www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (53 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

Hottinger Brüel & Kjær (HBK), specialist in meet- en weegtechnologie, heeft een kant-en-klare PCB-testkit ontwikkeld, waarmee fabrikanten in een vroeg stadium van de productontwikkeling printed circuit boards kunnen controleren, zodat schade of defecten voorkomen worden.

PCB’s worden tegenwoordig massaal in talrijke producten zoals auto’s, vliegtuigen, smartphones en consumentenelektronica toegepast. PCB’s zijn echter erg kwetsbaar voor schade door demechanische impact en de thermische belasting waaraan ze worden blootgesteld tijdens de productie, het transport en het gebruik gedurende hun levensduur. Het is van groot belang dat fabrikanten zo snel mogelijk de oorzaken van defecten en storingen in PCB’s als gevolg van vervorming, incorrect gebruik, vibratie, schokken of thermische overbelasting identificeren. Daardoor kunnen ze kosten besparen en de kwaliteit van hun producten optimaliseren.

Veel OEM’s en fabrikanten van elektronica voeren daarom mechanische belastingtests op PCB’s uit conform de IPC/JEDEC9704 norm. Om het testen in de R&D-fase of tijdens het productieproces te vereenvoudigen, heeft HBK een compacte en schaalbare PCB-testkit ontwikkeld, waarmee de gebruiker snel rekmetingen kan uitvoeren om nauwkeurige testresultaten over de betrouwbaarheid van het product te krijgen.

De PCB-testkit bevat niet alleen het benodigde materiaal - waaronder voorbedrade rekstrookjes en installatiehulpmiddelen, maar ook een QuantumX MX1615B brugmodule en Catman-software voor de data-acquisitie. De PCB-testkit voorziet zo in een kant-en-klare en gebruiksvriendelijke software-oplossing en een volledig voorgeconfigureerd rapport met testcertificaat in Microsoft Word-format. De PCB-testkit kan gebruikt worden voor alle in de handel verkrijgbare standaardproducten.

Bij de kit hoort een éénjarig software-onderhoudsprogramma en gratis videotutorials voor het gebruik. Tevens is het HBK’s serviceteam beschikbaar voor eventuele ondersteuning op locatie.

Meer informatie over de PCB-testkit is te vinden op de website van HBK: www.hbm.com/en/9697/pcb-test-kitNoot voor de pers: meer informatie over HBM is te vinden op www.hbm.com. U kunt ook contact opnemen met Kees Troost, telefoon: 0416-286040 of per e-mail: kees.troost@hbkworld.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over HBM Test and Measurement
Hottinger Baldwin Messtechnik GmbH (HBM Test and Measurement), dat in 1950 in Duitsland werd opgericht, is een van de wereldwijde technologie- en marktleiders op het gebied van test- en meetapparatuur. Het productportfolio van HBM omvat oplossingen voorde complete meetketen; zowel voor virtuele als fysieke tests. HBM heeft productielocaties in Duitsland, de USA, China en Portugal en is aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld. Zie voor meer informatie: www.hbm.com.

Over HBK – Hottinger, Brüel & Kjær
HBK - Hottinger, Brüel & Kjær, de moedermaatschappij van HBM Test and Measurement en Brüel & Kjær Sound and Vibration, is onderdeel van Spectris plc, dat gevestigd is in Groot-Brittanni?. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 1,5 miljard Britse Pond en biedt wereldwijd werk aan ongeveer 9800 personeelsleden.
Laatste van HBM  
Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

HBM biedt uitgebreide range maatwerk sensoren voor de OEM-markt

Grondige update voor het MGCplus data-acquisitiesysteem van HBM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 53 dagen
HBM contact  

Logo HBM

  +31416286040
  info@bnl.hbm.com
  www.hbm.com/nl
HBM sociaal  


HBM tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90134 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9473 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl