Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (152 dagen geleden)
Bedrijf:

GBTEC en bQuind: Strategische partners voor BPM Excellence in de Benelux

Het Duitse GBTEC en adviesbureau bQuind gaan een belangrijke strategische samenwerking aan met als doel hun marktaandeel uit te breiden. Samen werken de bedrijven aan op een sterkere distributie van GBTEC’s digitalisering suite BIC Platform in de Benelux.
  • bQuind is nieuwe strategische partner van GBTEC
  • GBTEC versnelt groei in de Benelux
  • GBTEC CEO Greinke: "bQuind is een perfecte partner voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van onze BIC Platform."
Onlangs tekenden Niels Doeleman, Managing Director bij bQuind, en GBTEC Group oprichter en CEO Gregor Greinke het strategische partnerschap van hun bedrijven. bQuind, gevestigd in Naarden, is IT consulting specialist op het gebied van proces digitalisering en zal een centrale rol spelen in de verdere marktontwikkeling van GBTEC’s Digitalisering Suite BIC Platform. Het klanten- en partnernetwerk van bQuind bestrijkt alle Benelux-landen, zodat de  digitalisatiespecialist optreedt als consultant voor de verkoop, distributie, implementatie en ondersteuning van het BIC Platform, initieel in deze markten.

Als onderdeel van haar internationaliseringsstrategie heeft de Duitse IT-specialist GBTEC veel succes bij het uitbreiden naar de Australische, Spaanse en Latijns-Amerikaanse markten. GBTEC krijgt ook steeds meer klanten uit Nederland, België en Luxemburg met zijn toonaangevende BPM-oplossing BIC Suite.

De indrukwekkende groei, het  GBTEC team en de Go-to-market strategie hebben bQuind overtuigd om een sterk strategisch partnerschap aan te gaan. Het doel is om uitgebreide ondersteuning te bieden bij de verkoop en implementatie van de software voor klantorganisaties en alle gerelateerde diensten.

Greinke ziet bQuind als de juiste partner voor internationale expansie

Greinke licht de voordelen van de samenwerking met bQuind toe: "Niels Doeleman en zijn team hebben uitstekende kennis in het BPM domein en praktijkervaring in tal van klantprojecten. Zij hebben daarom alle voorwaarden om BPM- en digitaliseringssoftware in organisaties doelgericht in te voeren en te ondersteunen. Tijdens de persoonlijke uitwisseling de afgelopen periode realiseerden we ons al snel dat we hetzelfde doel nastreven: we willen onze klanten op een holistische manier begeleiden op weg naar digitalisering, met gebruiksvriendelijke en kostenbesparende software. We zijn blij dat we zo'n competente partner hebben gewonnen voor onze verdere internationale expansie en kijken ernaar uit om samen te werken op het gebied van sales, marketing en consulting".

Doeleman vult aan: "Als een van de toonaangevende implementatiepartners voor BPM software in de Benelux kennen we de markt zeker goed. In vergelijking met de meeste andere BPM-tools onderscheidt BIC Platform zich als een holistische digitaliseringssuite, vooral door de perfecte combinatie van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De integratie van sterke business functionaliteit zoals Governance, Risc & Compliance,  Process  Mining,  analytics en low-code process enablement zal ervoor zorgen dat we onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn in all aspecten van digitalization. Ook het GBTEC-team en de indrukwekkende klantenlijst spreken voor zich. Als strategische partner van GBTEC zullen we de marktontwikkeling in onze kernlanden pushen".

GBTEC’s BIC Platform bestrijkt de gehele BPM-levenscyclus

GBTEC heeft zich met BIC Suite gevestigd als een van de toonaangevende BPM-aanbieders op de Europese markt en bevindt zich op een snel groeipad, ongeacht de huidige marktsituatie. De suite voor digitale transformatie is gebaseerd op de pijlers van modellering, uitvoering, analyse en optimalisatie van processen en bestrijkt daarmee de gehele BPM-levenscyclus. Toonaangevende analisten zoals het marktonderzoeksbureau Gartner noemen GBTEC als de representatieve leverancier op het gebied van BPM. Bij de ontwikkeling van software componenten richt GBTEC zich op innovatieve functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Over GBTEC Software AG

GBTEC Software AG is een specialist op het gebied van business  process  management, digitale transformation, business intelligence en integrated risk management. Het bedrijf combineert met succes consulting en software ontwikkeling onder één dak. Met  BIC Platform, een suite voor digitalisering in bedrijven, biedt GBTEC innovatieve, holistische, krachtige software voor proces- en IT-systeemoptimalisatie. Tot de klanten behoren organizations uit alle sectoren, zoals bedrijven die geregistreerd zijn aan de DAX, grote en middelgrote ondernemingen en overheden. Meer informatie:  https://www.gbtec.com.

Over bQuind

BQuind BV bouwde een uitstekende reputatie op als leverancier van alle relevante diensten voor proces digitalisering, low-code ontwikkeling, business process management en enterprise architecture. Het bQuind-team biedt het beste van digitalisering en BPM excellence, maar verliest nooit het belangrijkste uit het oog: de mensen in uw organisatie en hun opgebouwde kennis. Met onze bewezen SaaS oplossingen zoals Process-on-Demand, Process based ERP en Process Release Cycle Management helpen we u bij het analyseren van uw processen om inzicht te krijgen in procesprestaties en innovatie. Onze referenties en ervaring zullen leiden tot echte oplossingen terwijl u de controle houdt. Ga voor meer informatie naar https://www.bquind.com.
Laatste van bQuind  
GBTEC en bQuind: Strategische partners voor BPM Excellence in de Benelux

Bouwinvest zet met bQuind nieuwe stap in Business Proces Management
Geplaatst:
Verstreken tijd: 152 dagen
bQuind contact  

Logo bQuind

  088-6966000
  www.bquind.com
bQuind sociaal  


bQuind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl