www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (130 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

PA Consulting verwelkomt Cooper Perkins

End-to-end innovatieaanbod verder uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor productontwerp

Utrecht, 2 december 2020 - PA Consulting(PA), het adviesbureau dat vindingrijkheid tot leven brengt,maakt vandaag bekend dat product- en technologieontwikkelingsbureau Cooper Perkins zich bij het bedrijf heeft aangesloten. Cooper Perkins vormt een aanvulling op de toonaangevende end-to-end innovatiemogelijkheden van PA, ter ondersteuning van klanten van PA in de gezondheidszorg, life sciences en de consumentensector.

Het diverse team van PA-experts is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van toonaangevende innovaties, zoalsde nieuwe vorm van transport van Virgin Hyperloop, de platformtechnologie van Ori Biotech, die een revolutie belooft in de productie van cel- en gentherapie, en iPredict,het eerste systeem ter wereld dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om storingen te voorspellen in cruciale ondergrondse elektriciteitsleidingen.

Cooper Perkins, opgericht in 2001, is een wereldwijd gerespecteerd product- en technologieontwikkelingsbureau. Het heeft onlangs een nieuwe technologie voor medicijnafgifte ontwikkeld voor zijn klant Genentech, waarmee lichamelijk beperkte patiënten zichzelf veilig en gemakkelijk behandelingen kunnen toedienen. Andere bekende klanten zijn onder meer Eli Lilly & Co, FedEx, iRobot, lululemon, Philips, The North Face en Under Armour. Cooper Perkins werkte onlangs samen met Essential Design, een onderdeel van PA, voor het ontwikkelen van de Hydrow, een interactieve roeitrainer die door Time Magazine werd uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2020.

Het Cooper Perkins-team, met hoofdkantoren in Boston en San Francisco, gaat samenwerken met het al langer bestaande Global Innovation and Technology Center van PA in Cambridge (VK), Essential Design in Boston (dat zich in 2018 aansloot bij PA), en Astro Studios in San Francisco (sinds juni 2020 bij PA). De kracht van Cooper Perkins op het gebied van producttechniek draagt bij aan de end-to-end innovatiemogelijkheden waarmee PA de behoeften van klanten tegemoet komt, van het genereren van ideeën tot en met commercialisering.

Ken Toombs, CEO van PA Consulting: "Het is geweldig om Gerhard Pawelka en het Cooper Perkins-team bij PA te mogen verwelkomen en zo ons aanbod in end-to-end innovatie te versterken. De manier waarop Cooper Perkins techniek omarmt, ligt geheel in lijn met onze eigen merkwaarden. We kijken ernaar uit om samen ingenieuze producten en oplossingen te ontwikkelen voor consumenten en klanten in de gezondheidszorg, life sciences en andere sectoren."

Gerhard Pawelka, CEO van Cooper Perkins:"PA Consulting is op dit moment precies waar wij als Cooper Perkins in de komende decennia naartoe wilden groeien. We kijken ernaar uit om vorm te geven aan een nieuwe toekomst, samen met onze nieuwe vrienden bij PA en onze oude vrienden bij Essential en Astro. De expertise van ons team is gebaseerd op uitgebreide kennis van natuurwetenschappen en wiskundige principes. We gebruiken onze expertise om oplossingen te vinden voor bijzonder lastige vraagstukken. We kijken ernaar uit om als onderdeel van PA de moeilijkste uitdagingen van klanten aan te pakken."

De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

PA Consulting verwelkomt Cooper Perkins

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1341671/PA_Consulting.jpgOver Cooper Perkins

Cooper Perkins is een product- en technologieontwikkelingsbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van sterk geïntegreerde elektromechanische apparaten. De kernactiviteit van de particuliere organisatie, die vernoemd is naar het oude huis waarin het in 2001 werd opgericht, is het ontwikkelen van innovatieve en goed ontworpen producten voor klanten in een groot aantal bedrijfstakken.

De combinatie van ontwikkelprocessen en ontwerpmethodologieën van Cooper Perkins vormt een systeem om risico's systematisch te minimaliseren en technische haalbaarheid te maximaliseren. De uitgebreide kennis van de grondbeginselen van de natuurwetenschappen en wiskunde binnen het team leidt tot verhelderende technische oplossingen voor de meest uitdagende problemen van zijn klanten.

Over PA Consulting

De experts van PA Consulting bouwen samen aan een positieve toekomst. In een wereld die wordt gedreven door technologie, geloven wij dat de kracht van onze vindingrijkheid bijdraagt aan een positieve toekomst voor de mens. Waar strategie, technologie en innovatie samenkomen, zien wij kansen in complexiteit. Onze teams van experts op uiteenlopende gebieden combineren innovatief denken met baanbrekende technologie om sneller en verder vooruit te komen. Terwijl onze klanten transformeren, bereiken we samen duurzame resultaten.

PA heeft 3.200 specialisten in dienst op het gebied van financiële diensten, overheid, productie, energie- en nutsbedrijven, consumenten, defensie en beveiliging, gezondheidszorg, biowetenschappen, transport, reizen en logistiek. We werken wereldwijd vanuit kantoren in Europa, Noord-Amerika en de Golfstaten.

PA. Bringing ingenuity to life.

Meer informatie: https://www.paconsulting.com/

Voor meer informatie:
Clarity
Karin van Geelen
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: paconsulting@clarity.pr
Laatste van PA Consulting  
PA Consulting, PulPac en Seismic Solutions bundelen krachten om wegwerpplastic te vervangen

PA Consulting rondt investering door Jacobs af

PA Consulting benoemt Aris Karcanias tot Global Head of Energy and Utilities
Geplaatst:
Verstreken tijd: 130 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
PA Consulting contact  

Logo PA Consulting

  +31 30 28 29 791
  www.paconsulting.com
PA Consulting sociaal  


PA Consulting tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl