we organisaties helpen hun digitale transformatiedoelstellingen opnieuw te formuleren, zodat ze de huidige macro-economische situatie beter het hoofd kunnen bieden, zijn we ervan overtuigd dat InnovationSuite de meest uitgebreide en effectieve manier is om hun mensen, producten en processen te optimaliseren.”

Om klanten te helpen bij het realiseren van een reeks prioriteiten voor de digitale transformatie, zijn onder andere de volgende verbeteringen aan InnovationSuite doorgevoerd:
  • Versnelling van de IT/OT-integratie
De onlangs aangekondigde FactoryTalk® Edge Gateway verrijkt  OT-data met kritische context door gebruik te maken van FactoryTalk® Smart Object™ en vertaalt die naar een configureerbaar datamodel, dat doorgezet kan worden naar de erboven liggende IT-applicaties, om daar nuttige inzichten voor de hele onderneming te genereren.

Rockwell Automation heeft onlangs haar relatie met Microsoft uitgebreid om de digitale wendbaarheid van edge-naar-cloud te versnellen door het gemeenschappelijke datamodel te integreren met ThingWorx® IIoT Solutions Platform van PTC en Microsoft Azure IoT Hub. Door de overname van ASEM door Rockwell Automation, hebben klanten toegang gekregen tot een breder portfolio van industriële edge hardware- en software-opties..
  • Vereenvoudiging van edge-to-cloud enterprise analytics
De nieuwe mogelijkheden van FactoryTalk® Analytics leiden tot een reductie van wel 70% van de tijd die nodig is voor de voorbereiding van data-analytics door procesingenieurs, data scientists of data-analisten. Ze omvatten end-to-end bewerking van data met visuele datamodellering, open-stack connectiviteit, voorgedefinieerde templates voor analytics en het gebruik van selfservice model voor de uitrol van een volledige customer journey.
  • Inzet van enterprise-waardige digitale processen
De digitale rode draad van Rockwell Automation maakt een gemeenschappelijke workflow mogelijk voor ontwerpers, productie-engineers en OEM-leveranciers. Daardoor wordt het ontwerpproces vanaf het begin geoptimaliseerd. Door deze aanpak wordt de tijd die nodig is voor de ontwikkeling van nieuwe producten teruggebracht van jaren naar maanden. Bovendien wordt de tijd voor de inbedrijfstelling gehalveerd door - voorafgaand aan de fysieke implementatie - validatie en optimalisatie van de prestaties in een virtuele omgeving na te bootsen. Aangezien de datamodellen die in de ontwerpfase ontstaan automatisch worden gebruikt bij geavanceerde analytische toepassingen, kunnen nieuwe krachtige inzichten gerealiseerd worden om betere prestaties te bereiken.
  • Toegevoegde waarde leveren met advies en professionele diensten
Door de overname van Kalypso biedt Rockwell Automation nu een totaalpakket aan, bestaande uit consultancy, data science, technologie, procesmanagement en managed services, die de complete digitale transformatie van de waardeketen - van product naar fabriek naar klant - mogelijk maken. Met ongeveer 250 nieuwe InnovationSuite-klanten en een lijst van tientallen industriële praktijkvoorbeelden, zijn de consultancydiensten van Rockwell Automation een onderscheidend onderdeel van het digitale transformatietraject van InnovationSuite. Hierdoor kan het rendement van de investering nog sneller vergroot worden.

Lees hier meer over de nieuwe mogelijkheden in FactoryTalk® InnovationSuite™Noot voor de pers: meer informatie over Rockwell Automation kunt u vinden op: https://www.rockwellautomation.com. U kunt ook contact opnemen met Annelies Vis van Heemst, telefoon: +31 (0)6 29504017 of per e-mail:  AVisvan@ra.rockwell.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail:  theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Het in Milwaukee, Wisconsin, gevestigde Rockwell Automation heeft circa 23.000 werknemers in dienst, die klanten in meer dan 80 landen bedienen. Meer informatie over de manier waarop Rockwell Automation de ‘Connected Enterprise’ tot leven brengt, is te vinden op www.rockwellautomation.com.

Over PTC (NASDAQ: PTC)
PTC (NASDAQ: PTC) helpt bedrijven in alle delen van de wereld om het ontwerp, de productie, het beheer en het onderhoud van producten naar een hoger plan te brengen. In 1986 zorgde PTC voor een revolutie in digitaal 3D-ontwerp en in 1998 introduceerde PTC als eerste bedrijf een online oplossing voor product lifecycle management. Het toonaangevende platform voor industriële innovatie en de in de praktijk bewezen oplossingen van PTC helpen bedrijven met het dichten van de kloof tussen de fysieke en digitale wereld. Klanten en partners van PTC kunnen daarmee de belofte van het Internet of Things en augmented reality-technologie inlossen en werken aan de innovaties van morgen.

FactoryTalk is a registered trademark of Rockwell Automation.

PTC, ThingWorx, and the PTC logo are trademarks or registered trademarks of PTC Inc. and/or its subsidiaries in the United States and other countries.
Laatste van Rockwell Automation  
Rockwell Automation breidt het OEM-partnerprogramma verder uit

Rockwell Automation voegt nieuwe functionaliteit toe aan de FactoryTalk® InnovationSuite™

Rockwell Automation gaat de strijd aan met cyberbedreigingen in de industrie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 75 dagen
Rockwell Autom.. contact  

Logo Rockwell Automation

Rockwell Autom.. sociaal  


Rockwell Autom.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90480 persberichten
- 5910 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9770 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com