Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2522 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Pure Storage breidt het Pure as-a-Service aanbod uit en biedt ongekende transparantie

Nieuwe servicecatalogus weerspiegelt de public cloud ervaring, verdere verfijning en meer instapmogelijkheden om makkelijk te kunnen opschalen

Amsterdam, 25 november 2020 - Vandaag kondigt Pure Storage een uitgebreid Pure as-a-Service aanbod aan, waardoor de huidige flexibele gebruiksmodellen die vandaag de dag beschikbaar zijn bij de grote storageleveranciers, worden overtroffen. De nieuwe servicecatalogus van Pure is gericht op een revolutie in de sector door transparante prijzen te publiceren voor on-premises en hybride cloudopslag die as-a-Service wordt geleverd. Dit biedt klanten echte transparantie wat betreft hun investeringen in storage, zodat ze gemakkelijk het juiste storageniveau voor iedere workload kunnen kiezen. Daarnaast maakt Pure zijn ‘as-a-Service’ toegankelijker door het aanbieden van goedkopere serviceniveaus en gecombineerde storage/compute-oplossingen zorgen voor een naadloos inkoopmodel.“IDC voorspelt dat tegen 2021 driekwart van de ondernemingen zich de voordelen van ‘as-a-service’ zal realiseren. Hierdoor zal de vraag naar infrastructuur on-premises op basis van flexibele/as-a-service oplossingen met een factor drie toenemen. De data van IDC onderstrepen dat de wereldwijde pandemie deze verschuiving heeft versneld en dat ondernemingen sneller dan ooit overgaan op as-a-service modellen. Zij willen meer capaciteit en performance om de bedrijfsflexibiliteit te verbeteren”, zegt Susan Middleton, Research Director of Flexible Consumption and Financing Strategies for IT Infrastructure bij IDC. “In een tijd van veranderende businessbehoeften willen klanten inzicht in de kosten, eenvoud en operationele efficiency, evenals een eenvoudige opstap naar de cloud die hen in staat stelt kapitaal te behouden.”

Pure as-a-Service stelt klanten in staat om elke euro die zij uitgeven te optimaliseren en te kiezen voor een oplossing die kostenvoordelen biedt in plaats van op termijn meer gaat kosten, wat nog nooit zo belangrijk is geweest als nu. Met Pure as-a-Service betalen klanten alleen voor wat ze gebruiken en hoeven niet meer in te huis halen dan nodig is. In tegenstelling tot andere flexibele gebruiksmodellen biedt alleen Pure as-a-Service de economische voordelen van de cloud, samen met de extra voordelen van het Evergreen-model, waaronder onderhoud en uitbreidingen die de operaties niet verstoren. Dit biedt een abonnement op innovatie met een looptijd van een decennium of meer en echte cloud-elasticiteit. De nieuwe Service Catalog biedt een verdere verfijning van diensten aan, met de transparantie die bedrijven verwachten van on-premises en in de cloud.

“Pure as-a-Service heeft nu momentum bereikt, omdat het al meer dan twee jaar beschikbaar is als het eerste Storage-as-a-Service aanbod van een grote leverancier”, zegt Rob Walters, General Manager, Pure as-a-Service, Pure Storage. “Met de nieuwe Service Catalog en het uitgebreide aanbod lopen we opnieuw voorop met het leveren van de flexibiliteit en transparantie die klanten zoeken in de abonnementsdiensten om hun initiatieven te versnellen.”

Conform de partnercentrische benadering van Pure, wordt Pure-as-a-Service 100% via partners geleverd.

“Onze Pure as-a-Service 2.0 verbeteringen geven partners meer keuze en transparantie. In tegenstelling tot andere modellen die beschikbaar zijn, is dit een echt as-a-serviceaanbod met op abonnementen gebaseerde operationele kosten (OpEx). Nu de budgetten van klanten krap zijn, kan het kanaal zichzelf helpen door hen op het OpEx-model te wijzen, waarmee zij hun IT op een flexibelere en effectievere manier kunnen managen. Volgend jaar zal het as-a-servicemodel steeds belangrijker zijn voor partners en we reageren op die feedback met deze aankondiging”, zegt Matthieu Brignone, VP Channel EMEA & LATAM van Pure Storage.

Nieuwe diensten en verbeteringen zijn onder andere:
 • Nieuwe Service Catalog - Biedt verbeterde transparantie en verfijnde serviceselectie voor performance en capaciteit, zodat klanten gemakkelijk de storage tier die het beste past bij hun workload kunnen vaststellen. Pure levert duidelijke en transparante prijzen per GB. Pure biedt klanten ook opties en flexibiliteit die legacy-storageproviders niet kunnen bieden en die vergelijkbaar zijn met wat de beste cloudproviders aanbieden. Deze services omvatten:
  • Block Service die klanten in staat stelt om de juiste opslag te kiezen voor hun applicaties, wat zorgt voor eenvoud en kostenbesparing:
   • Capacity Tier biedt lagere minimumverplichtingen, waardoor de drempel voor het instappen wordt verlaagd en klanten gemakkelijk kunnen opschalen in de loop van de tijd. Klanten kunnen nu de blokcapaciteit benutten met een minimum van 200 TiB, waardoor de minimale instapdrempel met een derde wordt verlaagd. Andere niveaus behouden hun minimumverplichting van 50 TiB.
   • Performance Tier voor het versnellen van hybride en multi-cloud omgevingen.
   • Premium Tier voor de ondersteuning van gespecialiseerde Tier 1 workloads, zoals containers en test/dev-applicaties.
   • Ultra Tier, ontworpen voor in-memory-databases.
  • Met de Unified Fast File and Object Service kunnen klanten kiezen uit Premium en Ultra Performance opties om niet alleen traditionele bestands- en cloud object workloads te ondersteunen, maar ook een breed scala aan behoeften op het gebied van AI en machine learning, high performance computing en softwareontwikkeling.
 • Full Stack as-a-Service: Maakt flexibele betalingen op basis van gebruik mogelijk voor opslag, computing en netwerken via selecte Pure- en Cisco-partners. Gebaseerd op Pure en Cisco's FlashStack, kunnen partners meerdere versies van flexibel gebruik leveren voor de Full Stack en tegelijkertijd profiteren van Cisco Validated Designs.
Meer informatie:
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
Check Twice, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@checktwice.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Concha y Toro revolutionaliseert het wijnmaken door traditie te combineren met technologie

Pure Storage FlashBlade nadert $1 miljard aan omzet en is in gebruik bij meer dan 25% van de Fortune 100 bedrijven

Pure Storage brengt toonaangevende block storage naar Microsoft Azure
SAP benoemt Rojo Consultancy als exclusieve OEM-partner voor de levering van cloud adapters en content

FUJIFILM en Valid Managed Services hernieuwen hun samenwerking

SurveyMonkey lanceert AI-oplossingen voor merk- en branchemonitoring voor flexibeler marktonderzoek

De kracht van SMS voor het IJsselland Ziekenhuis

Schneider Electric lanceert de meest compacte driefase-UPS in zijn categorie: Galaxy VL

NorthC Datacenters breidt uit in Zuid-Holland

Mendix: de volgende stap in procesautomatisering is ‘hyperautomatisering’

Sentia nieuwe cloudpartner SURF voor IaaS-diensten

RS Components kiest Orange Business Services als exclusieve managed service provider om de zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

Robots, cloud en dienstverlening op afstand: echte waarde ligt in de totaalervaring

KnowBe4 Research presenteert onderzoeksrapport over Security Culture

Info Support behaalt Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization

Celonis lanceert nieuwe Execution Management innovaties

CyberArk introduceert aanvalstool om container-omgevingen te testen

De Clickdrive-app wil de ‘Independer’ worden in de rijschoolmarkt
Algoritme van MusicInBrands verkocht aan Private investeerder

Driekwart jongeren vindt werkgever verantwoordelijk voor de gezondheid van medewerkers

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

Digitale Binnenhof Academy van start!

Oracle helpt organisaties de werknemerservaring te verbeteren met Oracle Journeys

easyJet start online pilotenschool voor kinderen

ARAG integreert M-Files en Salesforce voor 360-graden klantbeeld

Marc Lelijveld als enige Nederlander door Microsoft erkend als ‘FastTrack Recognized Solution Architect’ voor Power BI

Visio en Zivver maken veilig mailen toegankelijk voor blinden en slechtzienden

Avaya benoemt Michiel Noordermeer tot Regional Sales Leader Benelux

Onderzoek: Marktleider Albert Heijn verliest rap aan reputatie door te zelfverzekerde houding

Forse stijging fraudemeldingen online shoppen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 138 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90845 persberichten
- 5952 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10094 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl