Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (124 dagen geleden)
Bedrijf:

Beleggingsbank CACEIS kiest AI-platform Doculayer.ai om klanten meer inzicht in kosten te geven

CACEIS, een bank voor professionele beleggers en tot voor kort bekend als KAS bank, heeft een samenwerking gesloten met Doculayer.ai. Doel van de samenwerking is om de kosten van beleggingen inzichtelijker te maken en de dienstverlening op het gebied van benchmarking verder uit te breiden.

Data consistent verzamelen en verwerken
CACEIS, gaat het intelligente contentplatform van Doculayer.ai, gebaseerd op artificial intelligence en machine learning, gebruiken om data afkomstig van fondsbeheerders van verschillende pensioenfondsen die de bank als klant heeft, consistent te verzamelen en te verwerken.

CACEIS is aangesloten bij het Cost Transparency Initiative (CTI), een nieuwe gegevensstandaard voor institutionele investerinskosten. Doel van het initiatief is om duidelijke informatie te verschaffen over de kosten van investeringen. Zo krijgen institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en beleggings- maatschappijen, de voornaamste klanten van CACEIS, meer inzicht in de kosten van beleggingen en kunnen ze betere afwegingen maken.

Dataverzameling automatiseren
De branche heeft al grote vooruitgang geboekt bij het verbeteren en standaardiseren van gegevens die aan pensioenfondsen worden verstrekt. Initiatieven zoals de introductie van CTI-sjablonen leveren hier een grote bijdrage aan. Het probleem was echter dat overgrote meerderheid (80%) van de gegevens die binnenkwamen de eerste keer niet correct werden aangeleverd. Het kostte veel tijd om al deze gegevens steeds opnieuw te moeten analyseren en doorlichten.

CACEIS zocht daarom naar een partij die dit proces kon automatiseren en koos voor Doculayer.ai. De keuze viel op Doculayer.ai, omdat het platform is gebaseerd op de nieuwste artificial intelligence- en machine learning-technologie. Dit stelt CACEIS in staat deze data op de snelste en meest efficiënte manier te verwerken.

Scott Foster, Product Specialist bij CACEIS, “Sinds we in 2017 de eerste diensten introduceerden om klanten meer inzicht in kosten te geven, hebben onze teams zich gericht op het verzamelen van foutloze, nauwkeurige gegevens die pensioenfondsen kunnen helpen met eenvoudig te interpreteren rapporten waarmee ze kosten beter en sneller kunnen begrijpen en beoordelen.”

Direct data uploaden in Doculayer-omgeving
De Doculayer-omgeving werd in slechts enkele maanden geïmplementeerd bij CACEIS. Fondsbeheerders kunnen hun data nu direct uploaden in hun Doculayer-omgeving. Daarna worden de ingevoerde data automatisch gevalideerd en geëxporteerd naar één centrale template. Als fondsmanagers gegevens niet op tijd aanleveren, ontvangen ze automatisch een reminder.

Scott Foster: "Met de geavanceerde technologie gebaseerd op AI en ML van Doculayer.ai kan ons team van analisten ter plaatse veel efficiënter onnauwkeurigheden in gegevens beoordelen en corrigeren, op een manier die toch consistent is met de CTI-sjablonen. Door eigenaren en beheerders van activa meer kostentransparantie en mogelijkheden voor kostenbeheer en benchmarking te bieden, kunnen zij beter geïnformeerde beslissingen nemen. Dit vertaalt zich in de praktijk in betere, zinvolle gesprekken met hun vermogensbeheerders en verschillende dienstverleners over de geleverde waarde.”

Wim van Dam, mede-oprichter van Doculayer.ai: “Het automatisch verwerken van grote hoeveelheden complexe data is één van de kernkwaliteiten van ons

ons content platform. We zijn er trots op dat we met deze oplossing CACEIS kunnen ondersteunen bij het verstrekken van transparantere informatie over de beleggingen die ze administreren voor hun klanten.”

-----------------

Over CACEIS
In 2019 werd KAS BANK onderdeel van CACEIS. Dit is een asset servicing groep die eigendom is van Crédit Agricole en Santander. CACEIS ondersteunt vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, banken, beleggingsfondsen zoals private equity en vastgoedfondsen, brokers en zakelijke klanten met asset services. CACEIS heeft kantoren in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië en biedt een breed aanbod aan diensten, waaronder executie, clearing, forex, securities lending, custody, depositary, fondsadministratie, ondersteuning bij fondsdistributie, middle office outsourcing en issuer diensten. Met € 3,9 miljard aan beheerd vermogen en € 2,1 miljard aan activa onder administratie is CACEIS Europese marktleider op het gebied van asset servicing en één van de grootste spelers ter wereld (cijfers 31 december 2019).

CACEIS heeft een sterke focus op het Britse pensioenstelsel en wil graag fungeren als voorkeurspartner voor pensioenbeheer- en bestuur. Bij het Center of Excellence van CACEIS voor pensioenen werken 110 ervaren pensioen professionals die een brede visie op de ‘best practices’ van pensioenstelstels combineren met hoogwaardige branchekennis.

Over Doculayer.ai
Doculayer.ai is een intelligent contentplatform dat ongestructureerde informatie verwerkt en beheert met behulp van AI en machine learning-technologieën. Hierdoor kan Doculayer.ai grote hoeveelheden informatie automatisch analyseren, verbeteren, verrijken en beter vindbaar maken. Doculayer.ai integreert naadloos met bedrijfsapplicaties en processen in het bestaande IT-landschap, en kan daardoor ongestructureerde informatie verwerken in reeds aanwezige systemen. Hiermee speelt het bedrijf in op de explosieve groei van informatie en de handelingen die nodig zijn om data op de juiste wijze, conform privacywetgeving (AVG), te bewaren.
Laatste van Doculayer.ai  
Doculayer.ai benoemt Arno Oosterom tot Sales Representative

Doculayer.ai behaalt ISO 27001-certificering

Doculayer.ai maakt 5 belangrijkste trends op het gebied van intelligente documentverwerking bekend
Geplaatst:
Verstreken tijd: 124 dagen
Doculayer.ai contact  

Logo Doculayer.ai

  +31 (0)85 303 76 47
  info@doculayer.com
  www.doculayer.com
Doculayer.ai sociaal  


Doculayer.ai tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl