www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (104 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks en Deutsche Telekom introduceren nieuwe cloud-gedreven LAN-service

Telekom selecteert ExtremeCloudIQ om klanten te voorzien van toonaangevende monitoring, management en data-inzichten om digitale transformatie te ondersteunen

Amstelveen, 19 november 2020 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, gaat een strategisch partnerschap aan met Deutsche Telekom. Doel van de samenwerking is om de nieuwe generatie van Telekom’s managed net-based LAN-service te introduceren, NBLS 2.0. De service is nu beschikbaar voor klanten. Telekom maakt gebruik van ExtremeCloud™ IQ, het enige cloudmanagementplatform op de markt dat onbeperkte datatoegang biedt, als onderdeel van zijn managed net-based LAN-serviceportfolio (NBLS). Met ExtremeCloud IQ ondersteunt Telekom klanten in meer dan twintig landen met proactieve monitoring, rapporten over SLA-naleving en andere unieke kerngegevens via een service die voorziet in veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid tegen lagere kosten. Specifiek kunnen de klanten van Telekom nu gebruikmaken van Extreme’s toonaangevende onbeperkte-data-aanbod, waarmee ExtremeCloud IQ-abonnees inzichten verkrijgen in netwerkactiviteiten en -prestaties via één gecentraliseerd managementtool.

Alle bestaande NBLS-klanten van Telekom met een gerelateerd abonnement profiteren van de migratie naar ExtremeCloud IQ zonder extra kosten. Het partnerschap tussen Extreme Networks en Telekom biedt klanten een brede reeks voordelen, inclusief:
  • Unieke inzichten: ExtremeCloud IQ voorziet in unieke inzichten en analytics. De oplossing maakt gebruik van machine learning en artificial intelligence om data te verzamelen voor het bouwen, beveiligen en beheren van flexibele en gedistribueerde netwerken. Aansluitend op het onbeperkte-data-aanbod van Extreme biedt Telekom de betreffende NBLS 2.0-klanten bruikbare inzichten om netwerkprestaties te optimaliseren en te voorzien in veilige, flexibele connectiviteit.
  • Gestroomlijnd en kosteneffectief netwerkbeheer: Doordat Telekom niet langer software hoeft te implementeren, hosten, upgraden, schalen of onderhouden, vermindert ExtremeCloud IQ de complexiteit van het beheer van enterprise edge-to-datacenter-infrastructuur. Hoe minder tijd er wordt besteed aan het beheren en onderhouden van het netwerk, hoe meer tijd er overblijft om de applicaties en diensten op het NBLS 2.0-netwerk te optimaliseren.
  • Databeveiliging: Datatransmissie tussen WLAN Access Points en ExtremeCloud IQ is versleuteld en strikt beperkt tot configuraties en het monitoren van data. Dit houdt in dat er geen gebruikersinformatie of communicatie wordt verstuurd en dat de dataveiligheid is gewaarborgd. Voor een nog betere bescherming, beheer en compliance van informatiesystemen en data is het cloudplatform van Extreme ISO/IEC 27001-gecertificeerd door de International Standards Organization (ISO). Het platform voldoet daarmee aan lokale databeschermingswetgeving, zoals de GDPR, en is gehost in de premium datacenteromgevingen van Amazon Web Services in Duitsland. Door gebruik te maken van de beveiligingsvoordelen van een cloudoplossing kan Telekom klanten garanderen dat kritische applicaties altijd beschikbaar zijn.
  • Meer flexibiliteit: Doordat ExtremeCloud IQ is geoptimaliseerd voor feature-flexibiliteit, kan Telekom zijn netwerkactiviteiten verder aanpassen aan de individuele behoeften van klanten. Continue updates, hoge beschikbaarheid en geavanceerde machine learning-analytics en -inzichten voorzien Telekom en zijn klanten van de flexibiliteit die nodig is om ervoor te zorgen dat de netwerkprestaties aansluiten op de businessverwachtingen.
Ondersteunende quotes

Markus Nispel, Vice President International Markets, Office of the CTO, Extreme Networks
“We zetten ons met volle overtuiging in om onze partners te voorzien van de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen op de markt, zodat zij hun klanten optimale managed services kunnen bieden. Die klanten hebben nu toegang tot een state-of-the-art cloudoplossing voor netwerkbeheer. Daarmee optimaliseren ze prestaties, verkrijgen ze waardevolle inzichten en schalen ze netwerkactiviteiten op basis van de organisatorische behoeften. Nu de vraag naar managed services wereldwijd groeit, gaan wij met trots met deze NBLS 2.0-service de markt op, samen met onze partner en marktleider Deutsche Telekom. We hebben er vertrouwen in dat het aanbod van Telekom, ondersteund door ExtremeCloud IQ, klaar is voor de toekomst.”

Frank Dietrich, Vice President Inhouse Services – Deutsche Telekom Business Solutions
“De meeste van onze klanten zijn bezig met een flinke digitale transformatie, waardoor de vraag naar public-clouddiensten stijgt. Bij Deutsche Telekom is het onze missie om die klanten uit te rusten met de beste oplossingen om dit soort projecten te laten slagen. Een robuust, veerkrachtig en betrouwbaar netwerk speelt hierin nog altijd een sleutelrol en we zijn verheugd ons partnerschap met Extreme Networks uit te breiden. Hiermee voegen we nog een krachtige op de cloud gebaseerde netwerkoplossing – ExtremeCloud IQ – toe aan ons portfolio. De oplossing biedt onze klanten ruimere keuze, meer flexibiliteit, betrouwbare netwerkconnectiviteit en servicecontinuïteit, stuk voor stuk essentieel voor kritische applicaties die hen moeten ondersteunen tijdens hun digitale transformatie.”

Camille Mendler, Chief Analyst, Omdia
“Netwerkflexibiliteit, -veerkracht en -prestaties zijn topcriteria voor bedrijven die op zoek zijn naar een leverancier van managed-netwerkdiensten. In het nieuwe normaal spelen geavanceerde cloudoplossingen voor netwerkbeheer, zoals ExtremeCloud IQ, een essentiële rol in het voorzien in inzichten in netwerkactiviteiten en -prestaties. Door COVID-19 vergroot een kwart van de organisaties wereldwijd hun budgetten voor managed-netwerk diensten.”

Extra bronnenOver Deutsche Telekom
Deutsche Telekom is een van ’s werelds toonaangevende geïntegreerde telecombedrijven, met circa 184 miljoen mobiele klanten, 27,5 miljoen vaste-lijnnetwerken en 21 miljoen breedbandnetwerken. Wij leveren diensten en producten op het gebied van vaste en breedbandnetwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten. Daarnaast leveren wij informatie- en communicatietechnologie-oplossingen voor bedrijven en zakelijke klanten. Deutsche Telekom is actief in meer dan vijftig landen. Wereldwijd hebben wij circa 211.000 mensen in diensten en in het fiscale jaar van 2019 genereerden we een omzet van 80.5 miljard euro. Meer informatie is te vinden op

Over Extreme Networks
Extreme Networks,Inc(EXTR) biedt een probleemloze netwerkervaring die iedereen verder brengt. We verkennen de grenzen van technologie met de kracht van machinelearning,artificialintelligence,analyticsen automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end netwerkoplossingen in declouden op onze topservice die hen helpt bij het versnellen van de digitale transformatie en hen laat groeien. Meer informatie is te vinden op de website van Extreme – of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Extreme Networks,ExtremeSwitching,ExtremeWireless,ExtremeClouden het logo van Extreme Networks zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken die hierin worden getoond zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Extreme Networks  
Studie: Marketing voor MKB in 2021 – Budgetten, Trends en toekomstige investeringen

Cisco Webex-innovatie doorbreekt taalbarrières met real-time vertaling

Enrise ontwikkelt bakplatform Bakken.nl voor Dr. Oetker

NavInfo zet AIRI in voor AI-ontwikkelingen en -diensten voor autonoom rijden en smart cities

Bakkerij Amstelveld gebruikt AI van Pegamento voor controle op kwaliteit brood

VRR kiest voor Thinkwise enterprise low-code platform om eigen ERP te realiseren

Twee derde van (thuis)werkend Nederland staat weer te popelen om naar kantoor te gaan

Superfood retailer KoRo in zee met Descartes om aan hoge ordervolumes te voldoen

Ictivity behaalt Gold-status bij F-Secure

Citrix® voltooit overname van Wrike

Razer organiseert allereerste Razer DevCon

Leica Geosystems ontwikkelt 3D scanoplossing met Spot-robot

Ruim helft tech-vrouwen zag afgelopen twee jaar gendergelijkheid verbeteren, maar de reis naar gelijkheid is nog niet voorbij

KnowBe4 stelt Jan van Vliet aan als Vice President Rest of Europe

O’Neill beschermt volledige IT-omgeving met SentinelOne

Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

CM.com Acquires Dutch Fintech Company PayPlaza

Corporate Finance International ziet fusies, overnames en deelnemingen in de ICT-markt in 2020 een weg vinden
Stap 1 bij een ERP-project – definieer uw projectdoel

Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

Roche integreert de Accu-Chek® Insight insulinepomp in het automatische insulinetoedieningssysteem (AID) van Diabeloop

ChargePoint als eerste elektrisch laadbedrijf ter wereld beursgenoteerd

Altares Dun & Bradstreet lanceert Data Blocks: een nieuwe manier van data-integratie

Cegeka Data Solutions van start in Nederland

Interconnect bouwt nieuw hoofdkantoor en datacenters in Den Bosch

Cybercriminelen twee keer zo snel in 2020

Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als Chief Commercial Officer

Vier process excellence-trends voor organisaties om in de gaten te houden

LANCOM introduceert met de 1926-router-serie nieuwe topmodellen

Toucan Toco introduceert embedded analytics voor naadloze integratie van realtime data-analyse in SaaS-producten

Staan introduceert nieuwe IT-specialist Standit

Merknaam Ymor gaat officieel op in Sentia

HCS. Vooruit in de nieuwe wereld van werk.

Vooruitzicht economie: onevenwichtig herstel tussen landen, inkomensniveaus en sectoren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 104 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Logo Citrix
Logo Poly
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90508 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9801 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl