Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (49 dagen geleden)
Bedrijf:

Yenlo en aomation sluiten Channel Partnership

Yenlo en aomation zijn verheugd een partnerschap aan te kondigen dat de wereldwijde leidende positie van Yenlo als API- en integratiespecialist combineert met aomations hooggekwalificeerde IT-adviesoplossingen en sterke aanwezigheid in de DACH-markt. Als gevolg hiervan is aomation een channel partnerovereenkomst aangegaan met Yenlo, waardoor aomation haar klanten toegang kan bieden tot de oplossingen en diensten van Yenlo.

Amsterdam en Hamburg, 1 december 2020 - Yenlo en aomation hebben vandaag aangekondigd dat ze een channel partnerovereenkomst zijn aangegaan om de activiteiten in de DACH-markt aanzienlijk te versnellen. Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in elk aspect van het bedrijfsleven en bedrijven realiseren zich dat ze de ontwikkeling van digitale oplossingen moeten versnellen om concurrerend te blijven. Het Yenlo-aomation-partnerschip combineert diepgaande capaciteiten op het gebied van integratie- en API Management-consulting met de bekroonde open-source WSO2-technologie om klanten te helpen bij succesvolle digitale transformaties.

“De samenwerking tussen Yenlo en aomation is een sterke combinatie. Aomations kennis van complexe integraties, hun diepgaande expertise en flexibele, samenwerkingsgerichte aanpak, vormt een aanvulling op de manier waarop het team van Yenlo werkt." aldus Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Ik geloof sterk in het werken met partners om de time-to-market te versnellen. Samen met hun uitgebreide kennis van de DACH-markt en hun lokale aanwezigheid, geloof ik dat we met aomation als channelpartner aanzienlijk meer aanwezigheid in de DACH-regio kunnen genereren."

"De samenwerking met Yenlo stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke kennis van WSO2 API- en integratietechnologie en de best gerelateerde consultancy diensten te bieden. Door deze samenwerking kunnen we ons dienstenportfolio aanzienlijk uitbreiden en het volledige potentieel van digitale transformatie realiseren." zei Horst Buchfink, CEO van aomation.

Onlangs lanceerde Yenlo Connext Go!, een nieuw op abonnementsvorm gebaseerd Integration-as-a-Service-model dat het MKB en organisaties in het onderwijs-, de gezondheidszorg- en e-governmentsector een betaalbare, efficiënte en volledig beheerde integratieoplossing biedt. Connext Go! vormt een aanvulling op het innovatieve en bewezen Connext Platform-aanbod en biedt een betaalbaar, schaalbaar en effectief alternatief voor traditionele integratie om ervoor te zorgen dat systemen, applicaties, databases, enzovoort, altijd verbonden zijn. Yenlo ziet een enorme vraag naar dit soort integratieoplossingen in de DACH-regio en daarom is het belangrijk om een sterk partnernetwerk te hebben.

Over aomation
Als IT-adviesbureau met jarenlange ervaring in de markt biedt aomation GmbH haalbare en hooggekwalificeerde adviesdiensten voor haar klanten. De automatisering en optimalisatie van IT, de integratie van Enterprise Asset Management-oplossingen en de implementatie van digitale transformatieprojecten in de financiële sector, detailhandel, transport & verkeer en openbare dienstverlening, zijn de kernactiviteiten van aomation GmbH. Meer informatie is te vinden op www.aomation.de.

Over Yenlo
Yenlo is een toonaangevende, wereldwijde API- en integratiespecialist die digitale transformatie faciliteert met open source- en agile technologieën. Als Platinum Value-Added Reseller (VAR) van WSO2 is Yenlo uitgeroepen tot zowel WSO2 Partner of the Year 2019 als WSO2 Most Certified Partner of 2019. Onze bedrijfsfilosofie? Organisaties moeten agile worden en zich transformeren tot digital agencies zodat ze de relatie met klanten optimaliseren, operational excellence bereiken en nieuwe diensten, producten en businessmodellen kunnen introduceren. We geloven dat deze flexibiliteit – in zowel technologie, kennis als financiën – gerealiseerd kan worden via een strategie die gebaseerd is op de principes open source-first, API-first en cloud-first. Bij Yenlo brengen we agility naar organisaties door eersteklas diensten te leveren die geworteld zijn in onze uitgebreide expertise. Onze diensten bestaan onder meer uit enterprise- en solution-architectuur, softwareontwikkeling, operationele ondersteuning alsmede productondersteuning, training en certificering op het gebied van WSO2. Daarnaast bieden we pre-built as-a-service-oplossingen, waaronder het volledig beheerde Integration-Platform-as-a-Service Connext. Kijk voor meer informatie op Yenlo.com Yenlo’s LinkedIn, Yenlo’s WSO2 Community of Twitter

Meer informatie of een interviewverzoek? Neem contact op met:
Tamara de Lange
Telefoon: +31 (0)6 13145780 
Email: tamara.de.lange@yenlo.com
Laatste van Yenlo  
Yenlo en aomation sluiten Channel Partnership

Yenlo lanceert Connext Go!, een innovatieve Integration-as-a-Service 

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 49 dagen
Yenlo contact  

Logo Yenlo

  +31 2 02 700 700
  info@yenlo.com
  www.yenlo.com/nl
Yenlo sociaal  


Yenlo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90131 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9467 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers