www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Telindus en Cisco onderstrepen het belang van een sterk bedrijfsnetwerk met Managed SD-LAN

Utrecht - Telindus, de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms, en Cisco, een wereldwijde marktleider op het gebied van IT en netwerken, hebben Managed SD-LAN gelanceerd. Nu organisaties zich voorbereiden op een combinatie tussen thuiswerken en op kantoor biedt Managed SD-LAN de mogelijkheid de gebruikerservaring op het bedrijfsnetwerk verder te optimaliseren.

Met SD-LAN ben je als organisatie in staat een local area network in te richten dat compleet op software is gebaseerd. Dit betekent dat handmatige beheer- en onderhoudstaken volledig geautomatiseerd kunnen worden, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden gereduceerd. Door deze dienst als een managed service af te nemen bij Telindus wordt de IT-afdeling verder ontzorgd en kan IT zich meer bezig houden met de core business en innovatie. 

Terug naar kantoor
Hoewel thuiswerken steeds meer een permanent karakter begint te krijgen, bereiden organisaties de terugkeer van medewerkers naar kantoor voor. In de praktijk blijkt dat thuiswerkers via een breedband internetverbinding eenvoudig kunnen werken via uiteenlopende cloud-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Microsoft 365-omgeving. Op kantoor kan deze ervaring slechter zijn door statisch ingerichte, niet intelligente netwerkoplossingen. De conclusie is dat veel medewerkers thuis een betere werkervaring hebben dan op de zaak. Met Managed SD-LAN kunnen organisaties hun netwerkinfrastructuur optimaliseren, zodat medewerkers bij terugkomst dezelfde of zelfs een betere ervaring dan thuis krijgen. Nu zij thuiswerken, is daar ruimschoots de gelegenheid voor.

Gebruiker centraal bij SD-LAN
De Managed SD-LAN oplossing van Telindus en Cisco draagt op verschillende wijzen bij aan een betere ervaring van de gebruiker. In de eerste plaats zorgt de softwarematige aansturing ervoor dat organisaties beter onderscheid kunnen maken tussen verschillende verkeersstromen, netwerkgebruikers en hun activiteit op het netwerk. Gebruikers kunnen zo voor essentiële verkeersstromen de juiste resources toegewezen krijgen. Deze verkeersstromen zijn met SD-LAN gemakkelijk te scheiden en te sturen. In de tweede plaats kan het netwerk eenvoudig worden uitgebreid zonder tussenkomst van IT. Dankzij het software defined karakter van de technologie kunnen bijvoorbeeld updates automatisch en zonder downtime worden uitgevoerd, zodat de gebruiker geen hinder ondervindt. 

Geen zorgen over beheer
De opkomst van nieuwe technologieën en de toename van het aantal devices zorgen ervoor dat de netwerkomgeving steeds complexer is geworden. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om dit gedeelte uit te besteden, aangezien zij de kennis en kunde niet in huis hebben. Met Managed SD-LAN van Telindus worden zij geheel ontzorgd, terwijl zij wel de controle houden. Telindus zorgt er bijvoorbeeld voor dat netwerkinformatie beschikbaar komt via diverse dashboards, waarop te zien is hoe de netwerkomgeving presteert. 

Harald de Wilde, Manager Specialist Organization Cisco Nederland: “Juist in deze tijden, waar voor iedereen duidelijk wordt wat het belang en de waarde van digitalisering is, zien we dat onze klanten op zoek zijn naar 24x7 grip, innovatie en wendbaarheid binnen hun IT omgeving. Of dit nu thuis, onderweg of kantoor is. Diensten van Telindus zoals Managed SD-LAN, maar ook Managed SD-WAN bieden dit.”

Max van Oeyen, Commercial Lead Networking bij Telindus: “In de Managed SD-LAN oplossing komen software defined, managed services en de kennis en ervaring van Telindus bij elkaar. Samen met Cisco hebben we deze dienst ontwikkeld en zo bieden wij een oplossing voor een grote uitdaging voor beheerders van zakelijke netwerken: het steeds complexer wordende netwerkmanagement. Zowel Cisco als Telindus heeft veel ervaring in het ontwikkelen van local en wide area netwerktechnologie. En als beheerpartij heeft Telindus de nodige ervaring en hebben wij al diverse soortgelijke projecten met goed resultaat afgerond en in beheer genomen. Uiteindelijk gaat het erom dat organisaties flexibel en wendbaar zijn en dat het bedrijfsnetwerk medewerkers in hun kracht zet.”
Laatste van Telindus  
45 procent C-level executives voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor falen IT

Telindus zorgt met Cisco SecureX voor cybersecurity op maat

Telindus en Cisco onderstrepen het belang van een sterk bedrijfsnetwerk met Managed SD-LAN
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl