www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks en Deutsche Telekom introduceren nieuwe cloud-gedreven LAN-service

Telekom selecteert ExtremeCloudIQ om klanten te voorzien van toonaangevende monitoring, management en data-inzichten om digitale transformatie te ondersteunen

Amstelveen, 19 november 2020 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, gaat een strategisch partnerschap aan met Deutsche Telekom. Doel van de samenwerking is om de nieuwe generatie van Telekom’s managed net-based LAN-service te introduceren, NBLS 2.0. De service is nu beschikbaar voor klanten. Telekom maakt gebruik van ExtremeCloud™ IQ, het enige cloudmanagementplatform op de markt dat onbeperkte datatoegang biedt, als onderdeel van zijn managed net-based LAN-serviceportfolio (NBLS). Met ExtremeCloud IQ ondersteunt Telekom klanten in meer dan twintig landen met proactieve monitoring, rapporten over SLA-naleving en andere unieke kerngegevens via een service die voorziet in veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid tegen lagere kosten. Specifiek kunnen de klanten van Telekom nu gebruikmaken van Extreme’s toonaangevende onbeperkte-data-aanbod, waarmee ExtremeCloud IQ-abonnees inzichten verkrijgen in netwerkactiviteiten en -prestaties via één gecentraliseerd managementtool.

Alle bestaande NBLS-klanten van Telekom met een gerelateerd abonnement profiteren van de migratie naar ExtremeCloud IQ zonder extra kosten. Het partnerschap tussen Extreme Networks en Telekom biedt klanten een brede reeks voordelen, inclusief:
  • Unieke inzichten: ExtremeCloud IQ voorziet in unieke inzichten en analytics. De oplossing maakt gebruik van machine learning en artificial intelligence om data te verzamelen voor het bouwen, beveiligen en beheren van flexibele en gedistribueerde netwerken. Aansluitend op het onbeperkte-data-aanbod van Extreme biedt Telekom de betreffende NBLS 2.0-klanten bruikbare inzichten om netwerkprestaties te optimaliseren en te voorzien in veilige, flexibele connectiviteit.
  • Gestroomlijnd en kosteneffectief netwerkbeheer: Doordat Telekom niet langer software hoeft te implementeren, hosten, upgraden, schalen of onderhouden, vermindert ExtremeCloud IQ de complexiteit van het beheer van enterprise edge-to-datacenter-infrastructuur. Hoe minder tijd er wordt besteed aan het beheren en onderhouden van het netwerk, hoe meer tijd er overblijft om de applicaties en diensten op het NBLS 2.0-netwerk te optimaliseren.
  • Databeveiliging: Datatransmissie tussen WLAN Access Points en ExtremeCloud IQ is versleuteld en strikt beperkt tot configuraties en het monitoren van data. Dit houdt in dat er geen gebruikersinformatie of communicatie wordt verstuurd en dat de dataveiligheid is gewaarborgd. Voor een nog betere bescherming, beheer en compliance van informatiesystemen en data is het cloudplatform van Extreme ISO/IEC 27001-gecertificeerd door de International Standards Organization (ISO). Het platform voldoet daarmee aan lokale databeschermingswetgeving, zoals de GDPR, en is gehost in de premium datacenteromgevingen van Amazon Web Services in Duitsland. Door gebruik te maken van de beveiligingsvoordelen van een cloudoplossing kan Telekom klanten garanderen dat kritische applicaties altijd beschikbaar zijn.
  • Meer flexibiliteit: Doordat ExtremeCloud IQ is geoptimaliseerd voor feature-flexibiliteit, kan Telekom zijn netwerkactiviteiten verder aanpassen aan de individuele behoeften van klanten. Continue updates, hoge beschikbaarheid en geavanceerde machine learning-analytics en -inzichten voorzien Telekom en zijn klanten van de flexibiliteit die nodig is om ervoor te zorgen dat de netwerkprestaties aansluiten op de businessverwachtingen.
Ondersteunende quotes

Markus Nispel, Vice President International Markets, Office of the CTO, Extreme Networks
“We zetten ons met volle overtuiging in om onze partners te voorzien van de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen op de markt, zodat zij hun klanten optimale managed services kunnen bieden. Die klanten hebben nu toegang tot een state-of-the-art cloudoplossing voor netwerkbeheer. Daarmee optimaliseren ze prestaties, verkrijgen ze waardevolle inzichten en schalen ze netwerkactiviteiten op basis van de organisatorische behoeften. Nu de vraag naar managed services wereldwijd groeit, gaan wij met trots met deze NBLS 2.0-service de markt op, samen met onze partner en marktleider Deutsche Telekom. We hebben er vertrouwen in dat het aanbod van Telekom, ondersteund door ExtremeCloud IQ, klaar is voor de toekomst.”

Frank Dietrich, Vice President Inhouse Services – Deutsche Telekom Business Solutions
“De meeste van onze klanten zijn bezig met een flinke digitale transformatie, waardoor de vraag naar public-clouddiensten stijgt. Bij Deutsche Telekom is het onze missie om die klanten uit te rusten met de beste oplossingen om dit soort projecten te laten slagen. Een robuust, veerkrachtig en betrouwbaar netwerk speelt hierin nog altijd een sleutelrol en we zijn verheugd ons partnerschap met Extreme Networks uit te breiden. Hiermee voegen we nog een krachtige op de cloud gebaseerde netwerkoplossing – ExtremeCloud IQ – toe aan ons portfolio. De oplossing biedt onze klanten ruimere keuze, meer flexibiliteit, betrouwbare netwerkconnectiviteit en servicecontinuïteit, stuk voor stuk essentieel voor kritische applicaties die hen moeten ondersteunen tijdens hun digitale transformatie.”

Camille Mendler, Chief Analyst, Omdia
“Netwerkflexibiliteit, -veerkracht en -prestaties zijn topcriteria voor bedrijven die op zoek zijn naar een leverancier van managed-netwerkdiensten. In het nieuwe normaal spelen geavanceerde cloudoplossingen voor netwerkbeheer, zoals ExtremeCloud IQ, een essentiële rol in het voorzien in inzichten in netwerkactiviteiten en -prestaties. Door COVID-19 vergroot een kwart van de organisaties wereldwijd hun budgetten voor managed-netwerk diensten.”

Extra bronnenOver Deutsche Telekom
Deutsche Telekom is een van ’s werelds toonaangevende geïntegreerde telecombedrijven, met circa 184 miljoen mobiele klanten, 27,5 miljoen vaste-lijnnetwerken en 21 miljoen breedbandnetwerken. Wij leveren diensten en producten op het gebied van vaste en breedbandnetwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten. Daarnaast leveren wij informatie- en communicatietechnologie-oplossingen voor bedrijven en zakelijke klanten. Deutsche Telekom is actief in meer dan vijftig landen. Wereldwijd hebben wij circa 211.000 mensen in diensten en in het fiscale jaar van 2019 genereerden we een omzet van 80.5 miljard euro. Meer informatie is te vinden op

Over Extreme Networks
Extreme Networks,Inc(EXTR) biedt een probleemloze netwerkervaring die iedereen verder brengt. We verkennen de grenzen van technologie met de kracht van machinelearning,artificialintelligence,analyticsen automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end netwerkoplossingen in declouden op onze topservice die hen helpt bij het versnellen van de digitale transformatie en hen laat groeien. Meer informatie is te vinden op de website van Extreme – of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Extreme Networks,ExtremeSwitching,ExtremeWireless,ExtremeClouden het logo van Extreme Networks zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken die hierin worden getoond zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Extreme Networks  
Afripipes kiest Maunt als nieuwe distributeur

Pure Storage breidt het Pure as-a-Service aanbod uit en biedt ongekende transparantie

Nieuw opleidingsinstituut voor workforce management richt zich op veranderende arbeidsmarkt

Quion neemt voorsprong in hypotheekmarkt

Razer vervolgt e-sports-wereldtournee met Razer Invitational - Europe

Verdubbeling van het WLAN-spectrum: Europa staat op het punt een nieuw tijdperk in te luiden

Zivver behaalt 2e plek van Deloitte Technology Fast 50

Onderzoek Thycotic: dreiging AVG-boetes bepalen investeringsbeslissingen in cybersecurity

Resultaten nieuw onderzoek: "97% van de bedrijven vindt het verbeteren van de digitale ervaring voor gebruikers een prioriteit, maar 71% weet niet waar ze moeten beginnen"

Snelgroeiend Studytube 4 jaar op rij in Deloitte Technology Fast 50

Rival Foods, SusPhos en Bilihome winnen Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020

Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

ICT Concept gaat op overnamepad

Toptienlijst meest baanbrekende innovaties van de wetenschap in NL bekendgemaakt

HashiCorp kondigt beschikbaarheid Consul 1.9 aan

Rockwell Automation neemt Fiix Inc. over, leverancier van cloudoplossingen voor onderhoudsmanagement
Van Delen Telecom en MCS werken samen om veilige Internet of Things-oplossingen te implementeren

Eén op de vijf HR-professionals: in 2030 wordt men ontslagen via een systeem

Finance krijgt prominentere positie in veranderende wereld

Aartsen kiest Thinkwise low-code platform voor digitalisering bedrijfsprocessen

Maximale digitale transformatie in CPG-segment door samenwerking Schneider Electric en ProLeiT

Planalyse voegt data storytelling van Toucan Toco toe aan portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89837 persberichten
- 5834 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9170 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers