www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (305 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat stimuleert hybride cloud-gebruik met OpenShift-innovaties voor verschillende architecturen, toepassingen en infrastructuren

Red Hat OpenShift breidt enterprise Kubernetes uit voor bijna elke applicatie, team of organisatie met nieuwe operationele mogelijkheden, verbeteringen voor ontwikkelaars en meer

Amsterdam, 17 november 2020 – Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt nieuwe mogelijkheden en functies aan voor Red Hat OpenShift, het toonaangevende enterprise Kubernetes-platform. Van updates voor OpenShift Serverless die de efficiëntie van ontwikkelaars verbeteren tot uitgebreide ondersteuning voor verschillende architecturen: Red Hat OpenShift stimuleert bedrijfsinnovatie in de hybride cloud, ondersteund door Red Hat's expertise en toewijding aan productieklare open source.

Forrester zegt: "In de komende vijf jaar zullen cloud-native technologieën een nieuw tijdperk van gedistribueerde bedrijfssoftware inluiden die is ontworpen om te worden gebouwd en uitgevoerd waar een containerplatform beschikbaar is. Dit zal grote organisaties helpen om te concurreren met ‘digital natives’, aangezien dezelfde cloud-native technologie voor beide beschikbaar zal zijn."

In aanvulling daarop laat Red Hat's 2020 State of Enterprise Open Source Report de vraag naar hybride cloud zien. 63 procent van de respondenten beweert dat hij vandaag de dag een hybride infrastructuur heeft, terwijl meer dan de helft van de hen die niet van plan is om binnen twee jaar een implementatie te starten.

Red Hat ziet Kubernetes als de hoeksteen van hybrid cloud computing en levert een gemeenschappelijk platform, voorzien van bekende tools en diensten, dat zich uitstrekt over bare-metal servers, virtuele omgevingen en private en publieke cloud-omgevingen. Red Hat OpenShift is gebouwd op de vertrouwde en bewezen basis van het toonaangevende Red Hat Enterprise Linux-platform en biedt een krachtige en schaalbare Kubernetes-basis voor hybride cloud computing gebruiksscenario’s in verschillende industrieën en regio's.

Toepassingen voor (hybride) cloudschaal
Traditionele applicatieontwikkeltools en -technologieën kunnen moeilijk voldoen aan de eisen van een cloud-native wereld, vooral wanneer de inzet van containers de grenzen tussen ontwikkelaars en IT-operaties doen vervagen. Red Hat OpenShift bouwt een ontwikkelaarservaring op die gericht is op het versnellen van cloud-native applicaties en voegt daar nu aan toe:
  • Een nieuwe update van OpenShift Serverless met Red Hat OpenShift Serverless 1.11, die volledige ondersteuning biedt voor ‘Knative eventing’. Dit maakt het mogelijk dat containertoepassingen zoveel resources kunnen verbruiken als zij op een bepaald moment nodig hebben, zonder dat dit leidt tot over- of onderconsumptie.
  • Red Hat build van Quarkus, een Kubernetes-native Java-stack die volledig wordt ondersteund door Red Hat. Met één Red Hat OpenShift abonnement hebben klanten nu volledige toegang tot Quarkus, waardoor ontwikkelaars bedrijfskritische Java-applicaties op Kubernetes kunnen hergebruiken, ondersteund door Red Hat’s enterprise ondersteuning en expertise.
Hybrid cloud-ready: nu en in de toekomst
De hybride cloud-behoeften van organisaties vandaag de dag hoeven niet noodzakelijkerwijs dezelfde te zijn als de behoeften van morgen, vooral omdat snelle veranderingen in de dienstverlening, schaal en samenstelling noodzakelijk zijn door de dynamische wereldwijde omstandigheden.

Verdere updates van Red Hat OpenShift 4.6, bedoeld om organisaties te helpen deze uitdagingen aan te gaan, zijn onder andere:
  • Krachtige nieuwe edge computing-functies met ‘remote worker nodes’, die de verwerkingskracht uitbreiden naar omgevingen met beperkte ruimte. Dit stelt IT-organisaties in staat om op afstand te schalen met behoud van gecentraliseerde activiteiten en beheer.
  • Mogelijkheden voor Kubernetes-implementaties in de publieke sector, waaronder beschikbaarheid op AWS GovCloud en Azure Government Cloud, uitgebreide OpenSCAP-ondersteuning en nog veel meer.
Red Hat OpenShift verbetert ook de eerder uitgebrachte OpenShift Virtualisatie-functies door geïnformeerde, één-klik en template-gebaseerde VM creatie en prestatie- en schaaloptimalisaties toe te voegen, gericht op VM's met Microsoft Windows gebaseerde workloads.

Verdere ondersteuning voor OpenShift in de hybride cloud wordt geboden door de Red Hat OpenShift Ansible Content Collection. Deze collectie wordt geleverd als gecertificeerde content voor het Red Hat Ansible Automation Platform en helpt organisaties bij het beheren en uitbreiden van OpenShift met behulp van Ansible IT-automatiseringstechnologie.

Innovatie in meerdere architecturen en clouds
Open hybride cloudstrategieën zijn niet afhankelijk van één enkele architectuur of cloudaanbieder. In plaats daarvan richten deze implementaties zich vaak op het combineren van het beste van alle werelden om de bedrijfstransformatie te ondersteunen. Dit kan betekenen dat er een combinatie van hardwareleveranciers op locatie wordt gebruikt, waarbij voor specifieke diensten, of een combinatie daarvan, op meerdere clouds wordt geleund. Red Hat OpenShift is ontworpen om IT-organisaties te ondersteunen in de open hybride cloud, ongeacht de technische samenstelling.

Red Hat OpenShift wordt ondersteund op een breed scala aan traditionele enterprise hardware, waaronder x86, IBM Z, IBM LinuxONE, IBM Power Systems en IBM Storage. Voortbouwend op Red Hat's decennialange expertise in het leveren van productieklare oplossingen over meerdere architecturen, bevordert de toevoeging van deze nieuwe ondersteunde configuraties de mogelijkheid voor bedrijven om de beste hardwaremix te selecteren voor hun hybride cloudimplementaties, terwijl de kracht en de belofte van enterprise Kubernetes behouden blijft.

Naast het feit dat het wordt aangeboden als een beheerde of zelfbeheerde dienst op elke grote publieke cloud, inclusief AWS, Google Cloud, IBM Cloud en Microsoft Azure, is Red Hat OpenShift nu ook beschikbaar op AWS en Microsoft Azure Government Clouds met extra functies die bedoeld zijn voor cloud computing in de publieke sector. Het bereik van OpenShift wordt verder uitgebreid in het publieke clouddomein door Azure Red Hat OpenShift, een gezamenlijk beheerd, ontwikkeld en ondersteund aanbod op Microsoft Azure, ondersteund door de expertise van zowel Microsoft als Red Hat. Een vergelijkbare dienst wordt naar verwachting gelanceerd op AWS met gezamenlijk beheer en ondersteuning van Red Hat en Amazon.

OpenShift op KubeCon
Meer informatie over hoe Red Hat OpenShift de basis vormt voor open hybride cloud is te vinden op de volgende Red Hat OpenShift Commons Gathering als onderdeel van Kubecon North America Virtual. Voor meer informatie over de aanwezigheid van Red Hat op Kubecon North America Virtual kunt u terecht op https://red.ht/KubeConNA2020.

Quotes

Ashesh Badani, senior vice president Cloud Platforms bij Red Hat
"Het bouwen van een hybride cloud-strategie met Kubernetes als basis vereist meer dan alleen een container-orkestratiemotor. Brede bedrijfstransformatie vereist uitgebreide applicatiediensten, hardware en publieke cloud-ondersteuning en een sterk ecosysteem van ondersteunende partners. Red Hat OpenShift levert al deze functies aan IT-organisaties, van geïntegreerde ontwikkelaarsfuncties met Quarkus en OpenShift Serverless tot ondersteunende technologiestrategieën van het datacenter tot de ‘edge’ van het netwerk en de publieke cloud. Echte digitale transformatie vereist een gemeenschappelijk platform om op te bouwen en te innoveren, en we zien dat platform als OpenShift."

Luc Choubert, directeur Online Transaction Platforms bij Amadeus
"In onze voortdurende zoektocht naar modernere technologieën om onze klanten binnen de reisindustrie beter van dienst te kunnen zijn, zochten we naar een duurzaam platform dat met meerdere publieke clouds gebruikt kan worden. Red Hat OpenShift heeft ons in staat gesteld om bedrijfskritische workloads in zowel ons privé-datacenter in te zetten als bij alle bekende publieke cloud-aanbieders, zonder enige verandering aan de applicatiekant, waardoor we veel flexibiliteit hebben in de keuze van de hosting-locatie."

Masachika Suda, vice-president, Head of Production Engineering Department bij NTT DATA Corporation
"NTT DATA verwelkomt de lancering van de laatste versie van Red Hat OpenShift. We hebben ons OpenCanvas cloud service platform gebouwd om de digitale transformatie te stimuleren. We hebben OpenShift al gebruikt met DENTRANS, NTT DATA's application service provider (ASP) voor financiële instellingen. Red Hat's benadering van open hybride cloudinfrastructuur was belangrijk voor ons. Met Red Hat OpenShift, dat als fundament is gebruikt voor OpenCanvas, maken we gebruik van AWS en Azure, gecombineerd met on-prem services. Hierdoor kunnen we de flexibiliteit van de IT-omgeving van klanten die OpenCanvas gebruiken vergroten en het levering van diensten aan onze klanten verhogen."

Gwang Joong Kim, Department Manager ICT-activiteiten bij Shinhan Bank
"We hadden een platform nodig om cloud-native services te implementeren met robuuste ondersteuning en veiligheid. Toen we de opties voor onze hybride cloud-infrastructuur onder de loep namen, zagen we open source-platforms als de sleutel tot succes voor de implementatie in AWS. Door samen te werken met Red Hat, de open-sourceleider, zouden we sneller kerncapaciteiten kunnen verwerven.”

1. Forrester Research, Inc., Trend: Cloud-Native Technologies Accelerate Software Innovation Everywhere, 12 augustus 2020

###

Aanvullende informatie
Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is een toonaangevende leverancier van open sourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en open source community's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst. 

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, the Red Hat logo, Ansible and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries.
Laatste van Red Hat  
Red Hat sluit zich aan bij OS-Climate

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Red Hat versterkt automatisering van hybride cloudomgevingen met nieuwste versie van Red Hat Advanced Cluster Management voor Kubernetes
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Geplaatst:
Verstreken tijd: 305 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl