www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (130 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Rockwell Automation beperkt omzetverlies in fiscaal jaar 2020

Rockwell Automation, een van de grootste aanbieders van industri?le automatisering heeft onlangs de resultaten van boekjaar 2020 (van 1 oktober 2019 tot 1 oktober 2020) bekendgemaakt. De omzet in 2020 kwam uit op 6.329,8 miljoen dollar; een daling van 5,5 procent ten opzichte van 2019 toen een omzet van 6.694,8 miljoen dollar werd gerealiseerd. De opbrengsten uit bestaande activiteiten daalden in 2020 met 7,8 procent; overnames waren goed voor een omzetstijging van 3,5 procent. Daarnaast moest er een valutacorrectie van 1,2 procent toegepast worden. De winst in boekjaar 2020 bedroeg 1.023,4 dollar, vergeleken met 695,8 miljoen in 2019. De winststijging was onder meer te danken aan een combinatie van tijdelijke en structurele kostenmaatregelen.

In de omzet van boekjaar 2020 had de business unit Architecture & Software een aandeel 2.832,9 miljoen dollar, een daling van 6.3 procent vergeleken met 3.021,9 miljoen in 2019. De business unit Control Products & Solutions realiseerde in 2020 een omzet van 3.496,9 miljoen dollar, een daling van of 4,8 procent vergeleken met 3.672,9 miljoen vorig jaar.

“De resultaten in boekjaar 2020 en met name ook onder de huidige, buitengewone omstandigheden in het laatste kwartaal van 2020 hebben de kracht van ons business model en de betrokkenheid van onze medewerkers aangetoond. De groei van de orderportefeuille is een indicatie voor de zich langzaam herstellende markt en de toenemende, toegevoegde waarde van onze oplossingen voor klanten in de verschillende bedrijfstakken”, zei CEO Blake Moret in een toelichting op de cijfers. “Ondanks de lagere omzet hebben we een sterke liquiditeitspositie. Dat bewijst dat we in staat zijn de kosten goed te managen en dat we tegelijkertijd strategische investeringen kunnen blijven doen.”

Prognose
“Als de markten zich herstellen en industriële bedrijven weer willen investeren, heeft Rockwell Automation een prima uitgangspunt voor verdere groei in 2021”, vertelde Moret. “De nieuwe software, hardware en dienstverlening in ons portfolio voegen nog meer waarde toe. Onze projecties voor 2021 gaan uit van een omzetgroei tussen de 6 en 9% bij een voortzetting van het herstel en zolang er zich geen stijging van het aantal bedrijfssluitingen of verstoringen van de supply chains voordoen als gevolg van Covid-19.” 

Dit persbericht is een korte samenvatting van het officiële persbericht over de resultaten van het vierde kwartaal van 2020 en de resultaten van het hele fiscale jaar 2020.Noot voor de pers: meer informatie over Rockwell Automation kunt u vinden op: https://www.rockwellautomation.com. U kunt ook contact opnemen met Annelies Vis van Heemst, telefoon: +31 (0)6 29504017 of per e-mail: AVisvan@ra.rockwell.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Het in Milwaukee, Wisconsin, gevestigde Rockwell Automation heeft circa 23.000 werknemers in dienst, die klanten in meer dan 80 landen bedienen. Hoe Rockwell Automation de Connected Enterprise in verschillende sectoren vormgeeft is te zien op www.rockwellautomation.com.

Forward-looking statements
This news release contains statements (including certain projections and business trends) that are “forward-looking statements” as defined in the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Words such as “believe”, “estimate”, “project”, “plan”, “expect”, “anticipate”, “will”, “intend” and other similar expressions may identify forward-looking statements. Actual results may differ materially from those projected as a result of certain risks and uncertainties, many of which are beyond our control.
Laatste van Rockwell Automation  
Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

Rockwell Automation breidt het OEM-partnerprogramma verder uit

Rockwell Automation voegt nieuwe functionaliteit toe aan de FactoryTalk® InnovationSuite™
Geplaatst:
Verstreken tijd: 130 dagen
Rockwell Autom.. contact  

Logo Rockwell Automation

Rockwell Autom.. sociaal  


Rockwell Autom.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers