www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (136 dagen geleden)
Bedrijf:

Van Delen Telecom en MCS werken samen om veilige Internet of Things-oplossingen te implementeren

Na de digitalisering van mensen en werkplekken, zitten we ondertussen volop in de transitie om ook ‘dingen’ te digitaliseren. Deze Internet of Things (IoT) ontwikkeling wordt ondertussen omarmd door steeds meer bedrijven. Van Delen Telecom en MCS werken al jarenlang samen en breiden hun samenwerking verder uit om nog meer organisaties kennis te laten maken met IoT-toepassingen. Nieuwe mogelijkheden zoals Smart Industry en Smart Building liggen door deze samenwerking binnen handbereik voor ondernemingen.

Deze strategische samenwerking ondersteunt Van Delen Telecom in hun streven om de nieuwste ontwikkelingen aan te bieden aan hun klanten. Voor MCS is het een belangrijke stap voorwaarts om hun bereik als Managed IoT-expert verder uit te breiden met bijvoorbeeld het implementeren van Private LoRa- en Private LTE-netwerken. Deze technieken zijn nodig om gebouwen slimmer en efficiënter te maken. Met dit partnership combineren Van Delen Telecom en MCS hun specialistische vak- en sectorkennis. Zo kunnen zij organisaties die IoT willen implementeren in hun (core) business nog beter van dienst.

Bedrijfsambities vervullen door IoT
IoT is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds meer devices worden slim gemaakt en verbonden met internet. Dit kan bijvoorbeeld via 4G (LTE), 5G of via LPWAN (LoRa). Door een Private IoT-netwerk worden veel klantproblemen opgelost en krijgen organisaties steeds meer nieuwe inzichten. Zo kan hetzorgen voor het behalen van een voorsprong op concurrenten. Veel toepassingen zijn schaalbaar. Hierdoor worden kosten gereduceerd en de productiviteit verhoogd. Ook het verbeteren van klanttevredenheid kan worden gerealiseerd door het implementeren van IoT.

Veiligheid is een belangrijk aspect in IoT. Door gebruik te maken van een Private IoT-netwerk lopen processen over een afgeschermd en veilig netwerk. Onbevoegden hebben geen toegang tot dit netwerk. Daarnaast zijn Private IoT-netwerken volledig in te richten naar de wensen en de actuele situaties van gebruikers.

Samenwerken is kracht
John van Nijnatten, directeur MCS, over de samenwerking: “Met Van Delen werken we al langer op een fijne manier samen. Met deze strategische samenwerking bevestigen we onze relatie en erkennen we elkaars kracht. We hebben ondertussen al een aantal mooie projecten met elkaar uitgerold, variërend van grote fabrieken tot scholengemeenschappen, waarbij telkens de behoefte van de klant om slimmer om te gaan met ‘dingen’ het uitgangspunt was.”

Van Delen Telecom: “Zoals altijd staat een persoonlijke aanpak bij van Delen voorop. We gaan graag met organisaties in gesprek hoe Internet of Things in hun werkveld van toegevoegde waarde kan zijn. Zodra we inzicht hebben in de wensen, werken we een passend voorstel uit. Door de intensieve samenwerking met MCS bij het uitrollen van Private netwerken voor voice, data en IoT zijn we nog beter in staat om onze klanten breder te kunnen bedienen.”

Over Van Delen Telecom
Met de kernwaarden passie, transparantie en een uitstekende service, levert Van Delen sinds 1998 - ICT, Internet of Things en Telefonie Oplossingen. Door te werken vanuit de gedachte om klanten te verbinden, op welke manier dan ook, en door de samenwerking met meerdere operators en providers en dienstenaanbieders kan er een goed vergelijk en bijbehorend advies geboden worden aan de klant.

De installatie en support van de diensten wordt door een vast team van eigen engineers verzorgd waardoor klanten een vertrouwd en vast aanspreekpunt hebben voor al hun vragen. https://www.vandelentelecom.nl/

Over MCS
Complexe techniek simpel maken. Dat is onze missie. Zo kan iedereen zorgeloos gebruik maken van innovatieve IoT-oplossingen. En maken we sinds onze oprichting in 1997 het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

Dat doen wij door samen te werken met zorgvuldig gekozen partners. Wij ondersteunen hen in het opzetten en leveren van succesvolle Managed loT-oplossingen en veilige Private netwerken. Op die manier wordt onze jarenlange vakkennis verbonden met de kennis van partners in veel verschillende sectoren. Ook bieden wij de benodigde hardware en softwarecomponenten voor deze netwerken. www.mcs-nl.com
Laatste van MCS B.V.  
Ontdek de belangrijkste IoT-ontwikkelingen tijdens de MCS ‘Smart Week of IoT’ van 20-23 april

VTM sluit strategisch Managed IoT-partnerschap met MCS

Loogisch en MCS slaan handen ineen voor intensieve samenwerking op het gebied van Private LTE en Managed IoT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 136 dagen
MCS B.V. contact  

Logo MCS B.V.

  +31 (0)88 437 55 55
  info@mcs-nl.com
  www.mcs-nl.com
MCS B.V. sociaal  


MCS B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers