www.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (68 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric investeert in Planon Beheer B.V. (‘Planon’) om gebouwen digitaal te transformeren tot gezonde en duurzame werkplekken

Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering kondigt een strategische minderheidsinvestering aan in Planon Beheer B.V. (Planon), een toonaangevende cloudgebaseerde softwareleverancier in Integrated Workplace Management Systems (IWMS) met een hoofdkantoor in Nederland. Onder voorbehoud van de reguliere regelgevende en wettelijke goedkeuringen, zal de deal het aanbod van Schneider op het gebied van digitale levenscyclussoftware voor gebouwen uitbreiden, de marktpenetratie vergroten en de waarde en duurzaamheidsprofielen van gebouwen verbeteren.

Schneider Electric en Planon gaan samenwerken aan innovatie om de levenscycli van bestaande en nieuwe gebouwen te digitaliseren met een pakket aan software en diensten. Dit verbetert de duurzaamheid van gebouwen, operationele efficiëntie en welzijn voor meerdere klanten in de sectoren overheid, onderwijs, onroerend goed, gezondheidszorg, financiën, datacentra en verzekeringen.

Gebouwen zijn over het algemeen erg inefficiënt, want ze verbruiken meer dan 50% van de elektriciteit in de wereld, een derde van alle energie en zijn verantwoordelijk voor 40% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Schneider Electric gelooft dat gebouwen in de toekomst steeds meer digitaal en elektrisch zullen zijn en dat end-to-end-technologieën van groot belang zijn om energie-efficiëntie en koolstofreductie te realiseren. Tegelijkertijd moeten gebouwen meer comfort bieden voor gebruikers en financieel rendement voor gebouweigenaren opleveren.

Om netto nul te realiseren, moet 90% van de bestaande gebouwen gedigitaliseerd worden. Het portfolio van Planon op het gebied van werkplekbeheer, onderhoud en operationele oplossingen maakt gebruik van realtime analyses om hyperefficiëntie te bereiken, de productiviteit van gebouwbeheerders te verhogen en de persoonlijke werkervaring van gebouwgebruikers te transformeren.

Het gezamenlijke aanbod is gebaseerd op IT/OT-convergentie en vergroot de hoeveelheid inzichten in het onderhoud van gebouwen en de beheerworkflows met een softwarepakket dat slimmere werkplekken creëert. Bijvoorbeeld:
  • Helpen van gebouweigenaren en facilitair managers in het verkleinen van risico op gebruikersklachten door potentiële problemen proactief aan te pakken voordat ze zich voordoen;
  • Optimalisatie van ruimtebeheer op enterpriseniveau en voldoen aan de opkomende compliance-standaarden;
  • Verbetering van veiligheid, gezondheid en comfort van gebruikers door het monitoren van luchtkwaliteit en temperatuur;
  • Verbeteren van algehele tevredenheid van gebruikers, procesoptimalisatie, duurzaamheid en kostenefficiëntie.
De integratie van Schneider Electric’s energiemanagementplatform EcoStruxure™ met Planon’s enterprise-oplossingen vergroot het bereik over operationele platformen van meerdere leveranciers naar miljoenen verbonden assets. Gebouwde omgevingen transformeren van passieve, kostbare activa naar veilige, duurzame en veerkrachtige gebouwen.

Hoewel Planon blijft opereren als een onafhankelijke softwareleverancier, breidt het IWMS van Planon de bestaande exploitatie- en onderhoudsoplossingen van Schneider Electric uit om de hoogste waarden te blijven leveren aan gebouweigenaren en gebruikers, voor alle technologieën die in een gebouw zijn geïnstalleerd. Deze strategische transactie is in lijn met de visie van Schneider Electric om zijn suite van best in class end-to-end-software te laten groeien en zijn toewijding om klanten te helpen bij hun digitale transformatie om duurzaamheid, efficiëntie en veerkracht gedurende de hele levenscyclus van CapEx naar OpEx te stimuleren.

image

Philippe Delorme, Executive Vice-President Energy Management en lid van de Executive Committee bij Schneider Electric: “We zijn blij om onze krachten te bundelen met Planon om onze digitale expertise en aanbod voor klanten in al onze gebouwen en datacentermarkten te versterken en daarbij te streven naar een efficiënte levenscyclus en operatie. Aangezien we naar schatting 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, moeten gebouwen van de toekomst duurzaam, hyperefficiënt, veerkrachtig en mensgericht zijn. De Covid-19-pandemie heeft een nieuwe dimensie aan deze verschuiving toegevoegd: gebouwen moeten de veerkracht van bedrijven ondersteunen. Schneider Electric zet zich in om een centrale rol te spelen bij het creëren van de duurzame en veerkrachtige gebouwen van de toekomst."

Pierre Guelen, oprichter en CEO van Planon: “We zijn erg enthousiast over deze investering door Schneider Electric die grote voordelen biedt aan onze klanten, partners en onze eigen organisatie. Schneider Electric voegt operationele technologie voor gebouwen toe aan ons oplossingsportfolio met een wereldwijd bereik en ongeëvenaarde klant- en partnerrelaties. We delen een gemeenschappelijke visie op de digitale transformatie van de hele levenscyclus van een gebouw en de bijdrage aan het creëren van gezonde, duurzame, efficiënte datagestuurde gebouwen om gebouwgebruikers een gepersonaliseerde werkplekervaring te bieden. De ondersteuning van Schneider Electric zal de impact van onze oplossingen op de wereldmarkt versnellen."

Laurent Bataille, Executive Vice-President, Digital Energy Division bij Schneider Electric voegt hieraan toe: “Slimme gebouwen zorgen niet alleen voor verbeterde duurzaamheid en efficientie, maar zorgen ook voor een betere welzijnspropositie voor medewerkers, inclusief comfort, gezondheid en veiligheid. Gebouwen van de toekomst zullen door krachtige technologie merken versterken en differentiëren en daarnaast energieopwekking en -inkomsten mogelijk maken. We kunnen niet CO2-neutraal worden tegen 2050 of klimaatverandering oplossen zonder onze gebouwen te transformeren. Slimme verbonden gebouwen worden de hoeksteen van een volledig digitale, volledig elektrische wereld."

Over Planon
Planon is een toonaangevende internationale leverancier van onroerend goed en facility management-software die digitalisering van gebouwen en diensten mogelijk maakt door het diverse landschap van slimme gebouwtechnologie, bedrijfsoplossingen en data te integreren in één bron van waarheid en die om te zetten in waarde voor eigenaren van gebouwen, gebouwgebruikers en dienstverleners. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Planon een bewezen staat van dienst in het leveren van innovatieve software, bewezen best practices en professionele diensten voor zowel internationale organisaties als lokale bedrijven. www.planonsoftware.com

Over Schneider Electric
Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen voor iedereen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën, eindpunt-naar-cloud-verbindende producten, bedieningselementen, software en diensten gedurende de gehele levenscyclus. Hierdoor wordt geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk gemaakt voor huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen waarbij de passie voor onze gedeelde inclusieve en krachtige waarden en een betekenisvol doel naar voren komt.

https://www.se.com/nl/nl/
Laatste van Schneider Electric  
Schneider Electric, Enel en het World Economic Forum publiceren het rapport 'Net Zero Carbon Cities: an Integrated approach'

Schneider Electric neemt DC Systems B.V. over om innovaties in elektrische distributie te bevorderen

Debby Slofstra nieuwe Country President bij Schneider Electric
Private sector verwacht de regie over AI-governance kwijt te raken aan overheid

Ivanti erkend als leider in de IDC MarketScape voor Worldwide UEM Software 2020-2021

Partners VIVES en Infolearn verzorgen infectiepreventie e-learning voor 150.000 zorgprofessionals in opdracht van Vlaamse overheid

Razer introduceert Naga X voor MMO-gamers
Cartridge & Toner gigant Alleeninkt.nl na overname van Inktprecies.nl in race voor marktleiderschap printer-land

Philadelphia Zorg kiest voor roostersoftware Intus

Ontdek offertes die bijna zichzelf schrijven met behulp van kunstmatige intelligentie in de nieuwe update van Offorte.com

Social Selling met LinkedIn: “Stilletjes verkopen in een digitaal thuiswerktijdperk (en daarna)”

5 krachtige tips om een boekhoudprogramma te kiezen

Myth Busted: 5 hardnekkige misverstanden over elektrisch rijden

Schneider Electric, Enel en het World Economic Forum publiceren het rapport 'Net Zero Carbon Cities: an Integrated approach'

Mammoet verhuist SAP-omgeving naar myBrand private cloud

Heuvelman Staalhandel klaar voor de toekomstmet low-code ERP-oplossing van Thinkwise

Dutch IT Channel Datacenter Project is gestart

Onderzoek Zendesk: zakelijk succes in 2021 hangt af van het leveren van uitzonderlijke customer experience

Tanium en open source-platform OpenCTI verbeteren gezamenlijk informatievoorziening cyberdreigingen

BT wint contract om Nederlandse diplomatieke missies over de hele wereld met elkaar te verbinden

Autohopper ontwikkelt app om franchisenemers meer inzicht te geven in verhuurproces

Flex-Appeal kondigt rebranding aan naar Oneteam

Tessa de Vor, de nieuwe managing director van Adapt Analytics, zet medewerkers op 1

Lavide Holding NV tekent Letter of Intent

VodafoneZiggo en Discovery kondigen nieuwe samenwerking aan inclusief streamingdienst discovery+
Geplaatst:
Verstreken tijd: 68 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90176 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9513 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl