www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (139 dagen geleden)
Bedrijf:

Software Improvement Group verbindt “Bit met Boardroom” dankzij Sigrid® integratie met continuous integration systemen

Met de combinatie van continuous integration en Sigrid, SIG’s software assurance platform, zijn organisaties in staat om de flexibiliteit van software en de sturing op bouwkwaliteit over het gehele portfolio te vergroten.

AMSTERDAM, 23 november 2020 – Tijdens SIG Commit 2020, het eerste virtuele Sigrid® gebruikerscongres, heeft Software Improvement Group (SIG) de integratie met continuous integration systemen en haar software assurance platform Sigrid aangekondigd.

Met de directe integratie van Sigrid in het ontwikkelproces, wordt bouwkwaliteit een standaard onderdeel van het testproces. Development teams krijgen onmiddellijke feedback om zich ervan te verzekeren dat elke nieuwe update van de broncode voldoet aan de door de klant gestelde normen voor onderhoudbaarheid. Deze nieuwste verbetering aan het Sigrid platform wordt in het eerste kwartaal van 2021 gelanceerd en ondersteunt de toonaangevende CI-tools GitHub, GitLab, Azure DevOps, Jenkins en Bitbucket.

Sigrid meet en monitort continu de bouwkwaliteit van bedrijfssoftware, inclusief architectuur, onderhoudbaarheid, security en productiviteit, om verborgen risico’s in het applicatielandschap te belichten en direct toepasbaar advies te verstrekken om valkuilen te omzeilen.

De aankondiging van continuous integration was één van de hoogtepunten tijdens de eerste editie van SIG Commit, het Sigrid gebruikerscongres dat twee keer per jaar wordt georganiseerd voor klanten en partners van SIG en voor andere geïnteresseerden. Het event bracht ontwikkelaars, software architecten en IT-leiders verspreid over meer dan 30 landen en zes continenten virtueel samen. Tijdens een inspirerende keynote-sessie, interactieve demo’s en breakout sessions, werd de kracht van het software assurance platform gedemonstreerd. Hierbij werd duidelijk hoe Sigrid kan helpen bij het besparen van onderhoudskosten, verkleinen van beveiligingsrisico’s en het sneller uitrollen van applicaties met hoge bouwkwaliteit.

Luc Brandts, CEO SIG: “Wereldwijd zetten organisaties meer en meer in op software-gedreven innovaties. SIG investeert stevig in het Sigrid platform om deze organisaties te helpen met het op een efficiëntere en effectievere manier ontwikkelen van duurzame software met hoge bouwkwaliteit. Het was inspirerend om zoveel IT-professionals van over de hele wereld samen te zien tijdens de eerste editie van SIG Commit. De waardevolle input van de deelnemers stelt ons in staat om voorop te blijven lopen op het gebied van software assurance. We kijken er dan ook nu al naar uit om iedereen opnieuw te verwelkomen tijdens de volgende editie van SIG Commit in het voorjaar van 2021.”

Over Software Improvement Group (SIG)
Software Improvement Group (SIG) helpt markt- en technologieleiders hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door het fundamenteel verbeteren van de kwaliteit en beveiliging van hun softwarelandschap. SIG combineert haar eigen analyseomgeving en modellen met accurate benchmarkdata. Ze gebruikt de expertise van haar consultants om organisaties te helpen bij het meten, evalueren en verbeteren van de kwaliteit van hun broncode - ongeacht of ze software bouwen, kopen of beheren.

Met meer dan 36 miljard regels aan broncode van honderden verschillende technologieën heeft SIG als onafhankelijke organisatie de grootste benchmark in de sector. Deskundige consultants gebruiken deze data om de IT-omgeving van een organisatie te analyseren en evalueren op onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, complexiteit, security, privacy en andere bedrijfskritische factoren. Het SIG-laboratorium is als enige ter wereld geaccrediteerd volgens de ISO/IEC 17025 standaard voor de analyse van softwarekwaliteit.

SIG is in 2000 opgericht als een spin-off van de Universiteit van Amsterdam. Tot op de dag van vandaag blijft de methodiek van SIG sterk gelieerd aan de academische wereld. De organisatie werkt op internationaal niveau samen met universiteiten en onderzoeksinstituten om haar modellen voor softwarekwaliteit en R&D-activiteiten continu verder te ontwikkelen.

SIG heeft hoofdkantoren in Amsterdam en New York en regionale kantoren in Kopenhagen, Antwerpen en Frankfurt. Meer informatie over SIG vindt u op www.softwareimprovementgroup.com.

Einde persbericht

Contact
Maria Sheeran
Senior Marketing Strategist
Software Improvement Group
m.sheeran@softwareimprovementgroup.com
Laatste van Software Improvement Group (SIG)  
Software Improvement Group verbindt “Bit met Boardroom” dankzij Sigrid® integratie met continuous integration systemen

Softwarekwaliteit vast onderdeel strategie van Rijkswaterstaat

Software Improvement Group (SIG) sluit aan bij NEN, ISO en CEN voor ontwikkeling normen Artificial Intelligence
Geplaatst:
Verstreken tijd: 139 dagen
Software Impro.. contact  

Logo Software Improvement Group (SIG)

Software Impro.. sociaal  


Software Impro.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl