Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (254 dagen geleden)
Bedrijf:

Logistiek maakt nu nog makkelijker en veiliger gebruik van de digitale vrachtbrief

Delft, 19 november 2020 – Vanaf deze maand is het ook voor gebruikers van de digitale vrachtbrief (eCMR) van Collect + Go nog eenvoudiger én veiliger om data te delen dan voorheen. Collect + Go is namelijk toegetreden tot het iSHARE-stelsel.

Verladers, logistiek dienstverleners en transporteurs die klant zijn bij Collect + Go kunnen van iSHARE gebruik maken. Dat is makkelijk omdat ze met een iSHARE-identiteit ook kunnen inloggen op andere datahubs die zijn aangesloten bij iSHARE. De Single Identity toepassing van iSHARE is makkelijk en bespaart tijd.

Bovendien is een iSHARE-identiteit een stuk veiliger omdat deze zekerheid biedt over de identiteiten van partijen met wie data wordt gedeeld.Bijvoorbeeldde zekerheid dat de persoon die de lading aftekent, ook daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is, en bevoegd is om deze data te delen. iSHARE biedt zekerheid omdat het stelsel automatisch en ‘onder water’ de identiteit controleert en verifieert.

Hans Togtema, founder en CEO van Collect + Go: “Met iSHARE voegen we extra vertrouwen toe aan ons platform.Doordat we conform de eisen van het iSHARE-stelsel hetPKIOverheid-certificaat toepassen, wetenandere ketenpartijen met wie ze zakendoen. Hiermee geven we onze klanten toegang tot een hoger beveiligingsregime.”

Collect + Go faciliteert samen met andere eCMR providers binnen het open samenwerkingsverband Digi-Transit interoperabiliteit.iSHARE geeft daar een impuls aan. “De uitwisseling van eCMR data tussen verschillende eCMR providers is een belangrijke voorwaarde om over te kunnen stappen van papier naar digitaal. Een transactie kan immers starten op het ene platform en verder worden afgehandeld op het andere platform. Omdat data delen met iSHARE eenvoudiger en veiliger is, versterkt het onze activiteiten.”

Volledige controle over data
Klanten van Collect + Go hoeven met iSHARE niet steeds opnieuw bilaterale verwerkersovereenkomsten af te sluiten met Collect + Go elke keer als zij data willen delen. De juridische afspraken die nodig zijn om onderling data te delen worden namelijk al gedekt door de juridische afspraken van iSHARE.

Bovendien kunnen klanten met iSHARE het eCMR platform machtigen om namens hen data te delen. En dat scheelt hen aanzienlijk tijd en geld. “Tot nu toe sluit iedere klant een verwerkersovereenkomst met ons. Dit is een statische, tijdrovende en kostbare manier om data beveiliging te organiseren. Met iSHARE kunnen we naar een situatie waarin onze klanten zelf aan het stuur zitten en op elk moment aan kunnen geven met wie ze hun data willen delen.”

Gerard van der Hoeven, directeur Stichting iSHARE: "We zijn heel blij met de onboarding van Collect + Go. Door hun aansluiting zijn alle klanten van Collect + Go in staat om data te delen over de keten heen en slimmer samen te werken. Daarnaast is de aansluiting van de eCMR spelers een belangrijke stap in het verder digitaliseren van de logistiek. Al met al een mooie stap voor Collect + Go en iSHARE.”
Laatste van iSHARE  
‘DataMarketplace’ voldoet aan eisen iSHARE-standaard

Logistieke gegevens delen via blockchain veiliger dankzij iSHARE

Logistiek maakt nu nog makkelijker en veiliger gebruik van de digitale vrachtbrief
Geplaatst:
Verstreken tijd: 254 dagen
iSHARE contact  

Logo iSHARE

iSHARE sociaal  


iSHARE tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl