Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat en GitHub werken samen om de ontwikkelaarservaring op Red Hat OpenShift uit te breiden met GitHub Actions

OpenShift integreert met GitHub en brengt de DevOps automatiseringstools van dit ontwikkelaarsplatform naar het OpenShift-ecosysteem

Amsterdam, 10 december 2020 - Red Hat, Inc., leverancier van open source-oplossingen, en GitHub, het software-samenwerkingsplatform met meer dan 50 miljoen ontwikkelaars, kondigen een uitgebreide samenwerking aan rondom onder andere Red Hat OpenShift en GitHub Actions. Red Hat voegt Red Hat GitHub Actions toe aan de GitHub Marketplace, waardoor GitHub's DevOps, continue integratie/continue development (CI/CD) en workflow automatiseringstools voor ontwikkelaars aan Red Hat OpenShift worden toegevoegd. De ontwikkelcapaciteiten van het Kubernetes-platform worden uitgebreid met GitHub Actions, waardoor er meer vrijheid ontstaat in de manier waarop ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen en implementeren op Red Hat OpenShift in een open hybride cloud.

GitHub is bijna synoniem geworden met ontwikkelaarstools en is de thuisbasis voor veel populaire softwareprojecten, waaronder open source community's zoals de Linux-kernel en Kubernetes. GitHub's ingebouwde krachtige, flexibele CI/CD-oplossing brengt automatisering met GitHub Actions direct in de handen van de ontwikkelaar. Hierdoor is het in bijna elke situatie in een Github repository, denk aan een pull-request of issue comment, mogelijk om workflows te triggeren die applicaties kunnen bouwen en implementeren in een IT-omgeving. Daarnaast kan het bijna ieder proces in de software-levenscyclus automatiseren.

Organisaties willen vaak de vertrouwde, collaboratieve ervaring van GitHub naar hun ontwikkelaars brengen en een veiliger, gemeenschappelijk platform bieden voor het werken met open source community's. Dit maakt de beschikbaarheid van tooling zoals Actions on enterprise Kubernetes platforms een cruciaal onderdeel voor de toekomst van IT.

Red Hat OpenShift ondersteunt nu GitHub Actions, waardoor organisaties hun gebruik van open, gestandaardiseerde ontwikkelaarstoolchain-componenten zoals Quay, Buildah of Source-to-Image (s2i) kunnen standaardiseren en schalen. Dit helpt om ontwikkelaars te ontmoeten waar ze zich bevinden en biedt meer keuze en flexibiliteit aan OpenShift klanten in de manier waarop ze applicaties bouwen en implementeren. De nieuwe GitHub Actions voor Red Hat OpenShift maken het samen met de bestaande acties en actie-workflows op GitHub Marketplace mogelijk om zowel eenvoudige als complexe applicatie-workflows te realiseren op Red Hat's enterprise Kubernetes platform met behulp van een volledig assortiment van op standaarden gebaseerde tools.

Als onderdeel van de samenwerking heeft GitHub zich ook aangesloten bij OpenShift Commons, een community die verbindingen en samenwerking binnen het OpenShift ecosysteem stimuleert. Naast GitHub Actions en Marketplace, verkennen Red Hat en GitHub ook self-hosted GitHub-runners voor OpenShift. Een runner is de gecombineerde applicatie en server die een taak host en de stappen voor een Actie-workflow uitvoert. Self-hosting runners geven IT-teams meer controle en flexibiliteit over de hardware en software die onderdeel zijn van hun omgeving. Dit betekent dat eindgebruikers geheugen kunnen vergroten, GPU's kunnen inschakelen of software kunnen installeren die mogelijk alleen lokaal beschikbaar is als onderdeel van een op maat gemaakte applicatie-ontwikkelingservaring.

De toevoeging van GitHub Actions bouwt voort op de robuuste ontwikkelervaring van Red Hat OpenShift met OpenShift GitOps (gebaseerd op ArgoCD) en OpenShift Pipelines (gebaseerd op Tekton). OpenShift biedt nu een complete oplossing voor DevOps- en GitOps- gebruikers bij het bouwen, implementeren en onderhouden van cloud-native applicaties.

Beschikbaarheid
GitHub Actions op Red Hat OpenShift zijn nu beschikbaar via GitHub Marketplace.

Quotes

Joe Fernandes, vice-president, Producten, Cloud Platforms van Red Hat
"Red Hat OpenShift is meer dan een Kubernetes-platform voor het inzetten van cloud-native applicaties; het is een krachtige, flexibele basis voor ontwikkelaars om de nieuwste en beste applicaties te bouwen. Door GitHub Actions toe te voegen aan onze bestaande set van DevOps- en GitOps-mogelijkheden en door samen te werken met GitHub om de ervaring van ontwikkelaars verder te verfijnen en uit te breiden, willen we van Red Hat OpenShift het meest complete cloud-natieve ontwikkelplatform maken. Een platform dat gebouwd is op de open standaarden van Kubernetes en Linux containers en ondersteund wordt door de enorme expertise van Red Hat."

Jeremy Epling, vice-president van Product Management van GitHub
"GitHub is de thuisbasis voor alle ontwikkelaars, en we zijn verheugd om onze samenwerking met Red Hat uit te breiden om de softwareontwikkeling van organisaties te versnellen. De combinatie van Red Hat OpenShift met GitHub Actions gaat onze klanten helpen om bijna al hun cloud-native development en DevOps workflows veiliger te automatiseren. Hierdoor ontstaat een uniforme ervaring in de hybride cloud die uitzonderlijk vriendelijk is voor ontwikkelaars, beveiligings- en operationele teams. We kijken ernaar uit om nauwer samen te werken met Red Hat en onze klanten te helpen beter en sneller software te leveren op basis van open source software en standaarden."

###

Extra informatie
Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Over GitHub
GitHub is de developer company. Als de thuisbasis van meer dan 50 miljoen ontwikkelaars uit de hele wereld, is GitHub de plek waar ontwikkelaars de best mogelijke code kunnen creëren, delen en distribueren. GitHub maakt het makkelijker om samen te werken, uitdagende problemen op te lossen en de belangrijkste technologieën ter wereld te creëren.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, the Red Hat logo, and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries.
Laatste van Red Hat  
Red Hat wil het eerste gecertificeerde Linux-platform voor wegvoertuigen leveren

Red Hat reduceert kosten en complexiteit van hybride cloudbeheer met uitbreiding Red Hat Insights

Red Hat stimuleert edge computing met de nieuwste versie van Red Hat Enterprise Linux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 157 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl