www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (174 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti kondigt partnership aan met Avast Business om patchmanagementtechnologie te integreren in beveiligingsplatforms voor kleine bedrijven

OEM- partnership biedt voordelen voor MKB's en IT service providers die de beveiliging van endpoints willen vereenvoudigen met geautomatiseerde patching van kwetsbaarheden

Den Bosch, 19 november 2020Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, kondigt een partnership aan met Avast Business, een wereldwijde leider in digitale beveiliging en privacy-producten. In het verlengde van de samenwerking die oorspronkelijk in 2019 werd aangegaan, integreert Avast Business de Ivanti® Security Controls Advanced SDK voor Ivanti OEM-partners om via Avast Business CloudCare patchmanagementfuncties aan te bieden om het herstelproces van de patch te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit onderdeel van het gelaagde beveiligingsplatform van Avast CloudCare stelt kleine bedrijven en aanbieders van beheerde beveiligingsdiensten in staat om te profiteren van de bescherming van bedrijfsapplicaties met een budget, naast de bescherming van endpoints, cloudback-up en netwerkbeveiliging. In een onderzoek uit 2019, waarbij gebruik werd gemaakt van de Security Site Assessment tool, constateerde Avast Business dat slechts 304 van de 500.000 geanalyseerde apparaten voor 100% gepatcht waren - minder dan één procent van de apparaten. Door de patchmanagementtechnologie van Ivanti toe te voegen aan de beveiligingsproducten van Avast hebben MKB's en ITservice providers toegang tot een eenvoudige, gecentraliseerde service die automatisch kritieke patches identificeert, de inzet ervan prioriteit geeft en het resultaat bewaakt om de beveiligingsintegriteit te behouden.

"Het is nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven om constant bezig te zijn met kwetsbaarheidsmanagement", zegt Filip Hlinka, vicepresident van SMB-productmanagement bij Avast Business. "Elke dag duiken er nieuwe bedreigingen op en kleine en middelgrote bedrijven zijn een belangrijk doelwit, vooral tijdens deze pandemie. Met een groeiend aantal werknemers op afstand en toenemende dreigingen, moeten bedrijven de beveiliging van alle zakelijke apparaten blijven verbeteren en toezicht houden op de veiligheid ervan. De samenwerking met Ivanti stelt ons in staat om ondernemingsgerichte technologie te leveren die is afgestemd op de patchmanagementbehoeften van kleine tot middelgrote ondernemingen. Als een belangrijk onderdeel van het Avast Business CloudCare-platform leveren we echt een alles-in-een cybersecurity-aanbod voor kleine bedrijven dat de hele cyclus van kwetsbaarheidsmanagement op verschillende endpoints automatiseert, waardoor organisaties sneller kunnen reageren op bedreigingen en data-inbreuken kunnen voorkomen".

De patchcatalogus van Ivanti is één van de meest uitgebreide in de industrie, die momenteel wereldwijd meer dan 180 miljoen endpoints beveiligt. Het bevat patches voor Microsoft Windows en honderden populaire leveranciers en producten zoals iTunes, Oracle, Java, Adobe Flash, Reader en meer. Als gevolg van de partnerships kunnen kleine en middelgrote bedrijven en IT service providers profiteren van deze oplossing om snel kwetsbaarheden van endpoints tot datacenter op te sporen en automatisch vooraf geteste patches in honderden applicaties van derden te implementeren.

"Ivanti en Avast Business helpen samen organisaties om zich te verdedigen tegen moderne cyberaanvallen die kostbaar en schadelijk kunnen zijn", zegt Mark Stevens, vicepresident van strategische allianties en OEM bij Ivanti. "Door de integratie van een toonaangevende Ivanti-patchmanagementtechnologie in de beveiligingsplatforms van Avast Business hebben we ervoor gezorgd dat kleine en middelgrote ondernemingen hun kritische patchtmanagementproces kunnen vereenvoudigen om risico's en blootstelling te voorkomen.

De volgende patchmanagementfuncties, mogelijk gemaakt door Ivanti, zijn beschikbaar via de Avast Business Management Console en CloudCare.
  • Flexibele inzetschema's: IT-teams kunnen goedgekeurde patches op de gewenste tijdstippen op regelmatige basis plannen en inzetten, of ze kunnen ze handmatig inzetten op groepen of individuele apparaten.
  • Automatische scans: IT-teams kunnen patches plannen om elke 24 uur automatisch te draaien en patches instellen om elke week op dezelfde dag automatisch te implementeren. Deze standaardinstellingen kunnen op elk moment worden aangepast.
  • Intuïtief dashboard: Dit stelt bedrijven in staat om alle softwarepatches te beheren en grafische samenvattingen van geïnstalleerde, ontbrekende of mislukte patches te bekijken vanaf elk apparaat.
  • Aanpasbare patches: IT kan ervoor kiezen om softwareleveranciers, producten en de ernst van de patches te scannen en te installeren en eenvoudig uitsluitingen voor toepassingen creëren.
  • Master-agent mogelijkheden: Dit stelt bedrijven in staat om alle ontbrekende patches te downloaden naar een master-agent die naadloos patches distribueert naar alle beheerde apparaten in het netwerk.
  • Resultaten van de patchscan: Teams kunnen gedetailleerde resultaten van het managementplatform bekijken met informatie over ontbrekende patches, ernstniveaus, kennisbankkoppelingen, releasedata, beschrijvingen en meer.
  • Geavanceerde rapportage: Dit helpt om eenvoudig de gezondheid en veiligheid van apparaatsoftware te bepalen met een verscheidenheid aan eenvoudig te configureren rapporten.
  • Duizenden patches: Teams kunnen patches voor Windows-besturingssystemen en duizenden andere softwaretoepassingen van derden inzetten voor uitgebreide bescherming.
Ivanti patchmanagementtechnologie voor OEM-partners, op de markt gebracht als Ivanti® Security Controls SDK, wordt aan partners geleverd via een reeks SDK's die een snelle integratie van een complete patchmanagementoplossing in bestaande beveiligingsoplossingen mogelijk maken. Deze SDK's bestrijken de levenscyclus van patchmanagement, van de beoordeling van endpoints tot de verpakking en implementaties van patches. Hierdoor kan Avast Business een volledige oplossing leveren voor applicatiebeveiliging met patchinhoud die zowel Windows OS, MacOS en Linux-varianten als duizenden toepassingen van derden omvat. Bezoek de website voor meer informatie: https://www.ivanti.com/partners/oem.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het patchmanagementaanbod van Avast Busines kunnen de volgende website bezoeken: https://www.avast.com/business/products/patch-managementOver Avast Business
Avast Business, onderdeel van Avast (LSE:AVST), is een bedrijf met 100 FTE en wereldwijde leider in cybersecurity-producten met meer dan 435 miljoen gebruikers. Avast biedt bedrijfsgerichte, cloud-gebaseerde endpoint- en netwerkbeveiligingsoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven (SMB's) en managed service providers (MSP's). Om het voor bedrijven eenvoudig en betaalbaar te maken om complexe en ontwikkelende netwerkbeveiligingslagen te beschermen, combineert Avast krachtige geïntegreerde beveiliging met oplossingen voor remote managament. Gesteund door Avast's immense detectienetwerk voor bedreigingen, dat tot de grootste en meest geavanceerde ter wereld behoort, maakt het gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentietechnologieën om bedreigingen in realtime te detecteren en te stoppen.

Over Ivanti
Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door automatisering. Het bedrijf helpt organisaties verder om moderne technologie in te zetten in het magazijn en in de hele toeleveringsketen om de levering te verbeteren, de noodzaak backend systemen aan te passen. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar  www.ivanti.nl en volg ons op @IvantiBenelux en @Golvanti.
Laatste van Ivanti  
Onderzoek naar gebruik QR-codes: meerderheid nieuwe gebruikers onbewust van de risico’s

Ivanti introduceert Neurons voor ITSM en ITAM om Everywhere Workplace mogelijk te maken

CISO-onderzoek: thuiswerken doet IT beveiligingsbudgetten de pan uit rijzen
Personio organiseert H.U.G. Digital 2021: het virtuele HR-event

Onafhankelijk onderzoeksbureau: Thinkwise biedt unieke strategie voor moderniseren van core business-applicaties met low-code

Nederlander kan rekeningen makkelijker betalen door gebrek aan betaalde uitjes

Onderzoek Pega toont aan: belangrijke rol voor Decisioning Tools bij verbetering klantervaringen in een post-COVID wereld

Twee derde van thuiswerkend Nederland wordt liever gestuurd op output dan uren

Port of Den Helder: van fossiele thuishaven naar levensader voor de energietransitie

Mendix benoemd tot ‘leader’ in uitgebreid low-code-onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau

KnowBe4 introduceert nieuwe door artificial intelligence gedreven phishing-feature

DataRobot neemt Zepl over en breidt enterprise AI-platform uit met functies voor ervaren data scientists

Davina Michelle maakt internationale show op Hymn bekend

Maandalert Woningmarkt | mei 2021, De prijzen op de woningmarkt stijgen erg hard, aantal transacties neemt erg fors toe

Een op drie werkenden onvoorzichtig met privacygevoelige informatie

Kredietverzekeraar Coface voorzichtig optimistisch over herstel Nederlandse economie

Lexmark introduceert Cloud Bridge

Tanium benoemt Marc Levine als Chief Financial Officer

Fortinet biedt nieuwe oplossingen voor bescherming 5G-omgevingen en integratie met SASE
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting
Geplaatst:
Verstreken tijd: 174 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers