Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (53 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Rockwell Automation neemt Fiix Inc. over, leverancier van cloudoplossingen voor onderhoudsmanagement

Fiix is leverancier van een AI-gebaseerd en geautomatiseerd onderhoudsmanagementsysteem voor werkplanning, projectmanagement en Equipment Failure Prediction

Rockwell Automation, een bedrijf dat zich bezighoudt met industriële automatisering en digitale transformatie, heeft bekendgemaakt dat het een overeenkomst getekend heeft voor de overname van Fiix Inc. Fiix is een particulier bedrijf dat op AI-gebaseerde, computerized maintenance management systems (CMMS) levert. Het hoofdkantoor van het in 2008 opgerichte Fiix is gevestigd in de Canadese stad Toronto.

Nu de hoeveelheid met elkaar verbonden industri?le installaties en apparatuur toeneemt, neemt ook het belang om meer inzicht te krijgen in de onderhoudswerkzaamheden toe. Dat biedt mogelijkheden om concurrentievoordeel te behalen. Beter inzicht in de data en de processen maakt namelijk een andere manier van werken mogelijk als aanvulling op de normale automatisering.

Het cloudgebaseerde CMMS van Fiix creëert workflows voor het plannen, organiseren en volgen van onderhoud van installaties en apparatuur. Het kan naadloos met andere bedrijfssystemen geïntegreerd worden en maakt data-gedreven beslissingen mogelijk. De omzet van Fiix nam in 2019 met 70% toe en bestaat voor 85% uit terugkerende licentie-inkomsten. Fiix heeft meer dan twee miljoen industri?le installaties in beheer en genereert meer dan zes miljoen werkopdrachten per jaar.

‘’Wij geloven dat de toekomst van industrieel asset management gebaseerd is op het meten van prestaties,’’ zegt Tessa Meyers, vice-president Software & Control bij Rockwell Automation. ‘’Dankzij de toevoeging van het Fiix-platform en de expertise van het bedrijf zullen onze klanten profiteren van een compleet overzicht van geïntegreerde data over automatisering, productie en onderhoud. Zo kunnen we hen helpen de prestaties van hun assets te monitoren en verbeteren, maar bovendien de manier waarop het onderhoud wordt uitgevoerd.

‘’Vanaf het begin was het onze missie om onderhoudsteams en operationele teams te voorzien van tools, middelen en technologieën, die ze nodig hebben om hun werk te moderniseren en om over te stappen naar het onderhoud van de toekomst ”, zegt James Novak, CEO van Fiix. “Door ons aan te sluiten bij Rockwell Automation kunnen we nog meer bedrijven helpen bij het effici?nter maken van het onderhoud en het verbeteren van de prestaties van de assets door belangrijke industriële data, automatiseringssystemen en productiesystemen met elkaar te verbinden.”

De overname van Fiix past perfect in de softwarestrategie van Rockwell Automation. Daarnaast biedt ze Rockwell Automation meer mogelijkheden op het gebied van lifecycle services. Die omvatten nu een volledig assortiment industriële automatiseringsdiensten om klanten te helpen de waarde van hun productiemiddelen, systemen, plants en processen te maximaliseren. Dankzij een CMMS kunnen bedrijven efficiënter produceren, kunnen ze uitval en energieverbruik minderen en tegelijkertijd kosten besparen.

Fiix wordt ondergebracht bij de business unit Software & Control van Rockwell Automation. De verwachting is dat de deal eind 2020 wordt afgerond, onder voorbehoud van de gebruikelijke goedkeuringen en voorwaarden.Noot voor de pers: meer informatie over Rockwell Automation kunt u vinden op: https://www.rockwellautomation.com. U kunt ook contact opnemen met

Annelies Vis van Heemst, telefoon: +31 (0)6 29504017 of per e-mail: AVisvan@ra.rockwell.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Het in Milwaukee, Wisconsin, gevestigde Rockwell Automation heeft circa 23.000 werknemers in dienst, die klanten in meer dan 80 landen bedienen. Hoe Rockwell Automation de Connected Enterprise in verschillende sectoren vormgeeft is te zien op www.rockwellautomation.com
Laatste van Rockwell Automation  
Rockwell Automation voegt nieuwe functionaliteit toe aan de FactoryTalk® InnovationSuite™

Rockwell Automation gaat de strijd aan met cyberbedreigingen in de industrie

Rockwell Automation beperkt omzetverlies in fiscaal jaar 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 53 dagen
Rockwell Autom.. contact  

Logo Rockwell Automation

Rockwell Autom.. sociaal  


Rockwell Autom.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90130 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9465 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl