www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (49 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Itzos en ITvisors bundelen krachten bij het ontwikkelen, verbinden en beheren van zorginformatiesystemen

Vianen, 1 december 2020 – De IT-dienstverleners Itzos en ITvisors gaan nauw samenwerken en voegen hun activiteiten voor de zorgsector samen in een nieuw bedrijf onder de naam Itzos. Directeur van de onderneming met als specialisme informatievoorziening in de zorg is Mark van Dijk.

Bij de gezamenlijke onderneming, gevestigd in Vianen, werken vanaf de oprichting ruim 25 mensen. Mark van Dijk ziet dit aantal snel toenemen onder invloed van de maatschappelijke en technische veranderingen die zich in rap tempo in de zorgsector voltrekken.

”Programma’s zoals MedMij, VIPP en InZicht hebben ertoe geleid dat alle disciplines binnen de zorgsector nu meer dan ooit doordrongen zijn van de noodzaak tot samenwerken en het adequaat delen van informatie met elkaar en ook met hun patiënten/cliënten”, aldus Van Dijk en vervolgt: ”samen met ITvisors hebben wij ons inmiddels bewezen bij meer dan 25 organisaties in de zorg, variërend van ziekenhuizen, regionale samenwerkingsorganisaties, laboratoria, gehandicaptenzorg, instellingen voor ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Onze aanpak kenmerkt zich door een gedegen kennis van primaire zorgprocessen en het inrichten van doelmatige IT-oplossingen op basis van open standaarden. Bij ons kunnen zorginstellingen terecht voor oplossingen en services op basis van flexibele contracten”.

Bart Terwisse, Commercieel Directeur van ITvisors, merkt op dat de belangrijkste inbreng van de fusiepartners bestaat uit expertise op het gebied van innovatieve en bewezen technologie van InterSystems. ”Door het veilig en effectief koppelen van databronnen en applicaties kunnen zorgverleners een geweldige efficiencyslag maken. Daarmee creëren zij dataverzamelingen die realtime inzicht bieden in de actuele situatie. Daarnaast leent deze data zich uitstekend voor het maken van grondige en betrouwbare analyses. Zorgverleners houden met onze oplossingen de regie over hun eigen data. Dat is belangrijk nu zij in toenemende mate ook patiënten en cliënten toegang bieden tot hun dossiers en persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO). Voor het ontsluiten van deze PGO’s is het MedMij KoppelPunt (MKP) ontwikkeld conform het MedMij afsprakenstelsel. Tevens biedt Itzos de zogenaamde DVZA rol (DienstVerlener ZorgAanbieder) als een service aan”.             

Robert Eggermont, Sales Manager InterSystems Nederland is zeer content met de krachtenbundeling van twee van zijn belangrijke partners. ”Met hun daadkracht en expertise kunnen zij niet alleen op tijd en binnen budget projecten opleveren, maar zijn zij ook in staat het beheer op een professionele wijze op zich te nemen. InterSystems biedt de HealthShare productfamilie als oplossing voor ziekenhuizen, GGZ, regionale samenwerkingsorganisaties en andere zorginstellingen. Daarnaast is InterSystems IRIS een compleet cloud first dataplatform met onder meer een module waarmee op basis van machine-learning krachtige applicaties zijn te bouwen die data en applicatiesilo’s met elkaar verbinden. Met Itzos als onze grootste implementatiepartner kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan verdere innovaties in de zorg in Nederland ”, aldus Robert Eggermont. 

Over Itzos
Itzos (www.itzos.com) is in 2017 opgericht en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van IT-systemen binnen de zorgsector. Itzos heeft zich inmiddels bewezen bij meer dan 25 organisaties in de zorg, variërend van ziekenhuizen, regionale samenwerkingsorganisaties, laboratoria, gehandicaptenzorg, instellingen voor ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Enkele voorbeelden zijn: de Sint Maartenskliniek, Stichting Philadelphia Zorg, VieCuri Medisch Centrum en VZVZ.
Laatste van Itzos  
Itzos en ITvisors bundelen krachten bij het ontwikkelen, verbinden en beheren van zorginformatiesystemen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 49 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Itzos contact  

Logo Itzos

  085 877 0140
  info@itzos.com
  itzos.com
Itzos sociaal  


Itzos tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90129 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9463 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com